Sağlık Kol kasımı sıkınca kolum çok acıyor az biraz iş yapınca yoruluyorum bazen aşırı halsiz oluyorum niye böyleyim ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bazen aşırı halsiz oluyorum iş yaparken 5 dakikada yoruluyorum kol kasımı bacak kasımı sıkınca çok acıyor Güncellemeler+1 yıl Yardım Kol kasımı sıkınca kolum çok acıyor az biraz iş yapınca yoruluyorum bazen aşırı halsiz oluyorum niye böyleyim ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kan değerlerine baktır 0 31 Yorumla Soran +1 yıl Kemik gelişimimde bir sorun olabilirmi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vitamin eksikliği yapabilir bende öyle oldu Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kemik ve kas ağrım vardı d vitamini ve demir eksikliğinden kaynaklanmış fena halde kalp ve kol ağrısı oluyordu Yorumla Soran +1 yıl Doğru benimde d vitamin eksikliğim vardı geçen yıl ama halen daha devam ediyor bendeki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende kullandım da kontrole gitmedim d için Yorumla Soran +1 yıl Niye gitmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demir ve tiroit için gitmiştim fazla kan verince kötü oluyorum ondan dolayı Yorumla Soran +1 yıl Benim durumum ne olacak yaa 😞 Yorumla Soran +1 yıl Sanada çok geçmiş olsun 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de bi git öğren ilaç kullan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Birde şöyle ben vücut gelişimimi biraz tuhaf buluyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Boyum 1.73 ama vücudum çok küçük böyle çok minik gibi görünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Bu durumu moralimi bozuyor 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabullen Allah seni öyle yarattı Yorumla Soran +1 yıl Şükürler olsun tabiki her zaman ama niye böyle anlamıyorum moralim çok bozuk bu yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bozulmasın şükret sağlığın yerinde diye nice insanlar var yerinde olmak isteyen Yorumla Soran +1 yıl https://hizliresim.com/5dgw30uİşte bu ben küçük gözüküyorum yaa 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki cm kısasın benden ayrıca tatlı bi yapın var ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun kaçki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 175 Yorumla Soran +1 yıl Eminim sen benden çok daha büyük görünüyorsun 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 175 kız 180 erkekten uzun durur 😁 Yorumla Soran +1 yıl Uzunluk olarak boyum yeterli ama vücudum küçük 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Salla Yorumla Soran +1 yıl Büyüme hormonu alsam işe yararmı bu yaştan sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya saçma sapan şeyler düşünme be Yorumla Soran +1 yıl Ama ne yapıyım yaşıtlarımı benden büyük görünce moralim bozuluyor kız gibi duruyorum ya 😞 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kan değerlerine baktır
Kemik gelişimimde bir sorun olabilirmi?
Vitamin eksikliği yapabilir bende öyle oldu
Nasıldı
Kemik ve kas ağrım vardı d vitamini ve demir eksikliğinden kaynaklanmış fena halde kalp ve kol ağrısı oluyordu
Doğru benimde d vitamin eksikliğim vardı geçen yıl ama halen daha devam ediyor bendeki
Bende kullandım da kontrole gitmedim d için
Niye gitmedin
Demir ve tiroit için gitmiştim fazla kan verince kötü oluyorum ondan dolayı
Benim durumum ne olacak yaa 😞
Sanada çok geçmiş olsun 🙏
Sen de bi git öğren ilaç kullan
Teşekkür ederim
Birde şöyle ben vücut gelişimimi biraz tuhaf buluyorum
Neden
Boyum 1.73 ama vücudum çok küçük böyle çok minik gibi görünüyorum
Anladım
Bu durumu moralimi bozuyor 😔
Kabullen Allah seni öyle yarattı
Şükürler olsun tabiki her zaman ama niye böyle anlamıyorum moralim çok bozuk bu yüzden
Bozulmasın şükret sağlığın yerinde diye nice insanlar var yerinde olmak isteyen
https://hizliresim.com/5dgw30u
İşte bu ben küçük gözüküyorum yaa 😔
İki cm kısasın benden ayrıca tatlı bi yapın var ☺️
Senin boyun kaçki
175
Eminim sen benden çok daha büyük görünüyorsun 😔
175 kız 180 erkekten uzun durur 😁
Uzunluk olarak boyum yeterli ama vücudum küçük 😔
Salla
Büyüme hormonu alsam işe yararmı bu yaştan sonra
Ya saçma sapan şeyler düşünme be
Ama ne yapıyım yaşıtlarımı benden büyük görünce moralim bozuluyor kız gibi duruyorum ya 😞