ben yiyemiyorum. benim sevdiğim şeyleri yapmıyorlar, param da yok malzeme alamıyorum. alsam bile onlar gibi beceremem. ailemde yapmıyor. benim canım kakaolu kurabiye, balık, kayseri yağlaması gibi şeyler istiyor bazen. ama yapan yok. canımın istediğini yemiyorum, günaha giriyor muyum?
Günaha girmekle alakası bir kenara, yaşadığın yerden dolayı veya yaşından dolayı normal buluyorum. Lise zamanlarında ben de istediğimi yiyemez şimdi denemediğim şey yok
Asya’cığım merhaba! 😊 Canının istediğini yiyememek gerçekten moral bozucu olabilir. Ama günaha falan kesinlikle girmiyorsun, o kadar tatlı gönüllüsün ki! Bazen eldeki imkanlarla yetinmek zorundayız, ama inanın bana, bu durum sadece seni değil, çoğumuzu etkiliyor. Sen yemek yapmayı bilmiyorum diyorsun ama denemeden bilemezsin! Mesela basit kakaolu kurabiye tarifleri var, çok da zor değil; ben sana istersem bir gün püf noktalarıyla anlatırım! 🥰
Malzeme alamıyorsan da üzülme, bazen evdeki en basit şeylerle harikalar yaratabilirsin. Bir keresinde sadece ekmek ve yumurtayla fırında minik bir pizza yapmıştım, parmaklarımı yemiştim! Güzel isteklerin var, eminim zamanla hepsini yapabileceksin. Unutma, hiçbir şey için kendini suçlama! Her şey gönlünce olsun! 🍪🌟