Selam sizlere bir şey sormak istiyorum lütfen buna ciddi şekilde ben kendimle içten konuşmaya başladımğıda nefesim kesiliyor? yani?

Bilmiyorum neden böyle oluyor kendime de saçma geliyor sizce bu alışkanlık birakma yolu var mı? Bu sadece bununla da kalmıyor 1ay önce de dişlerimi istemezce biribine sıkıyordum ağrıyordu ne yapacağimi bilmiyordum onu bıraktım şimdi de rahatsız eden bir durumla karşı karsiyayim nasıl olucak ne yapsam bilmiyorum belkide sizlere şaka yapatigimi sanacaksınız ama öyle bir şey yok ciddi bu durumdan dolayı ağlayasim bile geliyor uzuluyorum belkide bu sorunu yaşayıbsa birileri anlar beni yazarsanız sevinirim bunların hepsi ben içten konuşmaya başladığımdan beri oluyor konuşmakta istiyorum sizler nasıl rahatça düşünüyorsunuz bende öyle zorluklar çekmeden düşünmek istiyorum bunun için sizce doktora falan gitmek gereklimi? tedavi gereklimi biran önce bunun düzelmesi isterdim

Güncellemeler
+1 yıl
Yazanlara teşekkürler 🤍 inşallah hallolunur bu mesele
Selam sizlere bir şey sormak istiyorum lütfen buna ciddi şekilde ben kendimle içten konuşmaya başladımğıda nefesim kesiliyor? yani?