Merhaba arkadaşlar diyet ve sporla on kilo vermiş biriyim daha yirmi kilom daha var fakat asıl sorunum alt göbek. Vücudum gayet derli toplu uzun boyluyum 1.72 boyum ama alt göbeğimde sanki bütün yağlar. Karın gerdirme ameliyatları falan oluyormuş ama istemiyorum kesinlikle sporla toparlanır mı bu göbek? örnek bir fotoğraf bulmaya çalıştım görsellerden benim mi bu kadar aşağıds değil ama benziyor sizce toparlanır mı ne olur aranızdan biri başardıysa ben yaptım toparlanıyor desin
Tabiki spor ile onları da toplayabilirsin alt karin yağları zor giden yağlar o yüzden biraz zaman alacaktır pilateste yapabilirsin ama genel anlamda diyet ve koşu
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diyet yapıyorum yürüyüşle destekliyorum. Pilates yapıyorum bir hafta oldu başlayalı ekstra alt karına yönelik hareketlerde çalışıyorum içimi çok rahatlattınız umarım toparlanır teşekkür ederim
Eğer cork. sarkma var ise deri gerdirme. olman gerekir diğer türlü spor ile uzun zaman sonunda sonuç alırsın
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Fotoğraftakinden daha iyi durumda zaman sıkıntım yok düzeltebileceğimi bilsem uzun süre spor yapar denerim şansımı motivasyonum düşüyor sadece geçmez diye düşündükçe
Benimde aynı sizin gibiydi. Ayrıca doğumdan sonra daha da fazla oldu ve yerleşik bir göbeğim oldu. Spor diyet hepsini denedim sonuç vermedi. İnternetten araştırma yapıp vanity estetiği buldum. Göbek karın kısmıma liposuction yaptırdım. İnanır mısınız şu an o kadar mutluyum ki. Hastane ortamı hem hijyenik hem de güvenilir. Ayrıca benimle birebir ilgilendiler. İyileşme sürecimde çok kolay ve ağrısız geçti. Kesinlikle tavsiye ederim. Tekrar çok teşekkür ederim vanity estetik. Artık istediğimi rahat bir şekilde giyiniyorum ve özgüvenim yerine geldi artık çok daha güzel hissediyorum kendimi.
En İyi Cevaplar