Sağlık Her şeyi yiyerek nasil zayiflayabilieim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Dalga geçmeden cevaplarsaniz sevinirim aile evinde yaşıyorum ve kendime özel saglikli tarifler yapamıyorum ama ekmek yemiyorum yeşil çay kiraz sapi cayi içiyorum bunlar haricinde herseyi yiyerek naisl zayiflarim ac da kalamam Güncellemeler+1 yıl ya da herseyi yiyerek zayiflayabilen var mı Her şeyi yiyerek nasil zayiflayabilieim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bizheybelide Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hiç ekmek yememeye devam et. Öğünlerden birini hafiflet. Ciddi yürüyüş yap bakalım. Bence düşürür bu. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kalori açığı bırakarak günde iki öğün beslenerek ve sporla destekleyerek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gunluk kac kalori almaliyim Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Vücudun günlük kaç kalori yakıyorsa onun 700-1000 eksiğini almalısın. Yorumla
KingARHTHUR Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 452 cevap paylaştı. Herşeyi kararında yerseniz kalori hesabı yaparak zayiflarsınız birde hafif bir yürüyüş 45 dk kadar yeteli olu 0 0 Yorumla
eyesneverliechicoo Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diyet yapabilirsin. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu tekrar okumanı tavsiye ederim. Yorumla eyesneverliechicoo +1 yıl Her şeyi yiyerek de diyet yapabilirsin zaten Yorumla eyesneverliechicoo +1 yıl Diyet dediğinde her şeyi kısmak manasına gelmiyor ya da illa özel sağlıklı güzel tarifler hazırlamak manasına da gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Onu yapmadan zayiflayamayacagimi zaten biliyorum makarna pilav evde sürekli yapılan yiyecekelr yani onları yiyerek de diyet olmuyo Yorumla eyesneverliechicoo +1 yıl O zaman mesela makarnayı yoğurtlu yapabilirsinOnun dışında ev yemeklerinden 6-7 kaşık yiyebilirsin Yorumla eyesneverliechicoo +1 yıl Ve evet her şeyi yiyerek zayıflanabiliyor, diyetimde makarnada var Yorumla
Tituannaa Takip Et Xper 4 Yaş: 104 +1 yıl Her şey azcık azcık çok azcık yicen 0 1 Yorumla Tituannaa +1 yıl Her şeyden* Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zayiflayamazsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç ekmek yememeye devam et. Öğünlerden birini hafiflet. Ciddi yürüyüş yap bakalım. Bence düşürür bu.
Kalori açığı bırakarak günde iki öğün beslenerek ve sporla destekleyerek
Gunluk kac kalori almaliyim
Vücudun günlük kaç kalori yakıyorsa onun 700-1000 eksiğini almalısın.
Herşeyi kararında yerseniz kalori hesabı yaparak zayiflarsınız birde hafif bir yürüyüş 45 dk kadar yeteli olu
Zayıflayan mazsın
Diyet yapabilirsin.
Soruyu tekrar okumanı tavsiye ederim.
Her şeyi yiyerek de diyet yapabilirsin zaten
Diyet dediğinde her şeyi kısmak manasına gelmiyor ya da illa özel sağlıklı güzel tarifler hazırlamak manasına da gelmiyor
Onu yapmadan zayiflayamayacagimi zaten biliyorum makarna pilav evde sürekli yapılan yiyecekelr yani onları yiyerek de diyet olmuyo
O zaman mesela makarnayı yoğurtlu yapabilirsin
Onun dışında ev yemeklerinden 6-7 kaşık yiyebilirsin
Ve evet her şeyi yiyerek zayıflanabiliyor, diyetimde makarnada var
Her şey azcık azcık çok azcık yicen
Her şeyden*
Zayiflayamazsin