Merhabalar öncelikle biraz saçma bir konuşma olabilir ama hem içimi dökmek hemde aklımda dolanan bir konuyu sormak için yazıyorum?

Öncelikle ben 2-3 ay önce bir festivalde birini gördüm ve çok beğendim ben daha önce kimseye aşık olmadım veya hiç sevgilim olmadı festivalde bir kafamı çevirdim görür görmez etkilendim çok bir abartısı yoktu ama işte bir çekim oldu o an sonrasinda benim hoşuma gitti o görevliydi kartligindan adına baktım bütün sosyal medyalarda aradim ama asla yok sonra 2 gün sonra yine o festivale onun için gittim ve bu sefer kendimi toplayarak ona iletişim bilgilerimin olduğu bir kağıt verdim açıkça konusamazdim hem utanirdim hem yanında yetkili kişiler vardı onun adına verirken yanında arkadaşımda vardı bir şeyin içine sarılı verdiğim için şey demiştim hediye amaçlı arkadaşımda ardından molanizda bir bakarsanız dedi o anladi ve güldü biz zaten hemen gittik yanından sonra bana yazmadı ben zaten yazmayacagini biliyordum verme amacimda onu bir daha görmeyecek olmam ve yani sıra dediğim gibi daha önce kimseyle gorusmemisim kendi adıma da bir adım atmış olayım bundan sonra daha özgüvenli bir insan olurum diye şansımı denemek tecrübe kazanmış olmayı amacladim ve tahmin ettiğim gibi yazmadı bende sadece begenmisim sonuç olarak 1 hafta şakasını yaptık reddedildik diye sonra takmadım unuttum çok normalken ben onu full unutmusken bir gün rüyama girdi ve rüyada yıllar sonra ikimizin karşılaştıgi ilişki yaşadığı hatta bu anıyı hatırlıyor musun diye ona anlattığım bir rüya neyse ben rüyalara çok anlam yükleyen bir insan değilim dediğim gibi aklımda yokken gördüm ve bir kaç ne alaka dedim çok umursamadım sonrasında bununda üzerinden zaman geçti ben yine umursamıyorum konusu geçmiyor bu sefer bir anda sosyal medyada festival görüntüleri düştü karşıma alakasız bir anda aklımda bile yokken o kadar sosyal medyada arayayım bulamayayim sonra görüntüsü çıksın ( o paylasmamis festivali paylaşan bir hesap paylaşmış bulamadım hesabını ) bununda şakasını yaptım geçtim yok kaderde asikta diye sonra yine üzerinden zaman geçti ben yine umursamazim konusu bizzat açılmadan aklıma gelmiyor bu sefer yine rüyamda gördüm bunda da evleniyorduk çocuğumuz olmuştu bir tane ben rüyalara inanan bir insan değilim dediğim gibi bunu da şakaya alarak yazıyorum buraya ama sürekli aklımdan çıktığı an bir şekilde kendini bana hatırlatıyor bu çok tuhafıma gitti bende konuşmak istedim gerçekte birine desem ciddiye alinmam haklilarda ama burada anonimken duygularımı yazmak paylaşmak istedim neden böyle oluyor bunun psikolojik olarak olayı ne farklı bir anlamı var mı merak ettim

Merhabalar öncelikle biraz saçma bir konuşma olabilir ama hem içimi dökmek hemde aklımda dolanan bir konuyu sormak için yazıyorum?