Kişilik & Karakter Psikolojik olarak kötü durumdayım yardım edebilecek var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yasadıklarıma dayanamıyorum destege yardıma ihtiyacım var 🥺🥺 Güncellemeler1 yıl Gercekten yardımcı olabilecek derdimi dinleyip yönlendirebilecek varsa ona ulasıcam Psikolojik olarak kötü durumdayım yardım edebilecek var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Doktora git bence 0 0 Yorumla
Yengeckzz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Ben sadece dinlemede iyiyim canım ama dinlerim seni 0 0 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl tabi ki de dinlerim seni elimden geleni yaparım. 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. Burada aradığın gerçek ve anlamlı bir destek bulman çok zor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Psikolojik destek almanı birde ibadet yapmanı dua etmeni öneririm Allah yardımcın olsun İnşallah 🤲🏻🌸 0 0 Yorumla
Buraknyd Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Biz de kötü durumdayiz ama mizmizlanmak çözüm değil 0 4 Yorumla Buraknyd 1 yıl Bizim psikoloji bozuk desek bir kişi ilgilenmez kadın olunca 1000 kişi yazmış valla umrumda değil kimsenin psikolojsi Yorumla Soran 1 yıl İnsanlık öldü mü Yorumla Buraknyd 1 yıl Öldü insanlık. İnsanlığı olan biri yardımcı olsun sana Yorumla Buraknyd 1 yıl Benim kimseye insanlığim yok Yorumla
wwwxww Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Psikoloji bölümü 1. Sınıf öğrencisiyim instgrmın vs varsa söyle konusabiliriz 0 0 Yorumla
DijitalAdamm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Psikolog önerebilirim, tanıdığım iyi bir psikolog var 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur anlatırsan dinlerim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kanka dinlemiyonki sen beni Yorumla cakir2607 1 yıl 🤦🤦🤦🤦🤦 Yorumla cakir2607 1 yıl Sen dinlemiyon ki ne laftan anliyon ne sözden. Kendi bildiğini yapiyon Yorumla
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Seans karşılığı ücret de anlaşırsak tabi ederim 0 3 Yorumla bereloji7 1 yıl Aşk ve aile dertleri dinlemem ama kişisel ise yardım ederim Yorumla Soran 1 yıl Aşk Yorumla bereloji7 1 yıl Aman aman sana iyi günler Yorumla
Sadeceburki Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl ah lan gecmis olsn 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🥺 Yorumla
Lübbetülaynnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yardım için geldim. Nasıl yardımcı olabilirim? 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Anlat kuzum neyin var 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Anlatın ne dilerseniz rahatlarsınız 0 0 Yorumla
fikico Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı. Neyiniz var hayırdır? 0 0 Yorumla
chocos3 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Neyin var 0 3 Yorumla chocos3 1 yıl Gel diyoz işte Yorumla Soran 1 yıl Gldm Yorumla chocos3 1 yıl Seni dinliyorum Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne yaşadın 0 0 Yorumla
Arslan7206 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Yardımcı olmak isterim 0 1 Yorumla Arslan7206 1 yıl Dert dinlenir çözüm bulunur inşaAllah Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. ne oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Doktora git bence
Ben sadece dinlemede iyiyim canım ama dinlerim seni
tabi ki de dinlerim seni elimden geleni yaparım.
Burada aradığın gerçek ve anlamlı bir destek bulman çok zor
Psikolojik destek almanı birde ibadet yapmanı dua etmeni öneririm Allah yardımcın olsun İnşallah 🤲🏻🌸
Biz de kötü durumdayiz ama mizmizlanmak çözüm değil
Bizim psikoloji bozuk desek bir kişi ilgilenmez kadın olunca 1000 kişi yazmış valla umrumda değil kimsenin psikolojsi
İnsanlık öldü mü
Öldü insanlık. İnsanlığı olan biri yardımcı olsun sana
Benim kimseye insanlığim yok
Psikoloji bölümü 1. Sınıf öğrencisiyim instgrmın vs varsa söyle konusabiliriz
Psikolog önerebilirim, tanıdığım iyi bir psikolog var
Olur anlatırsan dinlerim
Kanka dinlemiyonki sen beni
🤦🤦🤦🤦🤦
Sen dinlemiyon ki ne laftan anliyon ne sözden. Kendi bildiğini yapiyon
Seans karşılığı ücret de anlaşırsak tabi ederim
Aşk ve aile dertleri dinlemem ama kişisel ise yardım ederim
Aşk
Aman aman sana iyi günler
ah lan gecmis olsn
🥺
Yardım için geldim. Nasıl yardımcı olabilirim?
Ne gibi bir sorunun var
anlatırsan yardımcı olurum
Anlat kuzum neyin var
yardımcı olabilecegim bir konuysa buyur
Anlatın ne dilerseniz rahatlarsınız
Neyiniz var hayırdır?
Neyin var
Gel diyoz işte
Gldm
Seni dinliyorum
Yardımcı olmak isterim
Anlatırsan dinlerim seni