Kıl dönmesi ameliyat olmadan geçer mi?

Nerde olduğuna bağlı bende oldu ameliyat dedi ama gerek yok çünki bir daha çıkma şansı var iltahap kapar patlar bişey olmaz ama o kıl içerde kalır çokda sorun olmaz
Şişti kıl dönmesinin olduğu yer iltahap kurutucu bi hap verdi kendi kendine patladı 3 defa şişti bir kere daha oldu bu seferde hastaneye gidip temizletmiştim
Yeni mi oldu hangi bolgenizde oldu ki
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!O bölgede fistül oluştuğu için ameliyatısız tam şifa bulman imkansız. Fakat antibiyotik ve bölgesel antisepsi ile içindeki iltihap kurutulunca rahatlarsın. Tabii ki bu şekilde tekrarlama riski her zaman var.
Ameliyat olursan oluşan fistül komple alınır. Nüks ihtimali olsada tam şifa durumu ancak böyle mümkündür. Geçmiş olsun…
Bunun için videolar var. Dr. Oz'den de bir öneri vardı. Çok öncesinde izlemiştim, hayal meyal hatırlıyorum. Bir bak istersen.
Bunun için en iyisi uzman kişilerden tavsiye alman.
You tube'dan bakınca bulamadım. Televizyonda, programından izlemiştim bu arada
Nasil sanırım oldum
Kıl dönmesi varsa ve enfeksiyon kapmış ise ameliyat edilmesi lazım yoksa geçmez.
Enfeksiyon yoksa kuru ise ameliyat hemen gerekmez
Ya enfeksiyon filan kapmamış kuru vss ama korkuyorum işte ameliyat olaylarından ben
Nasıl boyutu
Evet genetik bizde ya ameliyat sürecinde yanındaydim çok korkunçtu bu yüzden olmak istemiyorum bende
Igneyle alirsin
Geçer nerde vR
Kuyruk sokumunda
Gizliden çıksam yazarmiydin
Yazardım da şey Xp yetmiyor bende senin yazmak için yetiyor mu?
Ettim
En İyi Erkek Görüşleri