Babamın amcasının oğlu var 21 yaşında falan küçükken hep beraberdik sülalecek toplaştığımızda falan gideriz geliriz her zaman küçükken de hep hoşuma giderdi her gördüğümde de hâlâ bakarım dün dedemlere geldiler biraz değişmiş başka bir şehirde okuduğu için görmüyordum yakışıklıydı hep yakışıklı olmuş biraz daha
Üni ortamında da kız çoktur şimdi ama ben de 18 im bu yıl kazanırsam inş ben de gideceğim
Hep düşünürdüm küçükken nasıl olurduk falan diye🤭 ahahjd
Dün yine düşündüm güzel olur bence
Kendisi çekici bence çok hem de çok hoş konuşur göz kırpar falan baya çekici yanii
Böyleleri çok hoşuma gidiyor o da öyle
Ben ondan küçüğüm biraz ve beni hiç o anlamda düşünmediğinden çok eminim
Ne yapmalıyım bilmiyorum ya ama isterim yani çok hoş yakışıklı
Ne yapayımmm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Akrabani mi seviceksin yani? Saçmalama , ve bu fikirleri derhal aklindan çikar, sanki başka erkek yok
Ama çok hoşuma gidiyor istediğim ideal erkek tipim
Başka ideal tiplerde var. Hoşuna gitmeside boşuna , sevgilisi vardır onun , unut sen onu, hem akrabadan sevgili olmaz akilli ol
Niye?
Eğer sevgili olursanız , bu akrabalar arasında dedikodu çikartir ben saklicam da diyemezsin çünkü bu şekilde yayılır bu dedikodular ve üstelik mesela diyelim ki sevgili oldunuz ileride evlenirseniz ve çocuklariniz olursa hasta doğulurlar. Bundan da ziyade diyelim ki sevgili oldun eğer bi gün ayrilirsaniz hep karşilaşirsiniz bi şekilde. Yine de sen bilirsin , akilli ya da akilsiz olmak senin elinde olan bişey sonuçta , yarın bi gün geçicek hoşlanti içinde ona açilarak kendini rezil etme derim
Birincisi bizim sülale bildiğiniz kadar dedikoducu vb değiller ama hiç demiyorum ama öyle değiller ikincisi babamın kuzeni benim değil benim olsa çocuklar hasta doğarlar üçüncüsü ona açılmayı düşünmüyorum sadece hoşlantım var ne yapmalıyım diye fikir danıştım
Babanın kuzenise seninde kuzenindir , ve bende diyorum ki hoşlantinin karşisini almalisin yoksa ileride bu sevgiye dönuşebilir hatta takintili bile olabilirsin
Bişi dicem dün ben de arkabaların toplandığı yere gittim, sen miydin o
Nasıl ya
hım Babanın halasının oğlunun oğlu deseydin sen farklıydı aynen.
kız da 20 idi sen değilsin tamam.
Sma’lı çocuğumuz için sen de bize destek ol
Abartmadan yakınlaş
Nasıl olacak oo
Bir şey soruyormuş gibi yap yalandan gül kendinin çekici olduğunu düşündüğün özelliğini öne çıkar felan
Ne sorsam sence üni hakkında falan sorsam hukuk okuyor onun hakkında falan olur mu
Aynen ilgi duyduğu konularla ilgileniyormuş gibi yap
Ben biraz çekingenim çok değil ama o da çok konuşkandır çok girişkendir biraz çekiniyorum yani
Çekinirsen yemeyenin malını yerler
İşte ondan korkuyorum ya
Korkma yap
Çok içli dışlıyız zaten annesi yengemle amcamla falan
Abim uzatma istiyorsan harekete geç hayat korkakları sevmez
Zamana birak
Öyle mi yapsam diyorum
Kac yaşındasın
18 ama. cok kucuk
Ozele gelsene
21 o da
Sen bakiresin dimi