Canım neler istiyor yemekte; midede sorun olunca bazı şeyler yasak tabi. Acı, soğan sarımsak. Ama ne güzel olur sarımsaklı yoğurt makarna dimi😋Yiyemem işte nerden geldi aklıma. ya da böyle lahmacun içine bol soğan eeeh oda yasak🤧Neyse önceden yediklerime sayayım😬Sucuklu yumurta mesela sarı beyazı böyle kırıp ekmeğe banıp yemek varken ben sadece yumurta beyazı yiyebiliyorum alerjim var sarısına🤦🏻♀️ Süt yoğurt laktozsuz olmak zorunda. Uuu daha varda herşeyi canımın istediğini yiyemiyorum ben. Peki siz canınızın her istediğini yiyebilir misiniz?
Canınızın istediği her şeyi rahatlıkla yiyebilir misiniz?
Aslına bakarsak sorunuza geç nail oldum şu an kahvaltı faslı bile olmadı henüz ama şöyle cevaplayayım. Ben su ürünlerinden en çok midye dolma dedikleri ve kalamar'ı merak ediyorum. Bazen öyle can canlı yapıyorlar sunuyorlar ki görüyorum ve acaba yesem mi, yemesem mi tereddüt ediyorum. Ispanak yiyemem mesela dişlerim kamaşır hemen, bende de bu garip durumlar var.
Evet, ceviz içi, ekmek içi, sarımsak, tuz, limon suyu, zeytinyağ, süzme yoğurt ile yapılıyor. Süzme yoğurt yerine mayonez katarlar ama tercih etmiyorum mayonez ağır geliyor bana.
Herhangi bir gastroenterolojik veya gıda tüketimine bağlı rahatsızlığım bulunmadığı için canımın istediği her şeyi gönül rahatlığıyla yiyebiliyorum. Kilo alma problemim olmadığından bunu da es geçerek keyfime göre yemek seçebiliyorum. Kararında yerim ama canım ne isterse onu yerim felsefesindeyim. Kısmi gurme diyebileceğim yapım var; gözüme güzel gelen lezzetine kafamın yattığı ve midemin desteklediği gıdaları keşfetmeyi pek severim.