Herkese merhaba. 12 yaşımdan sonra başka bir ülkeye taşınmam sonucunda hayatım ciddi anlamda değişti. Uzun uzun anlatmak istemiyorum kısacası manipulatif bir anneyle büyüdüm ve mabipule edilmeye çok yatkınım, derdimi anlatamıyorum, sabr ederim dedim ama taştı artık dayanamıyorum intihar edicem nerdeyse. Psikologla görüşmek istiyorum gizliden ama para konusunda sıkıntılarım var ve daha önce kimseye içimi dökmedim 12 yaşımdan veri zaten hiç arkadaşım olmadı hayatımda. Lütfen bir şey söyleyin bir tavsiye falan kafayı yiyeceğim ağlamaktan. Ölürsem acaba hafiflermiyim. Cehenneme gideceksin diyeceksiniz ama neden? Benim kimseye zararım olmadı bu zamana kadar yinede cehenneme gidermiyim? Gerçi cehennemin varlığından biraz şüpheliyim. Gerçekten çok yoruldum. Hayatım, yaşayacaklarım elimden çalındı sanki. Ağlamayı durduramıyorum. Sürekli panik atak geçiriyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sakın böyle şeyler düşünme tek değilsin benimde annem her zaman öyleydi beni o kadar çok etkiliyor ki artık hiç bir şey hissedemiyorum ama bu hayat senin annen yüzünden canından olmaya değer mi? Böyle bu şekilde düşünme hayat her zaman güzelliklerle dolu önemli olan senin bakış açın şu an hayatın güzel olmayabilir ama ileride de böyle olacagi ne malum? Silkelen ve kendine gel psikologa gitmeden önce kendi doktorun kendin ol, beyninden bu düşünceleri sil böyle düşünmemeye çalış çünkü böyle düşünerek bu şeylere sen kendi kendini itiyorsun zaten
bana anlat sana yardımcı olurm maddı manevı okadr ıcten yazmıssın kı ınsan dayanamıyor. lütfen saglıklı dusun ölmek fılan asla. gercekten gunah bu sadece sınav bu dunya bukadar basarılı ıken pes etme.. lutfen
Yok maddiyat konusunda sıkıntı yok. Ailemin parası var ama ben onlardan gizli olarak psikoloğa görünmek isterim. Devamlı onlardan seans parası istersem anlarlar o zaman. Psikolog zaten işe yaramaz ben kimseye dert anlatmayı sevmiyorum sadece nasıl kendime gelirim bilemiyorum, beni manipule etmek çok kolay. Manipulasyon sonrası kendime gelemiyorum kriz geçiriyorum. Saçlarım dökülüyor, cildim berbat halde ve 20 yaşındayken bunları yaşamak ağırıma gidiyor.
canım benım aslında yasadıgını senın yasında cok insan yasıyor hormonal aıle baskısı cevre okul vs. bırıkıntı seklınde oluyor zaten dert gelırse tek tek degıl saünak yağmur gıbı gelıyor. sana tavsıyem su sekılde. abdest al kalbınden ınanarak yap bunları ve gece secdadenı ser hıc bısey deme ellerını ac aglıcaksan agla ve rabbınden şifa derdın varsa derdımı al de sabır dıleme kolaylık dıle. ıkı rekat namaz kıl ve uyu. kendıne ınan guven. pskolojık olaylar aslında ınsanın kendı ıc dunya sında olusturdugu sıkıntılar ınsanlar sebep olabılır ama ılk rol senın. sen kendını kotu ettıysen ıyı edebılırım de. bazen yuruyusunu yap cıcek kokla. namaz kıl kuran oku arastırarak mekanları zamanı. degısık hobıler bul. herkesın dedıgıne kulak asla. bazen yanlız bazen arkadaslarınla ol. benle bol bol konus. konusmak bıle ınsanı yoruyor bazen. ama ben anlarım yasıyorm yenıyorm yasıyrm yenıyorm bı sekılde umudunu huzuru mutlulugu kaybetme bıl kı. yenı hayata baslıcaksın. rabbın canını sıktıysa bılkı kulum bana gelsın benden ıstesın der.
Hangi ülke
Almanya
Bende italyada doğdum büyüdüm anlıyorum seni
Nasıl yani? Ordakiler tarafından dışlandınmı benim gibi?
Hayır benim anne tarafı italyan zorluk çekmedim.
Sen çokmu dışlandın?
Evet. Ve artık ister istemez herkesten uzaklaşıyorum. Çünkü yine dışlanmaktan korkuyorum. Gerçi arkadaşım olsa ne olur. Bir hayatım bile yok ki nasıl iletişim kurucam o zaman neyden bahs edicem.