Sağlık Biber gazı sıktım babamda beni dövdü heryerim şiş darp raporu alabilirmiyim? BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Biber gazı sıktım babamda beni dövdü heryerim şiş darp raporu alabilirmiyim? Güncellemeler+1 yıl .. Güncellemeler+1 yıl ... Biber gazı sıktım babamda beni dövdü heryerim şiş darp raporu alabilirmiyim? Cevapla Babalık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Durduk yere mi oldu bu olaylar yani biber gazı sıkman falan? Tabii ki al raporu olur mu öyle şey bir baba kızını nasıl böyle döver ya 1 10 Yorumla BurcuQueen +1 yıl Sinir krizi geçirdim sıktım hep sözlü şiddet yapıyordu ve yabancı bir insanı benden izinsiz eve soktular Yorumla mine13 +1 yıl Yabancı insan kim? Yorumla BurcuQueen +1 yıl Kardeşimin karısı ahlaksız biri ailesinden gizli nikah kıydılar imam nikahi Yorumla mine13 +1 yıl Yani kardeşin karısıyla gizli de olsa nikah kıydıysa anası babası bir şey demiyorken senin karışman pek doğru değil. Neyse raporu al istersen Yorumla BurcuQueen +1 yıl Anasinin haberi yok gizli gizli geliyor ise gidiyorum diyip Yorumla mine13 +1 yıl İyi de seni ilgilendirmez ki Yorumla BurcuQueen +1 yıl Ev benim mahremim bana ait anliyormusun kimse benden izinsiz giremez ayrica ahlaksiz orspu Yorumla mine13 +1 yıl O küfrü kime ettin sen? Yorumla BurcuQueen +1 yıl Kıza Yorumla mine13 +1 yıl Anladım Yorumla
Misandrizm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Al direkt ne bekliyorsun mk tazminat aç bok gibi para al 1 38 Yorumla BurcuQueen +1 yıl Ne parası Yorumla Misandrizm +1 yıl Tazminat Yorumla BurcuQueen +1 yıl Alabilirmiyim Yorumla Misandrizm +1 yıl Alırsın. Şiddet var Yorumla BurcuQueen +1 yıl Ama aynı evde yaşıyoruz Yorumla Misandrizm +1 yıl Hiçbişi olmaz o evde seninde hakkın var canım Yorumla BurcuQueen +1 yıl Ne kadar ceza verirler ona Yorumla Misandrizm +1 yıl Darp ettiğini kanıtlarsan eğer , uzaklaştırma verirler babana ya da seni evden alır kadın sığınma evine gönderirler. Yorumla BurcuQueen +1 yıl Yarın polisleri arasam gelirler dimi hemen şu an bile gelirler dimi ama geç oldu Yorumla BurcuQueen +1 yıl Zaten şişlikler belli Yorumla Misandrizm +1 yıl Bir iki saate git hemen Yorumla BurcuQueen +1 yıl İyice şişmesinimi beklim ikindi sularında dövdü Yorumla Misandrizm +1 yıl Bekleme işte haksız çıkarsın. Sabah olur olmaz git Yorumla BurcuQueen +1 yıl Tazminat ücreti ne kadar Yorumla BurcuQueen +1 yıl Allah senden razı olsun bana bir yol gösterdin şu an Yorumla Misandrizm +1 yıl Rica ederim de ben avukat değilim hukuki süreçleri biliyorum senin yaşadıklarını yaşadım hatta daha beterini Yorumla Misandrizm +1 yıl Valla babanın gelirine kenardaki parasına göre değişir hakime bağlı kafası atarsa çok yüksek fiyatta söyler Yorumla BurcuQueen +1 yıl Peki evime benden izinsiz zorla yabancı bir kızı sokuyorlar bunun cezası var mı Yorumla Misandrizm +1 yıl E var tabi onu da direkt şikayet et Yorumla Misandrizm +1 yıl Kuzum sen kaç yaşındasın Yorumla BurcuQueen +1 yıl Sen ne yaşadın ben sözlü şiddet hep Yorumla Misandrizm +1 yıl O sözsel şiddet fiziksel şiddete dönüyor /) ben ikisini de ikili kombo halinde yaşadım Yorumla BurcuQueen +1 yıl 25 sen Yorumla Misandrizm +1 yıl 22 Yorumla Misandrizm +1 yıl Ya lütfen direkt şikayetçi ol yaşında müsait her türlü başarırsın Yorumla BurcuQueen +1 yıl İlk defa dövdü beni biber gazı sıktım diye artık burama geldi durmadan annemle beni aşağılıyor Yorumla Misandrizm +1 yıl Hepsini mahkemeden izin alıp kayıt et canım Yorumla Misandrizm +1 yıl Polise bi git tutanak ver sonra baroya git Yorumla BurcuQueen +1 yıl Kurtuldunmu nasıl kurtuldun Yorumla Misandrizm +1 yıl Terk etti beni kurtulmak mı bilmiyorum ama öyle oldu Yorumla BurcuQueen +1 yıl 112den geldiler sabah gitmedim onlarla desem götürürlermiydi polise Yorumla Misandrizm +1 yıl Götürürler Yorumla BurcuQueen +1 yıl Ben korktum biber gazı sıktım suç diye Yorumla Misandrizm +1 yıl Seninki suç değil Yorumla BurcuQueen +1 yıl Babam bakıyor bize ve henüz bir işim yok hapis ya da uzaklaştırma alırsa daha fazla zulmeder Yorumla BurcuQueen +1 yıl Ordamisin Yorumla BurcuQueen +1 yıl Emekli maaşı sadece alıyor Yorumla BurcuQueen +1 yıl Maaş kesilmez dimi ordamsin Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 342 cevap paylaştı. Alırsın. 4 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Durduk yere mi oldu bu olaylar yani biber gazı sıkman falan? Tabii ki al raporu olur mu öyle şey bir baba kızını nasıl böyle döver ya
Sinir krizi geçirdim sıktım hep sözlü şiddet yapıyordu ve yabancı bir insanı benden izinsiz eve soktular
Yabancı insan kim?
Kardeşimin karısı ahlaksız biri ailesinden gizli nikah kıydılar imam nikahi
Yani kardeşin karısıyla gizli de olsa nikah kıydıysa anası babası bir şey demiyorken senin karışman pek doğru değil. Neyse raporu al istersen
Anasinin haberi yok gizli gizli geliyor ise gidiyorum diyip
İyi de seni ilgilendirmez ki
Ev benim mahremim bana ait anliyormusun kimse benden izinsiz giremez ayrica ahlaksiz orspu
O küfrü kime ettin sen?
Kıza
Anladım
Al direkt ne bekliyorsun mk tazminat aç bok gibi para al
Ne parası
Tazminat
Alabilirmiyim
Alırsın. Şiddet var
Ama aynı evde yaşıyoruz
Hiçbişi olmaz o evde seninde hakkın var canım
Ne kadar ceza verirler ona
Darp ettiğini kanıtlarsan eğer , uzaklaştırma verirler babana ya da seni evden alır kadın sığınma evine gönderirler.
Yarın polisleri arasam gelirler dimi hemen şu an bile gelirler dimi ama geç oldu
Zaten şişlikler belli
Bir iki saate git hemen
İyice şişmesinimi beklim ikindi sularında dövdü
Bekleme işte haksız çıkarsın. Sabah olur olmaz git
Tazminat ücreti ne kadar
Allah senden razı olsun bana bir yol gösterdin şu an
Rica ederim de ben avukat değilim hukuki süreçleri biliyorum senin yaşadıklarını yaşadım hatta daha beterini
Valla babanın gelirine kenardaki parasına göre değişir hakime bağlı kafası atarsa çok yüksek fiyatta söyler
Peki evime benden izinsiz zorla yabancı bir kızı sokuyorlar bunun cezası var mı
E var tabi onu da direkt şikayet et
Kuzum sen kaç yaşındasın
Sen ne yaşadın ben sözlü şiddet hep
O sözsel şiddet fiziksel şiddete dönüyor /) ben ikisini de ikili kombo halinde yaşadım
25 sen
22
Ya lütfen direkt şikayetçi ol yaşında müsait her türlü başarırsın
İlk defa dövdü beni biber gazı sıktım diye artık burama geldi durmadan annemle beni aşağılıyor
Hepsini mahkemeden izin alıp kayıt et canım
Polise bi git tutanak ver sonra baroya git
Kurtuldunmu nasıl kurtuldun
Terk etti beni kurtulmak mı bilmiyorum ama öyle oldu
112den geldiler sabah gitmedim onlarla desem götürürlermiydi polise
Götürürler
Ben korktum biber gazı sıktım suç diye
Seninki suç değil
Babam bakıyor bize ve henüz bir işim yok hapis ya da uzaklaştırma alırsa daha fazla zulmeder
Ordamisin
Emekli maaşı sadece alıyor
Maaş kesilmez dimi ordamsin
Alırsın.
Alabilirsin
Alabilirsin
Babana mi hadi ordan