Arkadaşlar, bu yıl evdeyim full gecem gündüzüm belli değil bugün saat 10 gibi kalktım, gece 10 bucukta yattum 11e kadar kitap okuyup uyudum. Gece tekrar 12 gibi uyandım. Uykum düzelmiyor bir türlü psikiyatriye mi gitmeliyim ilaç vermesi için. başka rahatsızlıklarım da var sinir krizleri, günlük ağlamaya başladım her şeye ağlıyorum mesela annem odamda bir şeyin yerini değiştirsin sinirlenip ağlıyorum çok canım sıkıldıysa kendimi hırpalıyorum; ısırma, saç yolma, tırmalama gibi eğer hala hırsım gecmediyse anlık kendimi bıçaklama balkondan atlama (atlarsam ölürüm net) gibi düşünceler geçiyor zor engelliyorum kendimi sürekli koşarak balkondan atladığımı görüyorum sürekli bunu yapmak için zorluyor o anda başka şeyler düşünmeye çalışıyorum ama bedenimde bir güç var beni kalkıp koşmaya zorluyor o anda bunlar uykusuzluğuma etki mi yapıyor acaba ne kadar erken kalkarsam kalkıyım gece uyuyamıyorum gündüzde başımı kaldıramıyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılBende 2 sene önce aynı şeyleri birebir yaşadım. Ama ben beni bu hale sokan şeyin ne olduğunu biliyorum. Okulda sinir krizi geçirmeler, ayılıp bayılmalar ne ararsan var. En sonunda topladım pılımı pırtımı sevgilimi de çağırdım gel beni götür ben dayanamıyorum dedim. Neyse orası uzun hikaye. Ben akşamında evdeydim. Annem ertesi günü beni psikologa götürdü. İlaç kullandım 3-5 ay. Uyku düzenim normale döndü. Az çok o huyları da bıraktım. Tabi bana bunları yaşatan şey de ortadan kalkınca tamamen normale döndüm.
Yani yine de psikologa gitmek en doğru seçim.06 Yorumla- +1 yıl
Bende az çok beni bu hale getiren şeyleri biliyorumm ama sorunun geçmesine çok var bu arada ilk psikologa mı gitmeliyim psikiyatriye mi?
- +1 yıl
Kuzum benim gittiğim psikiyatriydi. Çok da araştırdık. O yüzden bana ilaç yazmıştı iki tane. Bildiğim kadarıyla psikolog sadece arkadaş gibi sohbet ediyor. İlaç falan yazamıyor. Ne kadar faydalı olur bilemiyorum. Gerçi bu lanet ilaçları kullanmak da iyi değil ama.
- +1 yıl
Psikolog banada boş geliyor ben konuşamam zaten ağlarım bol bol 😄 birde iki defa gittim konuştum bende psikiyatriye gitcem bu hafta randevu alıp
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah sende atlatırsın çabucak ❤ Ağlamaktan falan çok yıprandım mesela ben
Rahatsızlık geçti şimdi de kafayı ona takıyorum vay gözlerim kırışmış falan 😀 - +1 yıl
Oo bende hergün hatta yarım saat önce oynarken yarım saat sonra ağlamaya başlıyorum filan 😄
- +1 yıl
😀😀
En İyi Cevaplar
+1 yılPeki seni böyle etkiliyen şey nedir?
Neler yaşadın? İstersen dertleşebiliriz?04 Yorumla- +1 yıl
Bu soruları okurken bile gözlerim dolu ☺ bilmiyorum ben ygs stresine bağlıyorum çok fazlaşey yaşadım gecen yıl bu yıl daha rahat bu konuda ama gecen yıl berbattı yani hiç kimseye anlatmadım en yakın arkadasıma anlattım yazacak bir şey bulamadım taciz bile yasadım yani sonra aile içinde hayatımda ilk defa ağızımdan burnumdan aynı anda kan geldi gecen yıl
- +1 yıl
Özelden konuşabiliriz istersen, dinlemek ve yardımcı olacağım birşey varsa yardım etmek isterim, eğer yaşadıklarını hazmedemiyorsan profesyönel yardım almanı tavsiye ederim.
- +1 yıl
Psikiyatriye gideceğim sağol :) konuşmak isterdim ama anlatamıyorum kelimelere dökülmiyor
- +1 yıl
İlaç almamanı tavsiye ederim, kimyasallar insana zarar veriyor , hormonlarının dengesini, sinir sistemini bozabilir. Çaylarla dene , lavanta çayı çok faydalı, doğal yöntemlerle yenmeye çalış. Hapları en son çare olarak gör.. (doğal haplarda mevcut) ama direk anti depresan alırsan çok büyük hata yapmış olursun. Bazı doktorlar bunu umursamıyor kolaya kaçıyor ama doğru değil.
uyku problemini yenmen icin kendine reset atman lazim yani bir gece ayakda durup hic yatmaman gerek. Bir hobi bul onunla ugras bence. Hic yatma gor bak bir dahaki gun aksam vakti oldumu yaticaksin. Muzik'de iyi gelebilir belki.
https://www.youtube.com/watch?v=gMXZivjZdSs08 Yorumla- +1 yıl
Oo daha fenasını yaptım birgün boyunca uyumadım yine böylr gece uyandım sabah 8 gibi evden cıktım aksam 6ya kadar calıstım sonra eve geldim zaten saat 8e kadar isterm öğlen kalkıyım uyuklarım ben işte 8e kadar uyukladım dedimki 10 gibi yatıyım gece uyanmayım dedim sonra yattım 8 gibi dayanamadım öğlen 12ye kadar uyumusum deliksiz sonraki gün yine aynı erken yatsamda 12 gibi kalkıyorum gece
- +1 yıl
Şu an mesela sana uyku lazim 😄 dediklerinin sadece son kismini anladim. Yatak'dan cikmak zor geliyor bence bir program yap ve kendini zorla kur alarmi 8 ve sekizde kalkicam disarda biraz yuruyecegim felan de bir arkadas bul kendine onunla zaman gecir sonra calis gununu dolu dolu gecir ve yor kendini. Yavas yavas alisirsin bence ama anliyorum kolay degil bende tatildeyim Şu an ve ayni senin gibi uyku duzenim bozuk. Sorunlu degilsin sadece evden cikip biraz nefes almak gerek. Beyne oksijen temiz hava gitsin oyle degil mi :)
- +1 yıl
Benim daha öncede bozuktu bu kadar değildi en azından 11de yatınca 12 gibi uyanmıyordum ama 2 gibi uyuduğum sabah istediğim saatte kalktıgım oluyordu çok kalktım dediğin gibi sabah ama yok bir gün düzeliyor ertesi gün aynı gece 1de yatsam 3 gibi kalkıyorum
- +1 yıl
Cıkmıyorum mezuna kaldım bu yıl ygsye calısıyorum surekli mesela öğlen 1 gibi oturup aksam 8 9 gibi kalkıyorum dersin basından sonrada kitap okuyorum uyuyorum 12 gibi kalkıp sabah 5 6 ya kadar tv izlerim ya da ogün ders calısamadıysam ders calısıyım ksde takılırım
- +1 yıl
Evet 1 puan farkla kacırmısım hatta yanlıs tercih yğzünden ailemin baskısı yüzünden kaybettim bile sayılır bu yıl zor dğil ondan yana çok sıkıntım yok yine stresti var ama napalım nasip saldım arrtık
Abicim psikologa git psikiyatri ye git. Çözüm bulamazsan, maalesef diyorum, sana musallat olmuşlardır. Çok çabuk çaresine bak derim.
010 Yorumla- +1 yıl
bunu 2 hocada dedi rukye ayeti buldum onları dinliyorumdaha iyiyim dinlediğimden beri
- +1 yıl
Ben hergün okuyordum onları 10 gündür okumuyrum tekm
- +1 yıl
İbadetlerimi yapıyorum kuranı 10 gündür okumuyorum ondan ömce hergün okurdum mesgulum bu ara ondan okumuyorum ibadette namazda daralıyorum ama kuranı bıraksalar hiç kalkmafan okurum
- +1 yıl
Anladım. Namazı kesinlikle bırakma, çok Azda olsa günlük Kur'an ışığında oku derim. Aşağıdaki yorumuna okudum gittiğin kişi bilinçli biriymiş. Ama az bilinçli. Faydası olmaz ne demek hemde çok faydası olur. Rahatsız ederler mi evet, ama insan bu minimum seviyeye iner. Senin durumunda olan bir arkadaşım yakın arkadaşım vardı. Çok şükür şimdi çok iyi durumda. Çok büyük fark var inan ki.
- +1 yıl
Tabiki oda öyle dedi aslında yani musallat gecmez ama namaz kılmak kuran okumak uzaklastırır dedi korkutma olmaz dedi
- +1 yıl
Tamam o vakit. İnşallah kurtulursun onlardan. Çok zor durumlar yaşadın belki hala yaşıyorsun, bilmeyen anlamaz bu meseleyi ve tek çözümün Allah c. c ve Peygamberimizin sav. sevgisini içimize yerleştirmek gerektiği gerçeğini. İbadeti ile çok meşgul ol ve Rabbim yardımcın olsun. İstediğin zaman yazabilirsin. Sormak istediklerin olursa sorabilirsin. Hayırlı geceler.
- +1 yıl
Bacım ilk önce iyi olmanı istiyoruz kendini yalnız hissetme ve bu sıkıntıları bende atlattım çok etkili tedavisi var tedavi adi HACAMAT rasulullah miraçta melekler hacamat olmasını ve ümmetine hacamatı emretmesini söylemişlerdir hacamatı acıklıyayım hacamat vucuttan kirli kan aldırma tedavısıdır alimler diyorki 50 yıllık kökleşmiş büyüde olsa hacamatla bozulur pisikolejikle ne alakası var dersen seytan buyu vesvese depresyon sıkıntılı kirdir rasulullah seytan kirli tırnağın arasında olur diyor yanı kırlı yerde kirli işler döner hacamat maddi ve manevi şifası vardır listeliyim VESVESE DEPRESYON BUNALTI CİN MUSALLATI BÜYÜ DURDUK YERE KORKU HEYECAN ÜŞENGENÇLİK TEMBELLİK AŞIRI UYKUYA UYKU BOZUKLUĞU MESELA SAAT SABAH 7 DE UYANCAN YATAKTA OYALANIYOSUN UYKU VAR AMA HACAMAT OLUNCA UYKUSUZ OLARAK GÖZUNU ACARSIN HACAMAT TAVSIYE EDERIM HACAMAT YABANI BUL DERDINI ANLAT BUNUN YANI SIRA MADDI FAYDASIDA COOK AĞRILARA BEL TUTULMASI VB.. YAN ETKİSİ YOKTUR BİLEN BİRİNE KESİNLİKLE SOR
- +1 yıl
bilen birinin bilgisi dahilinde uygula kesınlikle bilen biri bilgisi dahilinde huzursuluk için de bire bir ve kuran oku yavaş yavas sindirerek harflerin hakkını vererek yani inşallah iyi olucaksın
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Saç Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. sinirlilik, kafa karışıklığı, öfke, kapana kısılma hissin varmı? Bazen aşırı hareketlilik ve umursamazken, birden üzüntü, ağlama, değersizlik hissi, enerji kaybı, haz kaybı, gibi haller yaşıyorsan, hemen bir doktora git. Inşallah değildir ama bipolar bozukluk olma ihtimali olabilir, belkide sadece depresyonda olabilir, ama lütfen bir an önce doktora git.
06 Yorumla- +1 yıl
var valla ilk saydıklarınızınhepsi aymen son dediğinizde var mesela bir gün kndimi çok iyi dolu hissediyorum değerli hisediyorum ertes gün değersizim boşuna yaaıyorum diye ağlıyorum ama bipolar belirtileri daha uçmuş ve ani değişmeymis benimki o kadar değil
- +1 yıl
bu arada randevu alıcam bu hafta
- +1 yıl
Pskiyatri dinler mi böyle beni yoksa psikologa mı gitmeliyim? psikolog boş konusuto gibi geliyor bana daha önce konustum cunku 2 defa
- +1 yıl
Bence de ben psikiyatriye bir kere gittim onda da değişik şekiller gösterdi sorular sordu cevapladım çıktım bilmiyordum psikolog gibi konustugunu
Saç Bakım konusunda 9,2b cevap paylaştı. Hemen hiç vakit kaybetme doktora git.. Sonra kendine zarar verir duruma gelirsin..
01 Yorumla- +1 yıl
evet gittikçe kendime yaptığım eziyet artıyo tatile gidiyorum 1 haftalığına geliyim gideceğim
+1 yılÖncelikle Geçmiş Olsun , Psikolojik Destek Alabilirsin Tabii Ki Sonuçta Ayıp Değil Günah Değil
06 Yorumla- +1 yıl
Yok ayıp diyedeğil de abartıyot muyum diye düşünüyotum
- +1 yıl
bisi dicem namaz kılıyor musun
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
çok duaet hep dua et rabbim şifa verir
- +1 yıl
Musallat dedi iki hoca ben dedim dikkat ederim abdestsiz gezmem onlarda musallat olduktan sonra pek faydası olmaz sadece daha az zarar görürsün filan dedi
- +1 yıl
nas felak oku bolbol allah şifa versin
+1 yılİçine üç harfli bir şey kaçmış. Ortasında i var ama cin değil
00 YorumlaAdam oluyorsun hepsi bu
04 Yorumla- +1 yıl
Adam olmak bu mu kendini öldürmeye çalışmak mı ben zaten yasıtlarıma göre yeterince olgunum mantıklı düşünüyorum hatta mantıklı düşündüğüm için Şu an iyi olmadığımın farkına vardım aynı şeyleri yakın bir akrabamızda yasadı ve kız kendini balkondan attı suanda antidepresan kullanıyor
- +1 yıl
Çalışacak durumda değilim
+1 yılokul iş durumu nedır? mesala hobılerın var mı
023 Yorumla- +1 yıl
Okulda bu yıl mezuna kaldım onun strestide var gecen yıl hazırlanırkende çok kötü şeyler yaşadım
- +1 yıl
hım hobın var mı peki ders dışında
- +1 yıl
Kitap okurum bir evden çıkmıyorum çok 2 3 ayda bir anca çıkasım gelmiyor
- +1 yıl
bak oncellıkle kıtap okuma dışında beynını dagıtabılecegın desarj olabılecegın bır hobı bulmalısın kendıne , sureklı ders aıle ilişkileri gelecek gecmiş beyın dolar desarj olmaya ıhtıyacı vardır anladın , artı dışarı gunluk yuruyus sart mesla evın ıhtıyacı oldugun ekmek market vs bunlar ıcın veye hıc bır neden yookken bıle gunluk en azından 10-15 dakıkalıgınada olsa dışarı cıkıp yuruyus yapmalısın
- +1 yıl
sigara alkol veya bır uyusturcu madde kullanıyormusun veya kullandın mı?
- +1 yıl
evet önceden başka yerde yasarken günlük yürürdüm ormana doğru birde saçma sapan korkularım başladı önceden gece mezarlıkta derelerde ormanda gezerdim simdi annemlerle yatıyorum odamda duramıyorum ya da gündüzbile biri varmıs hissi yaşıyorum zaten o sinir anında vucudumda baska biri var dediğim gibi bedenimi kalkıp atlamaya zorluyor ama ben sürekli beynimle günah günah yapamazsın diye tekrar ederek sakinlesmeye calısıyorum sürekli gözümün önüne balkondan atladığım görüntü geliyor sürekli oanda bir taraftanda vucudumu bir şey kaldırmaya calısıyor bir drfa bundan kurtulmak için yorganın altında sıkıca sarıldım kalkmayım diye 2 yıldır var bunlargittikçede artıyor sanırım
- +1 yıl
hayır hiç kullanmadım 1 kere sigara içtim onda da yarımdı sonra iprenc diye denemedim
- +1 yıl
yetrlı uyku uyuymaman halusılasyonlar gormene ve saglıklı düşünmene engel olur uykusuzlugun sonucları bu dusunceler
- +1 yıl
Şu yürüyüş işini yapmam lazım ama annem ygsye 2 ay kaldığı halde hobisi var kursu var ona gidip kardesimi bana bırakıyor o varkende bn nasıl cıkıp yürücem sabah
- +1 yıl
hım yurusyus yapmadıgın gunlerde evde hareket yapabılırsın bedenın kasların haraket etmelı anlatabıldın mi
- +1 yıl
ben kedide beslemek istiyorum kardesim olmasa alacağım hayvanlar bana çok iyi geliyor belkide ondanda cıldırdım 2 yıl öncesi hayatım daha sakindi bahcemde 20 30 tane köpeğe bakardım evimde kedi vardı sürekli orman yürüyüsüne cıkardım burda yürüyecek ver bile yok sanayinin içinde var bir tane temiz hava yok
- +1 yıl
hangı sehırde yasıyorsun
- +1 yıl
Ankaraa ama 2 yıl önce ilçesindeydim oranın ormanıda karadeniz ormanı gibidir yüksek bir yer vardı orda ilçeyi ayaklar altına alırdı orda otururdum saatlerce hatta bazen okuldan cıkar eve gitmeden oraya giderdim çantamla filanda o zamanlar çok kıymetini bilmezdim sehirde yasamak isterdim ama sehir insanı boğuyormus bunu anladım köpeklerle konustugumu bilirim dertlesirdim burda hayvanlarıda korkutmus cani insanlar yaklasmıyolar bize
- +1 yıl
Ankara zaten kasvetli basık bır şehır saglıklı ınsanı hasta eder ozellıkle kışın bak mesla haraket ıcın ılla ayrı bır zaman mekana ıhtıyacın yok mesal asonsor kullanmayı bırkabılırsın anladın
- +1 yıl
Ben zaten asansör yürüyen merdiven kullanmam ☺ birde cins seylerim var ya babamın hapsırık sesinden nefret ediyorum kulaklarım aşırı derece hassaslastı alt capraz komsumuzun sesini duyabiliyorum böyle kimsenin duyamadıpı sesi duyabiliyorum son ses muzik actık arabada gidiyorduk bizden yarım saat uzaklıktaki caminin sesini duyup muziği kapattırdum mesela bunların hepsi bu son iki yıldır var kendimden korkuyorum artık daha ne özelliklerim çıkacak acaba
- +1 yıl
uyku hapları vs gecıcı cozumler mesala bıtkı cayı ozelllıkle papatya cayı gece yatmadan iç hem saglıklı hem yan etkısı olmuyan bır yontem veya gıttıgın yerlerde asonsor yerıne merdıven kullanmak gıbı basıt yontemlerle bala bır anda hersey duzelmez anladın once bedeni ayaga kaldırcaksın kı ruhunda duzelsın
- +1 yıl
uyku duznesızlıgı ınsanın butun duyularını alt ust eder
- +1 yıl
Evet bundan kurtal için bit sürğ sey yaptım ama hepsi en fazla 1 gün etki etti artık son kez psikiyatriye gitcem hap versin
- +1 yıl
şimdi piskologla pskıyatrı ayrı seyler psıkologa gıt once hapa ıhtıyac olup olmadıgına karar verecek kişi sen degılsın
- +1 yıl
Psikolog benim dediğim seyleri daha süslü cümlelerle söyleyip yollayack hatta burdaki tavsiyeleri verecek biliyorum yakınımızda gitti kızı da benim gibi suçu aileme atacak ki suçun birazının olduğunu bnde biliyorum ama gecen yıl rehberlikçime anlatmıstım bana kitap oku dedi grcen yıl bunun faydasını gördüm ama bu yıl bununda faydası yok diğer rehberlikçim de bana sizofreni tanısı koyuyordu az kalsın 😄 detaylıca konuscaz dedi ama ben gitnedim sonra
- +1 yıl
ilaç kullanan tanıdıklarım oldu etkisi olur ama ilaçlarada çok umut bağlama uyku bozuklugu , ortam yaşadığın yerin değişmesi , sınav vs birçok şey üst üste gelmiş
- +1 yıl
ailevi sorunlarda var daha omları anlatamam zaten en çok etkileyen onlar
- +1 yıl
yani bunca şeye beden beyin ne yapsın anlatmak paylaşmak isterseniz yazabilirsin buradan veya mesajla belki paylaşmanın faydası olur
- Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılaww kıyamam :( dr a gıt canım vakıt kaybetme.
00 Yorumla Saç Bakım konusunda 546 cevap paylaştı. Sen iyi değilsin valla
08 Yorumla- +1 yıl
kuzenimde dedi bugün bir kere beni gördü evde duvarı tekmeliyorum filan bana cin görmüş gibi bakıyordu😄 sinirden yürüyemedim yataktan düştüm bir kere tüm vucudum epilespsi krşzi gibi sallandı telefonu dusurdum yere elinden tutanamamıstım bir defa da nefesim kesildi dışarı zor attım kendimi artık dedim ölüyorum evde kimsede yoktu cunku
- +1 yıl
yazın cıkıyorumda kısın çıkmak isyemiyırum
- +1 yıl
Hayvan beslemek istiyorum onların beni koruduğuna inanıyorum birde öyle bir inancım var ama küçk kardesim çok exiyet ediyor severken ondan alamam
- +1 yıl
yok zaten alamama kardesime de vuramam cunku o aslında sevmek istiyor ama fazla sıkıyor hayvanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılrugem. com adresini bir incelemeni tavsiye ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
psikolog? psikiyatriye gitmeyi düşünüyordum aslında
Cevap sahibi+1 yılBiyografisini incelersen bu konuda ne kadar donanımlı olduğunu görürsün. yazılarına da bir göz atmalısın. ilaç tavsiye etmiyor fakat sorun ilerlemişse ve ilaç gerektirirse ilaç veriyor. onun dışında kitap tavsiye edip, notlar almanı ve günlük tutmanı tavsiye ediyor. Kendisi ikinci kitabını çıkardı. Akupunktur tedavisi de uyguluyordu.1-1,5 saat sürüyor ilk randevun. Yani 10 dakika seni dinleyip ilaç yazanlardan değil. Maddi durumun elverişliyse tavsiye ederim Şafak Hanımı.
Sana yardım edebilirim
09 Yorumla- +1 yıl
Konuşarak mı yani internet üzerinden? yoksa başka yöntem mi?
- +1 yıl
Çok sağolun ancak ben anlatamıyorum bunları ağlayarak rahatlama varya o bende yok bıraksalar hergün ağlayacağım
- +1 yıl
Hayır ağrı kesici bile almıyorum
- +1 yıl
En azından uyku hapı alıyım düşük doz doktor belki yazar ben önce psikiyatriye gidiyimde ama girer girmez ağlarım herhalde
Psikoloğa bir görün derim.
04 Yorumla- +1 yıl
Psikiyatri daha iyi olmaz mı ilaçta istiyorum cunku
- +1 yıl
Gündüz uyku yapmasın gece yapsın yeter psikolog konusuyor ben ağlamaktan anlatamamki bir şeu
Seni bakirkoye goturmek lazim
01 Yorumla- +1 yıl
Deliler deli olduğunu kabul etmez ama ben kabul ediyorum bugün kuzenimde dedi 😄
+1 yılÖl kurtul çok zorlama
00 Yorumla
+1 yılBalık burcu musun
017 Yorumla- +1 yıl
hayır yengeç ama normalde hatta 2 yıl öncesine kadar okulda adım ruhauz seri katil soğuktu hiç ağlamazsürekli güler derdiyokmus gibi takılırdım zaten çok yoktu da ama hiç merhamet yokmus gibi davranırdım
- +1 yıl
O zamanların acısı mı çıkıyo acaba, fazlamı kastın o zamanlar kendini
- +1 yıl
Yok kimseye eziyet etmedim onlardan daha merhametliydim ama belli etmezdim ağlamadığım için öyle diyolardı hepsi 7 8 yıllık arkadaslarım ya ondan biliyolar
- +1 yıl
Ailenin nazlanarak büyütülmüş ferdiysen, evde kalma psikolojisi de sarmış olabilir
- +1 yıl
öyle cok hatta hiç el bebek gül bebek büyümedim ama su evde kalma çok etkiledi galiba zatem randevu alıp gitcem doktora ben direk psikiyatriye gidiyim diyorum onlar illa ilaç mı dayatıyolar hangi daha iyi
- +1 yıl
ilaç yazmak ister de yazdırma, sağlam adamı hasta ederler ya
- +1 yıl
Valla mı kötümü o depresanlar ben rukye ayetleri buldum 2 tane hoca cin musallat olmus dedi zaten son bir olay yasdım ondan beride annemlerle uyuyorum o rukye ayetleri cin cıkarmaya yarıyomuş simfi dinliyorum musallatlarda yasanan tepkilerinbirazınıda verdim dinledipimfen beri daha iyi hissediyorum iki yöndnde
- +1 yıl
ne oldu ki
- +1 yıl
cinni bir olay öyle anlstmayla pek anlaşılan bir şey değil ama benimgibi gece ormanda mezarlıkta gezem birini bu hale getirdi
- +1 yıl
nasıl ya gece mezarlıkta mı geziyon sen
- +1 yıl
Eskiden gezerdim arkadaşla giderdik
- +1 yıl
amaç
- +1 yıl
Oralar daha ıssız ondan
- +1 yıl
Issızlığı ne için istiyorsunuz
- +1 yıl
Bilmiyorum işte durmazdık sürekli orda birkaç mekanımız vardı ordan bizim mezarlığa kadar 2 3 defa yürürdük sonra ya mezaarlıkta y da diğer tarafta oturur sarkı dinlerdik
- +1 yıl
pek mantıklı bir iş değil bu durum
- +1 yıl
Mezarlıkta sarkı dinlemek mi 😄 sarkı dinlemek başlı başına kötü aslında ama girip içinde dinlemiyorduk zaten orası türbe belkide ondan korkmuyordum çok huzurlu bir yerdi sahabenin birinin türbesi ama biz türbenin 5 metre altında mezarlıklara giriş bölümğnde otururduk altımızdan ilçenin kanalizasyonu gecerdi aslında orada tehlikeli ama o zaman böyle sorunum yoktu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım