Sağlık Oruçluyken halsizlik ve depresyonda hissetmek 6’ya kadar uyumadığım için olabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ya da sabahları kahve içemediğin için mi?ya da sevgili-eş bulamamanın verdiği bir şey mi? Oruçluyken halsizlik ve depresyonda hissetmek 6’ya kadar uyumadığım için olabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aç kaldığın içinde olabilir havalar sıcak ondan da yapar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tüm rutinim değişti Yorumla
Ernesto99 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Açlık ruhsal çöküntüyü tetikler 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yine de şifası var mıdır normalde mutsuz olmam bu kadar Yorumla Ernesto99 +1 yıl Yani depresyon ilaçları var zararsız olanlardan geçici rahatlama sağlar, duygular düzene girer.. ya da kişisel gelişim kursları, sosyal etkinlikleri arttırın yaşamınızı zenginleştirin Yorumla Soran +1 yıl Oruç tutmanın şifası var mıdır dedim Yorumla Soran +1 yıl İlaç kullanmam ben :) inşAllah yani Yorumla Ernesto99 +1 yıl E yok ki bu kadar şey yazdımmmmm Yorumla Soran +1 yıl Vardıır yoksa beden ibadet olsun Yorumla Soran +1 yıl 🥹 Yorumla Ernesto99 +1 yıl E o sana kalmış artık Yorumla Soran +1 yıl Eşim olsa bu kadar etkilemez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aç kaldığın içinde olabilir havalar sıcak ondan da yapar
Tüm rutinim değişti
oruç yüzünden tamamen
Hepsi olabilir, yalnızlık da etkendir tabii.
Açlık ruhsal çöküntüyü tetikler
Yine de şifası var mıdır normalde mutsuz olmam bu kadar
Yani depresyon ilaçları var zararsız olanlardan geçici rahatlama sağlar, duygular düzene girer.. ya da kişisel gelişim kursları, sosyal etkinlikleri arttırın yaşamınızı zenginleştirin
Oruç tutmanın şifası var mıdır dedim
İlaç kullanmam ben :) inşAllah yani
E yok ki bu kadar şey yazdımmmmm
Vardıır yoksa beden ibadet olsun
🥹
E o sana kalmış artık
Eşim olsa bu kadar etkilemez
ikisi de hatta üçüncüsü de kpss çalışmak
olabilir