Fizik tedaviye gittim 30 gün bide ama geçmedi ağrısı 6 aydır başlangıç denmişti anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boyun fıtığı için uygulanan iki tip ozon tedavisi vardır. Bunlardan biri fıtığın olduğu bölüme uzun özel bir iğneyle, bilgisayarlı tomografiyle yapılan uygulamadır. Diğeri ise boyunin yan kaslarına iki taraftan standart enjektörle uygulanan yöntemdir.
01 Yorumla- +1 yıl
Ameliyatsız küçültme falan bişeyler yapıyolar tam adını bilmiyorum da valla fiziğe de gittim geçmedi 18 yaşındayım başlangıç demişti
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de yıllar önce fıtık başlangıcıydı. Ağrılarım çok kötüydü o dönem. Antidepresan krem vs vermişti. Onlar iyi gelmişti. o aşırı ağrılar geçmişti.
Ama yıllarca arar ara ağrılar olduç o kadar ileri derecede değildi ama ağrıyodu. Ara ara da kas gevşetici haplar kullanıyodum.
Şu son yıldır eskisi gibi ağrımıyor. Hep sürekli krem sürdürürdüm bayadır kullanmıyorum. Bir magnezyuma başlamıştım ara ara içiyorum. Onun etkisi olabileceğini düşünüyorum
032 Yorumla- +1 yıl
Ben gittim kasımda başlangıç dedi sinire baskı yapmaz ağrı olmaz öyle dedi duruşuna dikkat et egzersiz yap falan dedi jel krem verdi ilaç yazdı kas gevşetici ve ağrı kesici 2 tane günde kullanmam için ama zaten kısa süre kullanırsın sürekli kullanmazsın kas gevşeticiyi bide ben de ağrımı hafifletmedi ilaçlar krem sürüyorum oda hafifletmedi zaten ilaç ben de yan etki yaptı enzimimi yükseltti ben de bıraktım
- +1 yıl
Sonra geçmeyince fizik tedaviye gittim 30 gün 2 ay önce ama geçmedi hala egzersiz vermişti oda tabi düzenli yapmıyordum belki de ondandır krem de her gün sürmüyorum bu arada bi işe yaramıyor zaten diye 18 yaşındayım daha
Cevap sahibi+1 yılGençsin benim o yaşlarda yavaş yavaş başlamıştı. Mr falan çekildin mi. Nörolohlar genelde antidepresan veriyor ama. O iyi geliyor. Arada ağrı olunca sağlık ocağına gidiyordum ben o krem hap veriyodu.
Egzersiz ben de aldım ama ben de yapmadım ya çok sıkıcı. Başka bir nörologa git istersen. Mr falan çeksin baksın. Dediğin gibi ileriyse belki öyle ilaç verir
Cevap sahibi+1 yılDüzleşme vardı bende sende de vardır belki. Genekde düzleşmeden sonra fıtıga çeviriyor. O da çok ağrıtıyo
- +1 yıl
Ben mr oldum işte küçük dedi başlangıç var dedi duruş bozukluğundan olmuştur dikkat et dedi ama verdiği kas gevşetici falan hafifletmedi yan etki yapınca bıraktım zaten kas gevşetici dediğim gibi uzun süre de kullanılmaz öyle her gün içilmez 2 kere gitmiştim doktora ben ilki normal egzersiz verdi diğeri de ilaç jel falan jel de yaramıyor bişeye fizik tedaviye gittim oda geçirmedi egzersiz yapmadığım için olabilir ama
- +1 yıl
Düzleşme olsaydı söylerdi bence
- +1 yıl
Ameliyatta olmak istemiyorum yani
- +1 yıl
Antidepresan falan vermedi yani he bitane tıp merkezine gitmiştim 3 kez gittim doktora pardon orada işte fizik için gitmiştim doktora göründüm ilk sonra fizik tedavi yazmıştı bana
- +1 yıl
Eee senin ağrın var mı şu an nasıl azaldı
Cevap sahibi+1 yılBen kas gevşetici hapı geçene kadar içiyodum.
Ben çok kötüydüm koltukta oturamıyordum. Yan tarafa çevirip kafamı bakamıyodum. Kafamı tutamıyo gibi hşssediyodum. Omzum sırtım da ağrıyodu. Kafamın sol tarafında geçmeyen eziklik gibi sızı gibi bi şeyler vardı o dönem. Baya kötüydüm yani. Mr çekildim. Antidepresan verdi ağrı kesici verdi o kremlerden falan. O yumuşattı iyi geld. Egzersiz almıştm fizik tedaviden. Onları pek yapamadım. Normale dönmüştim en azından o şekilde bi ağrım olmadı. Ondan sonra hiç o derece olmadım zaten sınava hazırlanıyofidum o dönem ondan oldu. Daha sonraları her sene mutlaka ağrıyodu. O derece değildi tsbii onda da krem kas gevşetici hap alıyodun iyi geliyodu. Şimdi valla dediğim gibi bir süredir rahatım. Bana boyun yastıgı aldırtmıştı. Bombeli böyle alt tarafı o iyi geliyor- +1 yıl
ben içiyordum mesela kas gevşetici hap bir gün ama hafifletmiyordu maalesef antidepresan vermedi bilmiyorum krem de bişeye yaramamıştı ama yeniden bir gidicem fizik tedavi de işe yaramadı ben de bombeli yastıktan aldım
Cevap sahibi+1 yıl1 gün zaten işe yaramaz ki. Bikaç gün kullanman lazımdı.
Cevap sahibi+1 yılİlaçları düzenli kullan. Hareketlerine dikkat et. Oturuşuna dikkat et. Hafifler
- +1 yıl
Yok kullandım ben zaten 5.6 gün sonra bırakmıştım bi kaç hafta sonra yine kullandım 5.6 gün daha ondan sonra bıraktım ben de yan etki yaptı enzimlerimi artırdı benim bırakmıştım o nedenle zaten bi işe yaramıyordu
- +1 yıl
Off hafiflese nolur illa ağrı olcak böyle yaşanır mı
Cevap sahibi+1 yılDoktora gidip başka bi ilaç verebilir belki yan etkisi az olan bilemiyorum. Bi gidip sor bence.
Yani ömür boyu böyle mi olur bilemem. Boyun kaslarını güçlendirmek lazımmış. Ben yapmadım ama.
Şu an yüzde 100 iyi olmasam da iyi sayılıırm gün içinde ağrı çekmiyorum.
Gömlek boğazlı bike giyemediğim zaman oluyo mesela ağrı yapıyo ben onları bike giymemeye çalışırım.
Dediğim gibi bu ara iyiyim ben. Magnezyum hapı buldum biraz pahalı ama kullandıgımdan beri kremi bıraktım. O derece ağrım olmuyor.. ben ondan diye düşünüyorum bikemem tabii
- +1 yıl
Doktor demeden mi kullanıyorsun ama öyle de kullanmam yani magnezyum hapı falan ne bilmiyorum pek ama benim 6 aydır her gün ağrıyor geçmiyor hiç bu arada ağrımafığı an yok yani spwkdmckck
- +1 yıl
Aynen giderim tekrardan ama şimdi doktor dicek sen egzersiz yapmamışsın düzenli tabi geçmez korkuyom sowkdmmckv
- +1 yıl
Sen hangi kas gevşetici ve krem kullanıyordun acaba adını söyler misin
- +1 yıl
Şimdi tabi doktora sorulmadan da içilmez kas gevşetici sonuçta dozunu da belirler o
- +1 yıl
Yüzme falan iyi gelir de şu an gidemem kas güçlendirmek için başka nasıl güçlenir bilemiyorum egzersiz yapılması lazım ben fıtnessa gitcem acaba o da işe yarar mı
Cevap sahibi+1 yılHayır kas gevşeticiyi doktor yazıyor zaten. Adını hatırlamıyorum. Magnezyum da yazıyolar. Ana doktorların yazdıgı magnezyumun faydası yok. Magnezyum türleri var. Bunu devket karşılamıyor 6 aydır hiç geçmediyse bi daha git. Anlat her şeyi g2çmediğini. Egzersiz yapmasan da geçmesi lazım. Ben de yapmadın
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemiyorum bilgim yok. Yüzme iyi gelebilir
- +1 yıl
Ama seninki düzleşmeydi sanırım ben de boyun fıtığı başlangıcı vardı düzenli egzersiz gerek bence ypksa geçmez yani yani şimdi doktorun dediğinin dışından alınır para konusunda sıkıntı yokta hani bi zararı olmasın sonuçta doktor vermemiş etmemiş kafana göre neyi alıyorsun nerden bilcem hangi türden alacağımı yani
- +1 yıl
Ağrın ne kadar sürede hafifledi
Cevap sahibi+1 yılO çok şiddetli zamanda 1 ay kullanmıştım iyi gelmişti. Diğer zamanlarda da bi 2 haftada falan düzeliyord6
- +1 yıl
Ben sabah kalkınca tutuluyo gibi oluyo ya sertleşiyo sağ boynum bide arkalara doğru sadece oralar öyle ağrıyor başka biyerime vurmuyor uyuşma falan yok
Cevap sahibi+1 yılBenim de fıtık başlangıcım vardı. Sen bilirsin canım alma zorla al demiyorum ya. Soruyosun anlatıyorum
- +1 yıl
Yok kız ondan sormuyorum yani şimdi doktora sormadan bilinmeyen şey alınmaz bilemem ondan dedim apandnmxmd
- +1 yıl
Kullandığın krem falan hangisi senin
Cevap sahibi+1 yılNimes combo diye bi krem kullandım bir ara. Onu hatırlıyorum sadece
- +1 yıl
Tamam teşekkürlerrr
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
+1 yılfizik tedavi sonrası yğzme ve yüeyüş yapacan. asla tamamen fıtıktan kurtulamazsın, bende de var. ama onla yaşamayı öğrenrsm
023 Yorumla- +1 yıl
Ya tamamen gitmez de ağrı gitmez mi yani
- +1 yıl
gider. ciddi ölçüde zamanla düzelir. ara ara rahatsız eder.
- +1 yıl
Ama böyle ağrıyla yaşanmaz ki sürekli çok kötü şu an yüzmeye gidemem kilo aldım biraz fıtnessa başlıcam acaba işe yarar mı 18 yaşındayım daha fizik nasıl geçirmedi ya başlangıç bide doktor bide fiziğe gerke yok demişti
- +1 yıl
He ara ara olsa iyi bari 6 aydır geçmiyor benim hiç ağrı ciddi ölçüde düzelse zamanla güzel egzersiz vermişti aslında ama düzenli yapmıyordum belki de ondan geçmedi
- +1 yıl
Kalkınca böyle sağ boynum sertleşiyor tutulmuş gibi zaten sağ taraf ağrıyor bi başka yere de ağrı vurmuyor uyuşma falan da yok
- +1 yıl
o iş öyle olmaz. kanayan bir yaram olduğunu düşün. iyleşmeyş, yaranın kapanöası zaman alır ve bunlar için o bölgedeki kaslarn güçlenmesi de gerekir. en az 1 sene yürüyüşler yapacan, sonra yüzmeye başlayacan. Öyle öyle birkaç sene içinde ciddi ölçüde düzelir
- +1 yıl
Sen başka neler yaptın peki şu an durumun nasıl nelere dikkat ettin acaba ne kadar sürede azaldı senin
- +1 yıl
fizik tedaviden sonra sana evde kendi başna yapacğan hareketler göstermediler mi. birkaç ay onları yapmış olman sonrasnda da yürüyüşe başlaman lazm. fizik tedavici bunları önermedi mi
- +1 yıl
pardon pardon seninki boyun fıtığı. ben bel fıtığı sandm. bende bel fıtığı var. ama aşağı yukarı bunlar fizik tedaviden sonra belli harekeler çalışmalar ve sonrasnda doktor seni illa düzenli yapman gereken şeylere yönlendirmeli. boyun fıtığı başka.
- +1 yıl
Evet benimki boyun yaa fizik tedaviye gittim 30 gün 2 ay olacak da tabi geçmedi ağrısı hala ama düzenli egzersiz yapmadım pek ondan olabilir evdeyim genelde mezuna bıraktım ben
- +1 yıl
doktorlarn önerileri çok sıkı yapman gerekiyordu. çok sıkı. onlar egzersizler vermiştir. ve 6 aydan bir kontrole de çağırmış olmalaro gerekir
- +1 yıl
Ya doktor demişti fiziğe bile gerke yok işte sinire baskı yapmıyor başlangıç duruşuna dikkat et falan ilaç yazmıştı 2 tane kas gevşetici ve ağrı kesici tabi onlarda sürekli kullanılmaz kas gevşetici zaten bişeye yaramadı ağrımı hafifletmedi yan etki yapmıştı enzimimi arttırdı bişeye yaramadığı için zaten bıraktım jel krem de vermişti oda hafifletmedi zaten onu da kullanmıyorum fazla işe yaramadığı için arada bir
- +1 yıl
İşte geçmeyince de fiziğe gittim de geçirmedi oda tabi başlangıç nasıl geçmez yaaa offf
- +1 yıl
3 ay sonra geçmezse gel dedi fizik tedavimi yapan fizyoterapist
- +1 yıl
doktora gitmen ve durumunu anlatman lazm. egzersiz yaomadğnı da söyle. pişman oldğnu vs.
- +1 yıl
Tamamm söylerim
- +1 yıl
Acaba boyun belden daha mı kötü
- +1 yıl
Bu kıtlatıyolar ya görmüşsündür instagramda falan kayro bişey tedavi diyolar o nasıl gelir acaba
- +1 yıl
sanmyorm. bel fıtığı direkt omurgada. ve ben 3 doktora gittm 3ü de ameliyat dşye tturudu. risklerni bildiğim için ameliyatı kabul etmedm fizikmtedavi alıp sonra kendi başıma uğraşmaya devam ettm
- +1 yıl
o tip şeylere sakın bulaşma. alternatif tedavi saçmalıkları çok ciddi hasarlar verir. snein yanlışın doktorun dedillerne uymaman. uyman lazm
- +1 yıl
Şimdi adam başlangıça da ameliyat yapmaz tabi 6 ayda büyümediyse yaşımda 18 diye bide ben ameliyat istemiyorum yaa ameliyatsız lazerle mi bişeyle bide küçültüyolar habere çıkmıştı doktorda gördüm işte oranın filmini çekiyolar sonra kiçüktüyolar tam bilmiyorum da
- +1 yıl
Evet uymamam hata egzersizlere başlıyım düzenli en iyisi
- +1 yıl
Valla ben de aldım da fizik tedavi bişeye de yaramadı tabi egzersiz yapsam belki iyi gelirdi daha çok ee şu an iyimisin sen bari
+1 yılBnmde vardi yillar once sol tarafimda baslangisti ôyle demusti doktorum gecti krem hap yormadim kendimi
032 Yorumla- +1 yıl
Ben doktora gittim Kasım ayında başlangıç dedi sinire baskı yapmıyor duruşunu düzelt fiziğe bile gerek yok dedi 18 yaşındasın daha dedi egzersiz verdi krem vermişti bide 2 tane ilaç yazdı kas gevşetici ve ağrı kesici 1 günde kullanmam için ama krem ve ilaç ağrıyı dindirmedi zaten yan etki yaptı ilaç
- +1 yıl
Ben de sonrasında bıraktım ağrı geçmeyince fizik tedaviye gittim 2 ay önce 30 gün gittim ama geçmedi oda egzersiz vermişti ayrıetten zaten ihmal ettiğim oluyor işte bide
- +1 yıl
Gecer agir tasima o tarafinda dinlen
- +1 yıl
Benimde sağ taraf çok ağrıyor büyük ihtimalle orada boyun fıtığı yastığı falan aldım 6 aydır böyle ağrıylayım geçmiyor
- +1 yıl
Ne kadar sürede geçmişti sizin ve neler yaptınız geçmesi için
- +1 yıl
benim gecmisti 2 ay da filan koluma vuruyodu bide gogus kafesime cok agriyidu gecti seninde gecer ilaclarini kullan sicak su torbasi yapmistim iyi gelmisti bana
- +1 yıl
Yumru gibi bisey hala durur sol tarafimda boynumun
- +1 yıl
Agir tasima
- +1 yıl
İlaç kullanmıyorum şu an da o yan etki yaptı enzimlerimi yükseltti zaten kas gevşetici ilaç uzun süre kullanılmaz ilaç yok yani egzersizler var sadece şu an elimde jel sürüyorum da oda ağrıyı falan dindirmiyor
- +1 yıl
Arada havlu koyıyom da oda bişeye yaramıyor şu an uzun süre düzenli yapmak gerek demekki egzersizi de unutıyom çünkü
- +1 yıl
Ben de başka yerime ağrı yapmıyor mesela arada bir omzuma oda çok yorulursam hani gezersem edersem sadece sağ taraf ağrıyor uyandığımda tutuluyor böyle sert gibi sen de öyle miydi
- +1 yıl
Gecer koluna vuruyomu agrisi senin
- +1 yıl
Neden oldu agir biseylermi kaldirdinki
- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Cok gecmis olsun ûzuldum😔
- +1 yıl
Yoo kaldırmadım 18 yaşındayım daha ben de bilmiyorum demekki çok eğdim boynumu telefona falan bakarken
- +1 yıl
6 aydır geçmwdi artık bilmiyorum çok ağrıyor muydu senin fizik tedaviye bile gittim bide ona rağmen geçmedi ama egzersizi ben düzenli yapmadım yapmak gerke ondan geçmiyor kesin
- +1 yıl
Bende 21 yaslarinda filandim agrisini bilirim kotuydu gecer olmadi baska bi doktora git
- +1 yıl
Senin geçmişse umarım benim de geçer bir gün bile dinmedi şu ağrı bıktım artık bu yaşta da ameliyat istemiyorum zaten başlangıçsa adam gerek duymaz gençsin der bide
- +1 yıl
Aynen gidicem
- +1 yıl
Ben yamulmustum resmen agliyodum ama kendime oyle iyi bakimli kendimin doktoru olmustum adeta gecti
- +1 yıl
Başka neler yapıyordun günlük yani her gün uyguluyor muydun bunları egzersizlerini yapıyor muydun nelere dikkat ederdin bunları soruyorum kusura bakma ama gerçekten kötü ben de ağlayacam en sonunda
- +1 yıl
Boyun fıtığı yastığı aldım ben de
- +1 yıl
Sirt ustu yatiyodum hep ve sicak su koyuyorum torbasini
- +1 yıl
Ben sağ tarafına yatıyorum ağrıyan yer anca öğle rahat yatıyorum sırt üstü yatamıyorum ki rahat boynum sanki yukarda kalıyor gibi hissediyorum bombeli yastık var oysaki boyun fıtığı yastığı ama yinede öyle his oluyo sola yatınca ağrıyan yer üstte kalıyor bu sefer yine ağrıyor ancak sağ taraf iyi geliyor yine
- +1 yıl
Havlu olur mu peki şu an yok ama alırım torbayı
- +1 yıl
Olur canım
- +1 yıl
Sicak tut kendini
- +1 yıl
Tamam öyle yaparım
- +1 yıl
Cok gecmis olsun yaz gene burdan sormak istedigin olursa tm ablacim
- +1 yıl
🌼🌼🌼
- +1 yıl
Tamam abla çok sağol iyi günler
+1 yılSporla kesin çözüm olmasada eskisinden çok sağlıklı olur
023 Yorumla- +1 yıl
Ağrıyla da yaşayamam ki ama çözümü yok mu
- +1 yıl
Hangi spor acaba
- +1 yıl
Kısaca şöyle anlatıyım askerden önce yakalandim ben sonra askerde spor yaparak alıştırmaya başladım kendimi ondan sonra birdha hiç ağrımadi ara ara yokluyor ama
- +1 yıl
Mezuna bıraktım evdeyim genelde kilo aldım zaten o yüzden fıtnessa başlıcam yakında ama
- +1 yıl
Benim başlangıçtı ama fizik tedaviyle geçer diye düşünmüştüm
- +1 yıl
Spora başla sınav ve mekik çek bol bol ama çok yüklenme
- +1 yıl
Ne kadar yapıyım mesela
- +1 yıl
Doktorlara göre çözüm ameliyat ama bence degil
- +1 yıl
Sen ne haraketler yapıyordun başka ben yakında spor salonuna gidicem zaten bakalım
- +1 yıl
Her zorlandığında bırak öyle devam et birsure sonra arttir
- +1 yıl
Koşu sınav barfiks mekik
- +1 yıl
Başlangıçta da adam ameliyata gerek duymaz ki ama ağrıyor işte nağlet şey napim ben bu kıtlatma şeysi varya kayro bişey onu da çok görüyorum internette falan da bilmiyorum veya işte ameliyatsız fıtığın olduğu bölgeyi küçültüyor böyle tabi mr çektiriyo önce falan tam bilmiyorum
- +1 yıl
Sen spora başla gerisini boş ver ama yinede doktora bir git durumu öğren
- +1 yıl
Tamam senin şu an iyimi yani boynun ve senin de mi başlangıçtı ne kadar sürede dindi ağrın
- +1 yıl
Ben şuanda çok iyiyim boynumda yok belde vardı boyun için en iyisi yüzmek tır
- +1 yıl
Boyun fena oluyo ya
- +1 yıl
İşte dediğin sporlar bele iyi gelebilir de boyna bilmiyorum yüzmeye de vaktim yok şu an da
- +1 yıl
Cokk. Zor ikiside bence
- +1 yıl
Aynen zor ya
- +1 yıl
Söylediklerim bel için boyun için yüzme tavsiye edilir
- +1 yıl
Anladımmm
- +1 yıl
GT yap istersen
- +1 yıl
Yaptım
Boyun egzersizlerini yap 6 ay bir yıl içinde duzelir masa basi çalışıyorsan o yapar
09 Yorumla- +1 yıl
Okuyordum valla ya lise bitti geçen sene işte mezuna bıraktım bu sene Kasım ayında başladı bende de doktora gittim egzersiz verdi başlangıç dedi sinire hani baskı yapmıyor ağrımaz o kadar dedi bende ağrı geçmeyince gittim fizik tedaviye ama geçmedi tabi
- +1 yıl
Fıtnessa başlıcam yakında yarar mı acaba
- +1 yıl
Yok onların hiç biri yok sağ boynum ağrıyor sadece sabah uyanınca böyle sert oluyo nasıl diyim tutulmuş gibi boyun fıtığı yastığı falan aldım zatwn egzersiz vermişti doktor fizik tedaviye de gittim geçmedi fıtnessa başlıcam spor olarak işe yararsa artık zaten kilo vermek için de başlamak istiyordum
- +1 yıl
18 yaşındayım daha
- +1 yıl
Anladım teşekkürler peki ne önerirsin
- +1 yıl
Tamam bekle yeni görüyorum ben de yorumu
- Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKolda uyuşma ve güç kaybı var mı
09 Yorumla- +1 yıl
Yok Kasım ayında gittim doktor başlangıç sinire baskı yapmıyor o kadar ağrı olmaz dedi duruşuna dikkat et egzersiz yap dedi egzersiz verdi jel verdi jel ağrımı dindirmedi ilaç yazmıştı 2 tane ağrı kesici ve kas gevşetici günde içmem için ama onlarda ağrımı hafifletmedi zaten bişeye yaramadı ayrıca enzimlerimi yükseltti yan etki yaptı zaten bıraktım uzun süre kullanılmaz kas gevşetici ilaç
- +1 yıl
Sonra geçmeyince ben de fizik tedaviye gittim 2 ay önce 30 gün gittim ama geçmedi oda egzersiz verdi tabi ama düzenli pek yapmıyordum şu an işte kasımdan beri 6 aydır ağrıylayım napcam bilmiyorum sağ boynum ağrıyor arkaya doğru da ağrıyor biraz kafamın alt tarafları yani boşluk olan o yer tam
- +1 yıl
Yorulduğumda çok gezersem falan omuzlarım sadece ağrıyor o kadar uyuşma veya başka ağrı yok 18 yaşındayım daha doktorda dedi gençsin daha falan ama başlangıç ya nasıl geçmez anlamadım fiziğe gitmeme rağmen
- +1 yıl
Fıtık ağrı yapmaz ki doktorda demiş sinire baskı yok daha başlangıç. Dikkat et ama zamanla büyüyecek ve en sonunda ameliyat olacaksın kolun kaşık bile tutamaz hale gelecek
- +1 yıl
Kesin büyür mü ki yaa fııtık ağrı yapar nasıl yapmaz 6 aydır geçmiyor fizik tedaviye gittim o bile geçirmedi
- +1 yıl
Ağrıyla alakasi yok kolda uyuşma ve güç kaybı olur. Dikkat etmezsen daha kötü olur ayrıca bol bol denize havuza gir o çok etkili
- +1 yıl
Olmadı hiç onlar da 6 aydır
- +1 yıl
Dikkat et yüzmeye git bol. Bol
- +1 yıl
Tamammmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun masaj yaptıracaksın.
01 Yorumla- +1 yıl
Masajla geçmez yaa o fiziğe bile gittim geçmedi bu kıtlatma varya o acaba işe yarar mı kayro bişeydi adı bide ben fıtnessa başlıcam yakında spor olarak yani başlangıç nasıl geçmiyor ben de anlamıyorum
+1 yılGetircen boynunu kitlatcaz kdksj
04 Yorumla- +1 yıl
Süwmdmdmmdmdm o tedavi işe yarıyor mu acaba
- +1 yıl
Ya ölçen ya islescen jfjsjs
- +1 yıl
İyilescen
- +1 yıl
Sopwmfmfmvmvlvl
+1 yılGeçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Sağol
+1 yılAmeliyati yok
02 Yorumla- +1 yıl
Var ama olmak istemem başlangıçtı en son 6 aydır ağrıyor bilmiyorum yapmaz zaten başlangıçsa fiziğe de gittim geçmedi ama napcam bilmiyorum ağrıyor
- +1 yıl
18 yaşındayım daha bide
+1 yılİğne oldun mu
012 Yorumla- +1 yıl
Hayır normal gittim doktora egzersiz verdi duruşuna dikkat et başlangıç dedi fizik tedaviye de gerek yok dedi ama ağrıyınca gittim yine geçmedi
- +1 yıl
Spor yapıyor musun, cok stresli misin
- +1 yıl
Spor yapmıyorum şu an evdeyim mezuna bıraktım zaten ne tür bir spor yapmam lazım yakında fıtnessa gidicem kilo aldım az zaten
- +1 yıl
Fitnes iyi gelir benim de bildiğim bi durum zaten
- +1 yıl
Ben doktora gittim fiziğe bile gerek yok dedi egzersiz verdi duruşuna dikkat et başlangıç sinire baskı yapmıyor ağrı yapmaz o kadar dedi ben de ağrıyınca fizik tedaviye gittim 30 gün ama geçmedi yinede 6 aydır işte böyle napcam bilmiyorum ağrıyla da yaşanmaz
- +1 yıl
Kilon nssıl
- +1 yıl
Kilom 65 ya göbeğim falan çıktı işte biraz önceden zayıftım daha çok aldım bir anda
- +1 yıl
Göbek basen cıkar ama sporla gider tlrgram kullanıyor musun
- +1 yıl
Mevzu o değil de boyun fıtığı
- +1 yıl
Yok kullanmıyorum
- +1 yıl
Spor iyi gelir ihmal etme
- +1 yıl
Tamamm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz