insan bu saate kadar uyanik kalir mi yaa?
bazen uykum olsa bile uyumak istemiyor internette geziyorum niye boylee?
nasil uyku duzeni olusturacagim KESIN net onerileri olan var mi? 😔😴
insan bu saate kadar uyanik kalir mi yaa?
bazen uykum olsa bile uyumak istemiyor internette geziyorum niye boylee?
nasil uyku duzeni olusturacagim KESIN net onerileri olan var mi? 😔😴
uyku, ancak işleri yoluna koyduktan sonra kendine yapabileceğin bir iyilik değil. İşleri yoluna koymak için sana gerekli olan malzemlerden biri sadece. Önemli olanı öncelemek insani değildir. Bunu kabul edip düşünmeye ara verebilirsen uyku düzeni oluşturabilirsin.
ikinci cumlene imzami atiyorum ve hedefim de o ama asil dusunmemek icin telefonla ugrasiyorum sanirim ve bu yuzden uyuyamiyorum
neyin daha fazlasini istiycem uykusuz birine bu saatte yazilacak cumleler mi bunlar anladim mi sence
pardon. çözemediğimiz sorunlar bizim yoksunluklarımız. alt bağımlılık telefon. ama cözüm degil kaçış. çünkü sorun çözmenin verdiği hazzı unuttuk kaçışların verdiği rahatlamayla idare ediyoruz. bu yüzden sorunları çözmeyi daha fazla arzulamalı ve bunu sağlıklı kalarak yapmak zorundayız. o yüzden uyku düzeni bi araç. ve farkındalık oluşmadan alıskanlık kazanılamaz. bu yüzden soruna bu açıdan cevap verdim. umarım açık olmuştur bu sefer.
ay anladim tesekkur ederim 🤭 umarim daha saglikli cozum yollarina yonelirim kacmaktansa 🙁
Cevap
15Cevap
Bir gün hiç uyumayacaksın.
bu saatte sorulur mu bu kelin ilaci olsa basina surer
hfkdjskshah cok haklisin
Kesin net öneri. Bir gün boyunca uyuma, diğer günün gecesi bebekler gibi uyu 🙃
ya bu yalnizca birkac gun goturuyor bu arada sonra yine basa sariyor 😔
Neden ki?
bilmiyorum ki etkisi geciyor herhalde hdfhjdh birkac gun sonra tekrar gec uyumaya basliyorsun ve bumm basa donuyo
İşin gücün yokmu hiç 😅😅
varr iste sorun da o erken uyuyup erken kalkabilsem isime de guzelce koyulcam 😭😭
Ne işle meşgulsün?
batmanim ben
Bende Süperman memnun oldum
🤝🦇
😇😇
gündüzleri hiç uyuma akşam geç saatlerde uyumaya çalış papatya çayı iç kesin çözüm
@thomashelby1 gunduz hic uyumuyorum zaten sadece oglen uyaniyorum. bi kere erkenden kalksam kisa bi sureligine de olsa halledicek gibiyim ama isssste
Teknoloji bağımlılığı çok önemli rol oynuyor bu konuda, onun harici belki spor ekleyebilirsin hayatına, yani düzenli hayat düzenli uyku :) yatmadan 1-2 saat önce bırak telefonu öyle uyumayı dene bakim, birde gün içinde uyumamaya çalış.
telefon benim bi organim 😔
Benimki mahvoldu bilemiyorum
of off
Ne yapcaz kız böyle ben şey yapmayı düşünüyorum hiç uyumayip akşam erken yatmak
ya o ise yariyor da belli bir sure iste ama dene sen
Öyle yapacam artık sende bul bir yolunu 😂
Benim hiç oluşturamadığım bir şeydir.
of of benim de
Kafein tüketimini azalt
cokkkk az tuketiyorum nerdeyse hic
Ben düzensizliği seviyorum annemle uyuduğum için o uyurken uyanık kalıyorum sabaha karşı uyurum
Ben öğretim seni uyku düzenine sokarım canım
Bir gece uyumaz isen olur mu sence
Sabah kalkmak için zorlaman lazım
Bira iç koltukda sız benim gibi
Gündelik hayatta yoruluyor musun
Düzenli uyur uyanırsanız
Uykur biraz pskolojiyle ilgili
Bitki çayı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?