Kilo almak istiyorum ama kalça ve basenden alıyorum ne yapıcam ya keşke eşit oranda alabilsem yok mu bunun çözümü
Bir de çok su içmeye çalışıyorum bu daha çok zayıflatır mı beni
Bir de çok su içmeye çalışıyorum bu daha çok zayıflatır mı beni
Kanki karbonhidratı kes. Ama tamamen kesmen lazım. Ekmek, pilav, bulgur , makarna bunlar basen kalça gobek yapıyor..
Kuru fasulye baklagil türlerinden tüket bol bol. Sonra yürüyüş yap kardiyo diyolar sanırım. Bunları yapıp hem aynı anda nasıl kilo alınır bilmiyorum ama bu dediklerim basen ve kalçada yağ toplanmasını engelliyor. Yani demem o ki çok bol ye ama karbonhidratı kes ki alınan kilolar kalçaya basene gitmesin.
Bende armut tipiyim ama çok uğraşmıyorum. Kötü durmuyor rahatsız olmuyorum giydiklerim falan çok yakışıyor 165 boy 55 kiloyum. Sende zayıfsın kilon çok az. Abartılacak kadar basenin olduğunu düşünmüyorum. Ama fiziğini atmak istersen bi bakabilirim. Kendimle kıyaslamak için..
Göbek
Evet görsen zaten abartılacak bir basen yok ama vücuda göre öyle yani. Çok zayıfım var ama o kısımda yağ birikmiş hep göze batmasa da. Benim endişem şu
Bir deri bir kemiğim zaten şu an ve bu yüzden kilo almak istiyorum. Ama ben kilo aldıkça kalçaya basene gidecek. Orantısız almış olucam
Hem rahatsız olduğum bölgeler genişleyecek hem de üst kısımdan alamıcam
Keşke eşit oranda alsak
Ben de hiç uğraşmadım çünkü şu an rahatsız etmiyor ama biraz kilo alsam eminim rahatsız edecek
Genetik çünkü annem ve teyzemlerden
Bu dediklerini o besinlerin kalçaya gittiğini bilmiyordum ama kesmek de çok zor ya benim şimdi yediğim karbonhidratlar o bölgeye mi gidecek : /
Karbonhidratların o bölgede toplandığını duydum. Ve bir video izlemiştim bu dediklerimi yapmış kadın aynı uygulamış. Eski ve sonraki fotoğraflarını atmış. Ve eskiye göre çok orantılı dümdüz duruyordu. Armut tipinden çıkmış adeta..
Ne güzel :’)
Yani alışkanlık haline getir. Ekmek sabahları çarşı ekmegi 2 tane ince dilim yesen yeter. Diğer zamanlarda da hiç makarna pilav yeme. Yaşam tarzı haline getirirsen alışırsın ama bende açıkçası uğraşmak istemiyorum çünkü fiziğimi seviyorum sende sev. boş ver bi zamanlar bende bunu çok kafaya taktım. Ama emin ol bizim gibi olmak isteyen bunun için egzersiz bile yapanlar var. Kötü durmuyor barışık ol. Fazla kilon olmasın fit gözük yeter bence. Kalça basen kadına dişillik katıyor doğamızda var bu bizim.. zamanında ergenlik hallerimde ne diyetler ne egzersizler denedim. Ani kilo kayıpları yaşadım şu an yetersiz beslenmeden dolayı dişlerim falan döküldü. Üstelik daha 23 yaşındayım. Takılma boş ver kilonu dengede tut yeter. Sağlık herşeyden önemli..
Haklısın, gerçekten çok doğru düşünüyorsun. Önemli olan bütüne bakmak
Gerek yok yani ya diyet falan uğraşamam ben de, barışık olmak en iyisi ve dediğin gibi en başta sağlık geliyor
Teşekkür ederim görüşün için 💕
Rica ederiim😘😙😚
Cevap
11Cevap
Eşit olunca kütük gibi olursun. Belin ince olsun. Kalça ve bacak genişleyebilir. Üst tarafı et-yağ değil meme tamamlamalı
Hiç sevmiyorum vücut tipimi cidden armut tipi
Kıyafet bile olmuyor
Şimdi kilo almak istiyorum çok zayıf durmamak için ama en istemediğim bölgeye gidecek kilolar
Tipin ne olursa olsun sevmelisin. Öyle tipler varki özgüven sayesinde güzellik yarışmasına katılacaklar neredeyse
Sevmek ayrı da o kadar özgüvenli olamam gerçeklerin farkında olmak gerek
Hayat gerçeklerle yüzleşmek ve üzülmek için çok kısa. Projeler ne kadar uzun vadeli olsa da anı yaşamak gerekiyor.
Haklısınız
Spor yaparak alman lazım bende öyleydim göbek vardı
Spor yapınca verilmez mi daha çok
O da benim işime yaramaz işte
Birbirine ters gibi geliyor bana
Yürüyüş hareket etmek sanki insanın kilo almasını engeller gibi ama denicem
bence sabit oranda kal bende 1.55im 53 kiloyum
Senin kilon da güzel ama basen keşke olmasa bende
Genetik, bir şey yapabilecegini sanmam
Off evet..
: /
Spora başlayalım birlikte
Minyon ama buyuk kalca harikaa
Düzenli spor yapman lazım
Özellikle belli bir spor türü var mı
Teşekkürler
Yardım etmek isterdim
İnce bel dolgun kalça olucak işte daha ne
Çok kötü
Armut tip
Kıyafet bile olmuyor
Pantolon bile olmuyor öyle
Kalça biraz büyük ve bel ince olunca pantolonun basen kalça kısmı oturuyor ama bel kısmı bol kalıyor ince olduğu için
Beli olsa kalça kısmı olmuyor
Orantısız öyle
kilo al öyle kötü
Tamam ama yaş kaç
21
Spora git
ne güzel işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?