Sırf dışarı çıkıyorum diye bir erkekle zaten her zaman dönüyorum eve geç olmadan tam evden çıkarken peşimden geldi koştum yakaladı tuttu saçımdan çekti vurdu kafama çok pis psikolojim iyi durumda değil zaten bugün hocaya götürmüştü beni bide beyin yoksunu psikiyatrist için randevu bulamadık neyse eve gittim evde de dövdü kapıda komşu yazık yapmayın dedi hatta antidepresan kullanıyorum herkes deli diyo bana zaten hayatım mahvoldu eskiden evden çıkmıyodum yeni yeni çıkmaya başladım burnumdan getirdiler karakola gittik şikayetçi olmadım uzaklaştırma aldı sonra işte çocukla buluştum annemler babamı aramış babamda çocuğu aradı deli falan tedavi oliyo o demiş rezil ettiler beni eve gittim orada bekliyordu yine döverim falan diyodu polisi aradım gitti evden
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaşım 20 diyorsun ayrıl evden tek başına yaşa madem babanın sözünü dinlemek zoruna gidiyorsa...
Sen neden babanın sözünü dinlemedin
O benim babam değil çocukkende beni çok dövdü ondan psikolojim bozuk hastalıklarım var
Neden dövdü
Yukarda anlattım ya dışarı cikiom diye bı çocukla buluscam diye çocugu da tanıyorum 20 yaşındayım ben psikolojik sorunlarım var ilaç içiyorum kaç senedir evden dışarı çıkmadım artık bende hayatı yaşamak istiyorum bana baskı yapiyolar onlar yüzünden bu haldeyim ben
Cocukk3n niye dedim
Şuandan bahsetmedim çıkma
tamam olum psikolojik sorunun var ilaç iciyorsun bu sorun değil ilaç iciyorsun iyileşiyorum geçiyor erkekle buluscami geçiyor sorunlarin
İki lafından biri psikolojik sorunlarım var sorunun ne
Şizofren misin
Çocukken çok yaramazlık yapiyomusum evet doğru ama nolursa olsun bende çocuktum çok net hatırlamıyorum ama beni yerden yere vurduğunu tokat attığını falan hatırlıyorum yani dayak yediğim anları travmam olmuş demeki
Okb hastasıyım
Bende dayak yedim çocukken sen kadsr büyüt muyorim
Okb derken ne yapiyorsun
Saat başı elinimi yikiyorsun
İstemsiz bir şekilde eşyalara zarar veriyorum mesela laptopu bozdum bastirdm böyle istemsiz bir şekilde musluğu kırdım sert açtım bunlarin hepsi rahatlamak. icin yapıyorum evet saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime bile zarar vermekten korkuyorum sonra işte sayı sayma var bir şeyi bi kaç kere yapmak var bide sanki anı yaşayamıyormussun hissizmissin gibi hissediyorum depersonalizyasyon
İlaç ne kullanıyorsun
Eskiden günde 9-10 tane içiyordum şimdi 2 ye düşürdüm birçok kez psikiyatrist psikolog değiştirdik hatta ilaç ama hala iyileşmedim şu an gitmiyorum çok iyi bir doktor buldum ama randevu bulamıyoruz
Nerde doktor
Adı ne doktorun
Başakşehir
Yalçın Güzelhan adı
Devlet remi
Devlet değil özel seans ücreti baya yüksek
Niye soruyon sende mi delisin
Yok ben delilere bakan kisimdayim
He he
Tedaviye ihtiyacın var canım senin
Neden dışarı çıkmak delilik mi
Hayirb
Eee
İyi yapmis
Kadına şiddette evet yani?
Sevsimeye gidiyorsa kızım evet
Sevişmeye gitmiyorum
İyide dayak yiye cek kadsr gitme isteğin neden
Bide kamu spotu gibi konuşma kadına şiddeti desteklemiyorum tabi
Ev beni çok daraltiyo canım çok sıkılıyo hiç arkadaşım da yok psikolojimde bozuk işim de yok calişabilecegim evde duramıyorum zaten yaşamak da pek. istemiyorum beni rahat biraksnlar
Ama bırakmıyorlar işte başka çözüm bul
Birakmiyolarsa böyle uzaklaştırma cezası yerler :)
tamam şimdi nerde baban
Sırf bir erkek le buluşmak icin babana uzaklaştırma mi aldirdin
Erkekle alakası yok sırf dışarı çıkıyorum diye özgür olmak istedim diye psikolojisi iyi olmayan bir kıza şiddet uyguladığı için uzaklaştırma aldı
Gayette yerinde bi karar :)
Mutluysan skinti yok
Ben hiç bir zaman mutlu olmadım ölünce olurum umarım
Ozman hiç olamazsin
Çıktı diye mi
Evet
Küfür ederdim de neyse
Kime
Babana bu konuyu burdan konuşmayalım istersen gel
İyi yapmıssın
:(