Babam haksız yere dövdü, orucu kabul olur mu?

Merhaba. Bugün 4 Nisan perşembe 2024. belki bunu tekrar okuyana kadar hayatta olmam. Sadece size not bırakmak istiyorum. Annem bağırarak odadan çıktı ve bende bağrıma ben bağırıyo muyum dedim, ve babam içerden geldi, beni dövdü. Gözlüğüm kırıldı, yüzüme defalarca vurdu, ağzıma vurdu, ağzımdan kanlar geldi, dudağım 2 yerden patladı. Ben oruçtum ama ağzımın içi kan doluydu, dişlerimin arasına kadar kan akti. Orucum bozuldu, heryerime vurdu küfür etti şerefsiz. Nefret ediyorum. sesimi çıkaramıyorum. kafam acıyo, dudağım şişti, heryerim acıyo, ağlamaktan gözlerim yandı. Polise gitmek istemiyorum, çünkü her şey daha da kötü olucak biliyorum. Yarın okuldan gelirken kendimi arabaların önüne atıcam. Herşeyi planlaıycam bu akşam. Bana kimse ulaşamaz bu saatten sonra. Yaşamak bana haram. Beni zaten sevmiyolar , istemiyolar. Kadına şiddet dünyadaki en aciz şeydir bunu unutmayın. Hayalleri olan bi kızı yarın kaybedeceksiniz. Böyle olmasını bende istemezdim ama şartlar böyle gerektirdi. Bunu buraya niçin yazıyorum , öldükten sonra belki telefonumu alırlarsa buraya girip okurlar, fakat haberleri yok. Bu yazıyı asla görmezler. Ben babamın işkencelerine dayanamadım. Hayatımda istediğim tek bir şey vardı. Hayaller de yok oldu. Hazırlık yapıcam yarına her şey hazır olucak. her şey biticek.

Babam haksız yere dövdü, orucu kabul olur mu?