Ne yapmalıyım ya?

Ya benim eski sevgilim 1.5 aydır salmadı beni. Ama hani burada bazen anlatıyorlar ufak tefek şeyler. Benimkisi pek öyle değil. benim eski sevgilim ayrıldığımızdan beri beni taciz ediyor tehdit ediyor. İş çıkışıma gelip takip etmişti bir kere de. Ondan sonra telefondan tehditleri 1 aydır hergün devam ediyor. Sürekli hayatımı berbat hale getireceğini, aramızda ne yaşandıysa babama söyleyeceğini, hatta benden şikayetçi olacağıyla ilgili hayatımı mahvedeceğini söyleyip duruyor. Onun yüzünden zaten işimden olacaktım bir kere. Ben 19 yaşımdayım hayatımın en büyük hatası o şahısla tanışmak oldu. Her yerden engellediğim halde her platformdan tekrar tekrar hesap açıp açıp yazıyor. Yeni numara alıp ondan bile yazdı böyle bir psikopat. Son zamanlarda telefonumda bazı uygulamalarımın hacklndiğini düşünüyordum. Bu akşam da "WhatsAppınız farklı bir cihaza kopyalanıyor. İşlemi gerçekleştiren siz değilseniz şifreyi kimseyle paylaşmayınız" diye kod geldi 2 kez. Bende hemen kapattım wpyi numaramı değiştirdim bütün hesaplarımın kullanıcı adlarını falan her şeyini değiştirdim. Bu kişi bana başka şekilde ulaşabilir mi. Artık gerçekten sinirden her gece ağlıyorum bunaldım korkmaya başladım ya.
Ne yapmalıyım ya?