Sizce bu konu bayan psikoloğa danışılabilir mi?

Ortaokulda ve lisenin ilk 2 yılında muhafazakar okullarda okudum. Lisede gittiğim okul erkek lisesiydi, ama ortaokulda okulumuz kız - erkek karışıktı. Ama yine erkeklerle kızları yan yana asla oturtmuyorlardı. Ayrıca 6. sınıfa geçtikten sonra bir toplantı yapılmıştı ve o toplantıda öğrencilere " Bundan sonra kız öğrencilerimiz renkli ve ince külotluçorap giymeyecek, sadece kalın siyah, lacivert, gri, kahverengi külotluçorap giyebilecek " denilmişti. O zaman da bu bana aşırı derecede saçma gelmişti ve üstüne biraz düşününce zamanla ince ve renkli külotluçorap zihnimde c. nsel obje olarak yer edindi. Şu anda da yaklaşık 5 yıldır İzmir'deyim, üniversite okuyorum, ama hâlâ o düşünceden kurtulamadım. Mini etek, külotluçorap giymiş kızlara bakmaya bile utanıyorum. Yanlarında asla rahat edemiyorum ve ben onların yanında rahat edemeyince haliyle onlar da benim yanımda rahat edemiyor, hatta belki de hakkımda yanlış şeyler düşünüyorlardır; ama ben asla kötü niyetli biri değilim. Sadece geçmişte yaşadıklarımdan dolayı şu anda bu durumdayım. Ayrıca psikoloğa da gidiyorum, ama gittiğim psikolog bayan. Sizce bu konuyu ona danışabilir miyim?
Sizce bu konu bayan psikoloğa danışılabilir mi?