Bir buçuk yıl önce oldu. Ankara’dan Antalya getirip getirdiği gece pansiyonda bile kalmadan 6 kişi arabada kalmamızı istedi Bense 20 yaşında kocaman kızdım aşırı bunaldım. Erkek kardeşim önde tekli koltuğu benim arkada sığmayacağım kadar yatak şekline getirdi ben de onu düzeltmesini istedim sonra babam ormandan sopayla koşarak geldi bi çığlık attım sopayla kafama kafama vurdu annem önde bu durumdan çok mutluydu. Adam uzun süre vurdu öyle en son da eliyle alnıma bi vurdu hala hatırlarım beyin hücrelerim yerinden fırlayıp geri oturmuş gibi hissettim. Ve bu olay Antalya’da beş yıldızlı bir otelin önünde oldu iki karı koca babamın bana bağırdığından sonra beni dövene kadar beklemişler ama şiddet bitene kadar gelmediler bittikten soruna geldiler. Otelden tabi şikayet gelmiş ve otelin müdür yardımcısı geldi bana burada bi gecelik kal bile demedi dedi ki baban senin nolursa olsun atandır.
Neyse işte arkadaşlar babamdan ilk kez şiddet görmüştüm ama 1.5 yıl oldu ve babam benden utanıyor güzel kalpli kızım ciğerimiz falan diyor ben tabiki ona baba demiyorum ama komple silemem galiba
Neyse işte arkadaşlar babamdan ilk kez şiddet görmüştüm ama 1.5 yıl oldu ve babam benden utanıyor güzel kalpli kızım ciğerimiz falan diyor ben tabiki ona baba demiyorum ama komple silemem galiba
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim güzelim yorumlarınızdan dolayı…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer