• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Boyun fıtığı başlangıcı ameliyatsız nasıl geçer?

sevallyslbs
sevallyslbs Takip Et
Xper 3 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Fizik tedaviye gittim 30 gün bide ama geçmedi ağrısı 6 aydır başlangıç denmişti anlamıyorum
Boyun fıtığı başlangıcı ameliyatsız nasıl geçer?
Fizik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kαyɾα
    Kαyɾα Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 97%
    +1 yıl

Boyun fıtığı için uygulanan iki tip ozon tedavisi vardır. Bunlardan biri fıtığın olduğu bölüme uzun özel bir iğneyle, bilgisayarlı tomografiyle yapılan uygulamadır. Diğeri ise boyunin yan kaslarına iki taraftan standart enjektörle uygulanan yöntemdir.

0
    1 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ameliyatsız küçültme falan bişeyler yapıyolar tam adını bilmiyorum da valla fiziğe de gittim geçmedi 18 yaşındayım başlangıç demişti

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Benim de yıllar önce fıtık başlangıcıydı. Ağrılarım çok kötüydü o dönem. Antidepresan krem vs vermişti. Onlar iyi gelmişti. o aşırı ağrılar geçmişti.

Ama yıllarca arar ara ağrılar olduç o kadar ileri derecede değildi ama ağrıyodu. Ara ara da kas gevşetici haplar kullanıyodum.

Şu son yıldır eskisi gibi ağrımıyor. Hep sürekli krem sürdürürdüm bayadır kullanmıyorum. Bir magnezyuma başlamıştım ara ara içiyorum. Onun etkisi olabileceğini düşünüyorum

0
    32 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ben gittim kasımda başlangıç dedi sinire baskı yapmaz ağrı olmaz öyle dedi duruşuna dikkat et egzersiz yap falan dedi jel krem verdi ilaç yazdı kas gevşetici ve ağrı kesici 2 tane günde kullanmam için ama zaten kısa süre kullanırsın sürekli kullanmazsın kas gevşeticiyi bide ben de ağrımı hafifletmedi ilaçlar krem sürüyorum oda hafifletmedi zaten ilaç ben de yan etki yaptı enzimimi yükseltti ben de bıraktım

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Sonra geçmeyince fizik tedaviye gittim 30 gün 2 ay önce ama geçmedi hala egzersiz vermişti oda tabi düzenli yapmıyordum belki de ondandır krem de her gün sürmüyorum bu arada bi işe yaramıyor zaten diye 18 yaşındayım daha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gençsin benim o yaşlarda yavaş yavaş başlamıştı. Mr falan çekildin mi. Nörolohlar genelde antidepresan veriyor ama. O iyi geliyor. Arada ağrı olunca sağlık ocağına gidiyordum ben o krem hap veriyodu.
      Egzersiz ben de aldım ama ben de yapmadım ya çok sıkıcı. Başka bir nörologa git istersen. Mr falan çeksin baksın. Dediğin gibi ileriyse belki öyle ilaç verir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Düzleşme vardı bende sende de vardır belki. Genekde düzleşmeden sonra fıtıga çeviriyor. O da çok ağrıtıyo

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ben mr oldum işte küçük dedi başlangıç var dedi duruş bozukluğundan olmuştur dikkat et dedi ama verdiği kas gevşetici falan hafifletmedi yan etki yapınca bıraktım zaten kas gevşetici dediğim gibi uzun süre de kullanılmaz öyle her gün içilmez 2 kere gitmiştim doktora ben ilki normal egzersiz verdi diğeri de ilaç jel falan jel de yaramıyor bişeye fizik tedaviye gittim oda geçirmedi egzersiz yapmadığım için olabilir ama

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Düzleşme olsaydı söylerdi bence

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ameliyatta olmak istemiyorum yani

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Antidepresan falan vermedi yani he bitane tıp merkezine gitmiştim 3 kez gittim doktora pardon orada işte fizik için gitmiştim doktora göründüm ilk sonra fizik tedavi yazmıştı bana

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Eee senin ağrın var mı şu an nasıl azaldı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben kas gevşetici hapı geçene kadar içiyodum.
      Ben çok kötüydüm koltukta oturamıyordum. Yan tarafa çevirip kafamı bakamıyodum. Kafamı tutamıyo gibi hşssediyodum. Omzum sırtım da ağrıyodu. Kafamın sol tarafında geçmeyen eziklik gibi sızı gibi bi şeyler vardı o dönem. Baya kötüydüm yani. Mr çekildim. Antidepresan verdi ağrı kesici verdi o kremlerden falan. O yumuşattı iyi geld. Egzersiz almıştm fizik tedaviden. Onları pek yapamadım. Normale dönmüştim en azından o şekilde bi ağrım olmadı. Ondan sonra hiç o derece olmadım zaten sınava hazırlanıyofidum o dönem ondan oldu. Daha sonraları her sene mutlaka ağrıyodu. O derece değildi tsbii onda da krem kas gevşetici hap alıyodun iyi geliyodu. Şimdi valla dediğim gibi bir süredir rahatım. Bana boyun yastıgı aldırtmıştı. Bombeli böyle alt tarafı o iyi geliyor

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

ben içiyordum mesela kas gevşetici hap bir gün ama hafifletmiyordu maalesef antidepresan vermedi bilmiyorum krem de bişeye yaramamıştı ama yeniden bir gidicem fizik tedavi de işe yaramadı ben de bombeli yastıktan aldım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

1 gün zaten işe yaramaz ki. Bikaç gün kullanman lazımdı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlaçları düzenli kullan. Hareketlerine dikkat et. Oturuşuna dikkat et. Hafifler

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yok kullandım ben zaten 5.6 gün sonra bırakmıştım bi kaç hafta sonra yine kullandım 5.6 gün daha ondan sonra bıraktım ben de yan etki yaptı enzimlerimi artırdı benim bırakmıştım o nedenle zaten bi işe yaramıyordu

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Off hafiflese nolur illa ağrı olcak böyle yaşanır mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Doktora gidip başka bi ilaç verebilir belki yan etkisi az olan bilemiyorum. Bi gidip sor bence.
      Yani ömür boyu böyle mi olur bilemem. Boyun kaslarını güçlendirmek lazımmış. Ben yapmadım ama.
      Şu an yüzde 100 iyi olmasam da iyi sayılıırm gün içinde ağrı çekmiyorum.
      Gömlek boğazlı bike giyemediğim zaman oluyo mesela ağrı yapıyo ben onları bike giymemeye çalışırım.
      Dediğim gibi bu ara iyiyim ben. Magnezyum hapı buldum biraz pahalı ama kullandıgımdan beri kremi bıraktım. O derece ağrım olmuyor.. ben ondan diye düşünüyorum bikemem tabii

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Doktor demeden mi kullanıyorsun ama öyle de kullanmam yani magnezyum hapı falan ne bilmiyorum pek ama benim 6 aydır her gün ağrıyor geçmiyor hiç bu arada ağrımafığı an yok yani spwkdmckck

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Aynen giderim tekrardan ama şimdi doktor dicek sen egzersiz yapmamışsın düzenli tabi geçmez korkuyom sowkdmmckv

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Sen hangi kas gevşetici ve krem kullanıyordun acaba adını söyler misin

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Şimdi tabi doktora sorulmadan da içilmez kas gevşetici sonuçta dozunu da belirler o

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yüzme falan iyi gelir de şu an gidemem kas güçlendirmek için başka nasıl güçlenir bilemiyorum egzersiz yapılması lazım ben fıtnessa gitcem acaba o da işe yarar mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır kas gevşeticiyi doktor yazıyor zaten. Adını hatırlamıyorum. Magnezyum da yazıyolar. Ana doktorların yazdıgı magnezyumun faydası yok. Magnezyum türleri var. Bunu devket karşılamıyor 6 aydır hiç geçmediyse bi daha git. Anlat her şeyi g2çmediğini. Egzersiz yapmasan da geçmesi lazım. Ben de yapmadın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onu bilemiyorum bilgim yok. Yüzme iyi gelebilir

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ama seninki düzleşmeydi sanırım ben de boyun fıtığı başlangıcı vardı düzenli egzersiz gerek bence ypksa geçmez yani yani şimdi doktorun dediğinin dışından alınır para konusunda sıkıntı yokta hani bi zararı olmasın sonuçta doktor vermemiş etmemiş kafana göre neyi alıyorsun nerden bilcem hangi türden alacağımı yani

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ağrın ne kadar sürede hafifledi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O çok şiddetli zamanda 1 ay kullanmıştım iyi gelmişti. Diğer zamanlarda da bi 2 haftada falan düzeliyord6

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ben sabah kalkınca tutuluyo gibi oluyo ya sertleşiyo sağ boynum bide arkalara doğru sadece oralar öyle ağrıyor başka biyerime vurmuyor uyuşma falan yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim de fıtık başlangıcım vardı. Sen bilirsin canım alma zorla al demiyorum ya. Soruyosun anlatıyorum

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yok kız ondan sormuyorum yani şimdi doktora sormadan bilinmeyen şey alınmaz bilemem ondan dedim apandnmxmd

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Kullandığın krem falan hangisi senin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nimes combo diye bi krem kullandım bir ara. Onu hatırlıyorum sadece

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Tamam teşekkürlerrr

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

8

Cevap

• fatoşistizm
    fatoşistizm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

fizik tedavi sonrası yğzme ve yüeyüş yapacan. asla tamamen fıtıktan kurtulamazsın, bende de var. ama onla yaşamayı öğrenrsm

0
    23 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ya tamamen gitmez de ağrı gitmez mi yani

Yorumla
    • fatoşistizm
      fatoşistizm
      +1 yıl

gider. ciddi ölçüde zamanla düzelir. ara ara rahatsız eder.

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ama böyle ağrıyla yaşanmaz ki sürekli çok kötü şu an yüzmeye gidemem kilo aldım biraz fıtnessa başlıcam acaba işe yarar mı 18 yaşındayım daha fizik nasıl geçirmedi ya başlangıç bide doktor bide fiziğe gerke yok demişti

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

He ara ara olsa iyi bari 6 aydır geçmiyor benim hiç ağrı ciddi ölçüde düzelse zamanla güzel egzersiz vermişti aslında ama düzenli yapmıyordum belki de ondan geçmedi

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Kalkınca böyle sağ boynum sertleşiyor tutulmuş gibi zaten sağ taraf ağrıyor bi başka yere de ağrı vurmuyor uyuşma falan da yok

Yorumla
    • fatoşistizm
      fatoşistizm
      +1 yıl

o iş öyle olmaz. kanayan bir yaram olduğunu düşün. iyleşmeyş, yaranın kapanöası zaman alır ve bunlar için o bölgedeki kaslarn güçlenmesi de gerekir. en az 1 sene yürüyüşler yapacan, sonra yüzmeye başlayacan. Öyle öyle birkaç sene içinde ciddi ölçüde düzelir

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Sen başka neler yaptın peki şu an durumun nasıl nelere dikkat ettin acaba ne kadar sürede azaldı senin

Yorumla
    • fatoşistizm
      fatoşistizm
      +1 yıl

fizik tedaviden sonra sana evde kendi başna yapacğan hareketler göstermediler mi. birkaç ay onları yapmış olman sonrasnda da yürüyüşe başlaman lazm. fizik tedavici bunları önermedi mi

Yorumla
    • fatoşistizm
      fatoşistizm
      +1 yıl

pardon pardon seninki boyun fıtığı. ben bel fıtığı sandm. bende bel fıtığı var. ama aşağı yukarı bunlar fizik tedaviden sonra belli harekeler çalışmalar ve sonrasnda doktor seni illa düzenli yapman gereken şeylere yönlendirmeli. boyun fıtığı başka.

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Evet benimki boyun yaa fizik tedaviye gittim 30 gün 2 ay olacak da tabi geçmedi ağrısı hala ama düzenli egzersiz yapmadım pek ondan olabilir evdeyim genelde mezuna bıraktım ben

Yorumla
    • fatoşistizm
      fatoşistizm
      +1 yıl

doktorlarn önerileri çok sıkı yapman gerekiyordu. çok sıkı. onlar egzersizler vermiştir. ve 6 aydan bir kontrole de çağırmış olmalaro gerekir

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ya doktor demişti fiziğe bile gerke yok işte sinire baskı yapmıyor başlangıç duruşuna dikkat et falan ilaç yazmıştı 2 tane kas gevşetici ve ağrı kesici tabi onlarda sürekli kullanılmaz kas gevşetici zaten bişeye yaramadı ağrımı hafifletmedi yan etki yapmıştı enzimimi arttırdı bişeye yaramadığı için zaten bıraktım jel krem de vermişti oda hafifletmedi zaten onu da kullanmıyorum fazla işe yaramadığı için arada bir

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

İşte geçmeyince de fiziğe gittim de geçirmedi oda tabi başlangıç nasıl geçmez yaaa offf

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

3 ay sonra geçmezse gel dedi fizik tedavimi yapan fizyoterapist

Yorumla
    • fatoşistizm
      fatoşistizm
      +1 yıl

doktora gitmen ve durumunu anlatman lazm. egzersiz yaomadğnı da söyle. pişman oldğnu vs.

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Tamamm söylerim

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Acaba boyun belden daha mı kötü

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Bu kıtlatıyolar ya görmüşsündür instagramda falan kayro bişey tedavi diyolar o nasıl gelir acaba

Yorumla
    • fatoşistizm
      fatoşistizm
      +1 yıl

sanmyorm. bel fıtığı direkt omurgada. ve ben 3 doktora gittm 3ü de ameliyat dşye tturudu. risklerni bildiğim için ameliyatı kabul etmedm fizikmtedavi alıp sonra kendi başıma uğraşmaya devam ettm

Yorumla
    • fatoşistizm
      fatoşistizm
      +1 yıl

o tip şeylere sakın bulaşma. alternatif tedavi saçmalıkları çok ciddi hasarlar verir. snein yanlışın doktorun dedillerne uymaman. uyman lazm

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Şimdi adam başlangıça da ameliyat yapmaz tabi 6 ayda büyümediyse yaşımda 18 diye bide ben ameliyat istemiyorum yaa ameliyatsız lazerle mi bişeyle bide küçültüyolar habere çıkmıştı doktorda gördüm işte oranın filmini çekiyolar sonra kiçüktüyolar tam bilmiyorum da

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Evet uymamam hata egzersizlere başlıyım düzenli en iyisi

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Valla ben de aldım da fizik tedavi bişeye de yaramadı tabi egzersiz yapsam belki iyi gelirdi daha çok ee şu an iyimisin sen bari

Yorumla
  • pirpirella000
    pirpirella000 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Bnmde vardi yillar once sol tarafimda baslangisti ôyle demusti doktorum gecti krem hap yormadim kendimi

0
    32 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ben doktora gittim Kasım ayında başlangıç dedi sinire baskı yapmıyor duruşunu düzelt fiziğe bile gerek yok dedi 18 yaşındasın daha dedi egzersiz verdi krem vermişti bide 2 tane ilaç yazdı kas gevşetici ve ağrı kesici 1 günde kullanmam için ama krem ve ilaç ağrıyı dindirmedi zaten yan etki yaptı ilaç

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ben de sonrasında bıraktım ağrı geçmeyince fizik tedaviye gittim 2 ay önce 30 gün gittim ama geçmedi oda egzersiz vermişti ayrıetten zaten ihmal ettiğim oluyor işte bide

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Gecer agir tasima o tarafinda dinlen

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Benimde sağ taraf çok ağrıyor büyük ihtimalle orada boyun fıtığı yastığı falan aldım 6 aydır böyle ağrıylayım geçmiyor

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ne kadar sürede geçmişti sizin ve neler yaptınız geçmesi için

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

benim gecmisti 2 ay da filan koluma vuruyodu bide gogus kafesime cok agriyidu gecti seninde gecer ilaclarini kullan sicak su torbasi yapmistim iyi gelmisti bana

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Yumru gibi bisey hala durur sol tarafimda boynumun

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Agir tasima

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

İlaç kullanmıyorum şu an da o yan etki yaptı enzimlerimi yükseltti zaten kas gevşetici ilaç uzun süre kullanılmaz ilaç yok yani egzersizler var sadece şu an elimde jel sürüyorum da oda ağrıyı falan dindirmiyor

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Arada havlu koyıyom da oda bişeye yaramıyor şu an uzun süre düzenli yapmak gerek demekki egzersizi de unutıyom çünkü

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ben de başka yerime ağrı yapmıyor mesela arada bir omzuma oda çok yorulursam hani gezersem edersem sadece sağ taraf ağrıyor uyandığımda tutuluyor böyle sert gibi sen de öyle miydi

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Gecer koluna vuruyomu agrisi senin

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Neden oldu agir biseylermi kaldirdinki

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yok

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Cok gecmis olsun ûzuldum😔

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yoo kaldırmadım 18 yaşındayım daha ben de bilmiyorum demekki çok eğdim boynumu telefona falan bakarken

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

6 aydır geçmwdi artık bilmiyorum çok ağrıyor muydu senin fizik tedaviye bile gittim bide ona rağmen geçmedi ama egzersizi ben düzenli yapmadım yapmak gerke ondan geçmiyor kesin

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Bende 21 yaslarinda filandim agrisini bilirim kotuydu gecer olmadi baska bi doktora git

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Senin geçmişse umarım benim de geçer bir gün bile dinmedi şu ağrı bıktım artık bu yaşta da ameliyat istemiyorum zaten başlangıçsa adam gerek duymaz gençsin der bide

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Aynen gidicem

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Ben yamulmustum resmen agliyodum ama kendime oyle iyi bakimli kendimin doktoru olmustum adeta gecti

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Başka neler yapıyordun günlük yani her gün uyguluyor muydun bunları egzersizlerini yapıyor muydun nelere dikkat ederdin bunları soruyorum kusura bakma ama gerçekten kötü ben de ağlayacam en sonunda

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Boyun fıtığı yastığı aldım ben de

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Sirt ustu yatiyodum hep ve sicak su koyuyorum torbasini

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ben sağ tarafına yatıyorum ağrıyan yer anca öğle rahat yatıyorum sırt üstü yatamıyorum ki rahat boynum sanki yukarda kalıyor gibi hissediyorum bombeli yastık var oysaki boyun fıtığı yastığı ama yinede öyle his oluyo sola yatınca ağrıyan yer üstte kalıyor bu sefer yine ağrıyor ancak sağ taraf iyi geliyor yine

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Havlu olur mu peki şu an yok ama alırım torbayı

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Olur canım

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Sicak tut kendini

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Tamam öyle yaparım

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

Cok gecmis olsun yaz gene burdan sormak istedigin olursa tm ablacim

Yorumla
    • pirpirella000
      pirpirella000
      +1 yıl

🌼🌼🌼

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Tamam abla çok sağol iyi günler

Yorumla
  • Gncdelikanlıı
    Gncdelikanlıı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Sporla kesin çözüm olmasada eskisinden çok sağlıklı olur

0
    23 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ağrıyla da yaşayamam ki ama çözümü yok mu

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Hangi spor acaba

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Kısaca şöyle anlatıyım askerden önce yakalandim ben sonra askerde spor yaparak alıştırmaya başladım kendimi ondan sonra birdha hiç ağrımadi ara ara yokluyor ama

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Mezuna bıraktım evdeyim genelde kilo aldım zaten o yüzden fıtnessa başlıcam yakında ama

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Benim başlangıçtı ama fizik tedaviyle geçer diye düşünmüştüm

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Spora başla sınav ve mekik çek bol bol ama çok yüklenme

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ne kadar yapıyım mesela

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Doktorlara göre çözüm ameliyat ama bence degil

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Sen ne haraketler yapıyordun başka ben yakında spor salonuna gidicem zaten bakalım

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Her zorlandığında bırak öyle devam et birsure sonra arttir

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Koşu sınav barfiks mekik

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Başlangıçta da adam ameliyata gerek duymaz ki ama ağrıyor işte nağlet şey napim ben bu kıtlatma şeysi varya kayro bişey onu da çok görüyorum internette falan da bilmiyorum veya işte ameliyatsız fıtığın olduğu bölgeyi küçültüyor böyle tabi mr çektiriyo önce falan tam bilmiyorum

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Sen spora başla gerisini boş ver ama yinede doktora bir git durumu öğren

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Tamam senin şu an iyimi yani boynun ve senin de mi başlangıçtı ne kadar sürede dindi ağrın

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Ben şuanda çok iyiyim boynumda yok belde vardı boyun için en iyisi yüzmek tır

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Boyun fena oluyo ya

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

İşte dediğin sporlar bele iyi gelebilir de boyna bilmiyorum yüzmeye de vaktim yok şu an da

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Cokk. Zor ikiside bence

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Aynen zor ya

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

Söylediklerim bel için boyun için yüzme tavsiye edilir

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Anladımmm

Yorumla
    • Gncdelikanlıı
      Gncdelikanlıı
      +1 yıl

GT yap istersen

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yaptım

Yorumla
  • Baglar006
    Baglar006 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Boyun egzersizlerini yap 6 ay bir yıl içinde duzelir masa basi çalışıyorsan o yapar

0
    9 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Okuyordum valla ya lise bitti geçen sene işte mezuna bıraktım bu sene Kasım ayında başladı bende de doktora gittim egzersiz verdi başlangıç dedi sinire hani baskı yapmıyor ağrımaz o kadar dedi bende ağrı geçmeyince gittim fizik tedaviye ama geçmedi tabi

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Fıtnessa başlıcam yakında yarar mı acaba

Yorumla
    • Baglar006
      Baglar006
      +1 yıl

Boyunun dogal yapisi var c seklinde o yapi bozulduyda hemen duzelmez zamanla duzelecek bisey bas donmesi var mı kulak çınlaması

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yok onların hiç biri yok sağ boynum ağrıyor sadece sabah uyanınca böyle sert oluyo nasıl diyim tutulmuş gibi boyun fıtığı yastığı falan aldım zatwn egzersiz vermişti doktor fizik tedaviye de gittim geçmedi fıtnessa başlıcam spor olarak işe yararsa artık zaten kilo vermek için de başlamak istiyordum

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

18 yaşındayım daha

Yorumla
    • Baglar006
      Baglar006
      +1 yıl

O yavas yavas duzelir işte zamanla olacak bisey zaten boyun normale donsen bile hareketli olmasi gerekiyo yoksa sorunlar oluşuyor

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Anladım teşekkürler peki ne önerirsin

Yorumla
    • Baglar006
      Baglar006
      +1 yıl

Biseyler sorcam nakip atsana bildigim şeyleri söylerim tabiki

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Tamam bekle yeni görüyorum ben de yorumu

Yorumla
  • bunasııladam
    bunasııladam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı.

Kolda uyuşma ve güç kaybı var mı

0
    9 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yok Kasım ayında gittim doktor başlangıç sinire baskı yapmıyor o kadar ağrı olmaz dedi duruşuna dikkat et egzersiz yap dedi egzersiz verdi jel verdi jel ağrımı dindirmedi ilaç yazmıştı 2 tane ağrı kesici ve kas gevşetici günde içmem için ama onlarda ağrımı hafifletmedi zaten bişeye yaramadı ayrıca enzimlerimi yükseltti yan etki yaptı zaten bıraktım uzun süre kullanılmaz kas gevşetici ilaç

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Sonra geçmeyince ben de fizik tedaviye gittim 2 ay önce 30 gün gittim ama geçmedi oda egzersiz verdi tabi ama düzenli pek yapmıyordum şu an işte kasımdan beri 6 aydır ağrıylayım napcam bilmiyorum sağ boynum ağrıyor arkaya doğru da ağrıyor biraz kafamın alt tarafları yani boşluk olan o yer tam

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yorulduğumda çok gezersem falan omuzlarım sadece ağrıyor o kadar uyuşma veya başka ağrı yok 18 yaşındayım daha doktorda dedi gençsin daha falan ama başlangıç ya nasıl geçmez anlamadım fiziğe gitmeme rağmen

Yorumla
    • bunasııladam
      bunasııladam
      +1 yıl

Fıtık ağrı yapmaz ki doktorda demiş sinire baskı yok daha başlangıç. Dikkat et ama zamanla büyüyecek ve en sonunda ameliyat olacaksın kolun kaşık bile tutamaz hale gelecek

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Kesin büyür mü ki yaa fııtık ağrı yapar nasıl yapmaz 6 aydır geçmiyor fizik tedaviye gittim o bile geçirmedi

Yorumla
    • bunasııladam
      bunasııladam
      +1 yıl

Ağrıyla alakasi yok kolda uyuşma ve güç kaybı olur. Dikkat etmezsen daha kötü olur ayrıca bol bol denize havuza gir o çok etkili

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Olmadı hiç onlar da 6 aydır

Yorumla
    • bunasııladam
      bunasııladam
      +1 yıl

Dikkat et yüzmeye git bol. Bol

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Tamammmm

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Geçmiş olsun masaj yaptıracaksın.

0
    1 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Masajla geçmez yaa o fiziğe bile gittim geçmedi bu kıtlatma varya o acaba işe yarar mı kayro bişeydi adı bide ben fıtnessa başlıcam yakında spor olarak yani başlangıç nasıl geçmiyor ben de anlamıyorum

Yorumla
  • Schnodderig
    Schnodderig Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Getircen boynunu kitlatcaz kdksj

0
    4 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Süwmdmdmmdmdm o tedavi işe yarıyor mu acaba

Yorumla
    • Schnodderig
      Schnodderig
      +1 yıl

Ya ölçen ya islescen jfjsjs

Yorumla
    • Schnodderig
      Schnodderig
      +1 yıl

İyilescen

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Sopwmfmfmvmvlvl

Yorumla
  • kaciyorumm
    kaciyorumm Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Geçmiş olsun

0
    1 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Sağol

Yorumla
  • Alman_murat
    Alman_murat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Ameliyati yok

0
    2 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Var ama olmak istemem başlangıçtı en son 6 aydır ağrıyor bilmiyorum yapmaz zaten başlangıçsa fiziğe de gittim geçmedi ama napcam bilmiyorum ağrıyor

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

18 yaşındayım daha bide

Yorumla
  • Dislikutusesi
    Dislikutusesi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

İğne oldun mu

0
    12 Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Hayır normal gittim doktora egzersiz verdi duruşuna dikkat et başlangıç dedi fizik tedaviye de gerek yok dedi ama ağrıyınca gittim yine geçmedi

Yorumla
    • Dislikutusesi
      Dislikutusesi
      +1 yıl

Spor yapıyor musun, cok stresli misin

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Spor yapmıyorum şu an evdeyim mezuna bıraktım zaten ne tür bir spor yapmam lazım yakında fıtnessa gidicem kilo aldım az zaten

Yorumla
    • Dislikutusesi
      Dislikutusesi
      +1 yıl

Fitnes iyi gelir benim de bildiğim bi durum zaten

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Ben doktora gittim fiziğe bile gerek yok dedi egzersiz verdi duruşuna dikkat et başlangıç sinire baskı yapmıyor ağrı yapmaz o kadar dedi ben de ağrıyınca fizik tedaviye gittim 30 gün ama geçmedi yinede 6 aydır işte böyle napcam bilmiyorum ağrıyla da yaşanmaz

Yorumla
    • Dislikutusesi
      Dislikutusesi
      +1 yıl

Kilon nssıl

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Kilom 65 ya göbeğim falan çıktı işte biraz önceden zayıftım daha çok aldım bir anda

Yorumla
    • Dislikutusesi
      Dislikutusesi
      +1 yıl

Göbek basen cıkar ama sporla gider tlrgram kullanıyor musun

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Mevzu o değil de boyun fıtığı

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Yok kullanmıyorum

Yorumla
    • Dislikutusesi
      Dislikutusesi
      +1 yıl

Spor iyi gelir ihmal etme

Yorumla
    • sevallyslbs
      sevallyslbs
      +1 yıl

Tamamm

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Boyun fıtığı başlangıcı ameliyatsız nasıl geçer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Göbekte deri sarkması ameliyatsız nasıl geçer? 24 cevap verildi
Bel fıtığı ameliyatsız düzelebilir mi? 40 cevap verildi
Yeni başlamış kıl dönmesi ameliyatsız iyilesemez mi? Herhangi bir ilac veya kür felan kullanarak... 1 cevap verildi
Kıl dönmesi ameliyatsız geçer mi? 7 cevap verildi
Sarkık göbek ameliyatsız toparlanır mı? 7 cevap verildi
Kıl dönmesi ameliyat olmadan geçer mi? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sözünde durabilen biri misin•°?
  • Temas bagımlısı mısın?
  • Arkadaş olarak konuştuğun birini kıskanır mısın?
  • İlişki ciddileşene kadar birden fazla kişiyle konuşmak normal mi?
  • Saygı duymadığınız bir fikir var mı?
  • Anlaşamadığınız ama hayatınızdan da çıkaramayacağınız biriyle uzlaşır mısınız, zıtlaşır mı?
  • Erkekler mi çabasız, kadınlar mı aç gözlü?
  • Herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda mıyız, yoksa bazı görüşler saygıyı hak etmiyor mu?
  • Mantık mı, duygu mu?
  • Lityum değerinize baktırdınız mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨