75 kilodan 60'a düştüm 3 ayda. Ağırlık idmanları yaparak ve kalori açığı bırakarak yaptım. Ayakta hiçbir şey belli olmuyor hatta bir kaç kasın çizgisi çok hafif belli oluyor, fakat eğilince hafif bir derinin boşta kaldığını elimde tuttuğumda anlıyorum.Deri sarkması ameliyatsız nasıl geçer?Deri sarkması ameliyat dışı çözümler nelerdir ve çok uzun sürer mi? Deri sarkması nasıl önlenir?
Deri sarkması sorunu kilo verdikten sonra meydana gelebiliyor maalesef. Deri sarkmasını önlemek için diyetisyen desteğinde kontrollü bir şekilde kilo vermek şart. Tabii fazla olmasa bile her şekilde oluşabiliyor. Ultrasonic lifting yöntemiyle deri sarkması ameliyatsız şekilde tedavi edilebiliyor. Odaklı ultrason yöntemiyle lazer gibi vücut germe işlemi yapılabiliyor.
Onun dışında deri sarkması sporla düzelir mi diye merak ediyorsan cevabım evet olur. Özellikle göbek bölgesinde bulunan sarkmalar için, sıkılaşma egzersizleri uygulanmalı. Bunun için spor hocasından destek alabilirsin. Ona uygun bir program oluşturulabilir. Bol bol C vitamini tüketmek de sıkı bir cildin yolunu kolaylaştırır.
Kullanmak istersen Mustela Sıkılaştırıcı vücut kremini de öneririm.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
egzersiz yaparak toparlayabilirsin aynı sorun başıma da geldi haftanın 5 günü mekik şınav barfix abs roller fitness yaptım ilk başlarda zorlanırsın ama zorluğa karşı durursan hareketler zamanla hafifler hafiflediği zaman tekrar sayının atırmalısın
15 kilo çok büyük bir kilo değil derinin altını kasla doldurursan hiç bir sıkıntı kalmaz. karın çalışmaya devam 6 aya halledersin. ha bu arada bahsettiğim çalışma kardiyo değil ağırlık bazlı yüklen sixpacklerin şişsin
mekiğin hertürlüsünü çek alıştıktan sonra üzerine ağırlık alarak devam et. ismini bilmemekle beraber ayakların arasına bir top al yuvarlayarak dizine kadar indirip geri çıkart ve en az 15 tekrar yap arada sakın ha durma iyice yak o bölgeyi gün geçtikce zayıyı ve ağırlığı arttır
Karın tarafları için karın egzersizleri yapman lazım, kol bacak bölgesi ise normal yaptığınız ağırlık kilosundan 5-10 kilo ağır çalışmaya başlarsanız toparlanacaktır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tam olarak sarkma değildir o diye düşünüyorum. Hızlı kilo vermekle ilgilidir. O bölgeye yönelik egzersizlerle birkaç aya toparlayabilirsin.
Denerim. Aslında sarkma sayılmaz. Ayakta gayet normal sadece eğilirken böyle hafif bir şey var oda sanırım daha fazla göbek için ağırlık çalışıp doldurulur.
Benim bildiğim kadarıyla bu durumun ameliyat dışında çözümü yok ama ameliyattan daha basit operasyonların olduğunu düşünüyorum çok pahalı olduğunu sanmıyorum
Doğru. Zaten okuyordum aslında bunu ama ayakta belli olmuyor bu durum. Ben her ağırlık idmanından sonra soğuk suyla filan duş alıyordum. İşte çeşitli içecekler kullanıyordum ama eğilirken sadece bu durumu farkediyorsun. Abartı bir şey olsa ameliyatı düşünürdüm ama doğal bir yöntem arıyorum.
Ağır diyet ve fitness. Yani ilk önce boy ve kiloma göre internetten ideal kilomu buldum. Sonra YAZIO diye uygulama var telefonda onu indirip o anki kilomu ve hedeflediğim kiloyu girdim. Uygulama da sana günlük alman gereken kaloriyi söylüyor. Sende ona göre şeyler yiyorsun. Tabi bunun için mutfak tartısı aldım. Sabah normal domates hıyar az lor veya az yağlı peynir yiyebilirsin. Ben yulaf ezmesi yiyordum. Öğlen tavuk kırmızı et balık olduğu gibi makarna da yiyebilirsin ama kalori hesabı yapıp yiyordum. Zaten uygulama da makarna yazdığında sana kaç gramda kaç kalori var söylüyor ve sende tartıyla o kadar makarna yiyorsun. Akşam ya sebze yemeği yanında çorba vs veya yoğurt. Kısaca ne yersen ye normalde günlük alman gereken kaloriden aşağı yemen lazım. Çünkü kalori açığı olacak ki kilo verelim.
Bunla beraber haftada 4 gün ağırlık idmanları yapıyordum ve tabi aynı günler kardiyo da yaptım az olsa da.
Onu da kullanmıyorum demek istedim. Yani eskiden zaten gece bile tatlıları götüren gazlı içecekleri seven ne bileyim kafama göre yaşıyordum. O yüzden belki direk kesince etki etti.
En İyi Cevaplar