Ne yapmalıyım ya😔?

Mesela kişi geçmişteki kötü hissettiği anılarını anlatırken sürekli ona alaycı bir tavırla gülüyorsa ve ona sen hastasın diyorsa bir psikolog ve ona dershanede rehberlik öğretmenliğini yapan aslında profesyonel psikolog olduğunu söyleyen başka bir insan da ona gideceksin sen stres yapıyorsun yoöetemiyorsun sınav stresini uyku stresini demekki hastasın derse bu insan böyle ben hastayım ve sevmesem de istemesem de psikologa gitmek istiyorum diyip giderse bu insanın psikolojisini olumsuz etkilemez mi? Bu arada üst kat komşularım gece ses yapıyordu darbeye bağlı ses oldugu için aniden ortaya çıkıyordu ve bu her gece olunca stres olmaya başladım her gün sabahlamaya başladım yine ses yapacaklar korkusuyla çünkü ses yalıtımı hiç yok ve taşınacak paramiz da yok kaç defa konuştuk hatta kavga ettik adamlar inatla benim evim istedigim gibi yaşarım siz gideceksiniz taşınacaksınız diyor zaten dershanedeki hocam da dünya senin etrafında dönmüyor rahatsız oluyorsan baska eve git diyor neyse o ayrı mevzu her neyse bunlar sınav senem olunca uzman doktor baska bir yengem bana sen hasta degilsin kim kafana bunları sokuyor uyku ilacı için psikiyatriye git dedi çünkü nöroloji filan bakmıyor buna uyku bozukluklarına dedi uyku ilacına başladım ama yan etkileri oldu baş dönmesi vs gibi bu arada bunu ben burnum tıkalı diye oluyor sanıyordum ama gittigim doktor bana bunu ilacın yaptığını bırakmam gerektiğini söyledi bıraktım ama uyuyamayınca mecbur geri başladım neyse bu rehberlikçim ilaca başla diyor ona bunlari anlatınca bozulmuş plak gibi senin ilaca ihtiyacın var diyor ama kullanınca böyle oluyorum ve zamanla etki etmemeye başladı (bunu psikiyatri de söyledi zamanla etkisi azalmaya başlar uyarısı yaptı) bunu diyorum hala aynısını diyor bana kızıyor sen hastasın diyor bir de o kişiler psikolog olunca psikolog bana bunu diyorsa demekki hastayım diye uzuluyorum strese giriyorum bunu dile getirmeme ragmen hasta olduğuma inandırdı beni cok kötüyüm 🥺😔
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada annem bana aksini idda etse kafama takmamam gerektiğini söylese de üzülüyorum sonuçta psikolog diyor diye
Ne yapmalıyım ya😔?