Güncellemeler
+1 yıl
Antalya’ya 6 kişi götürdü ailecek sadece otelde kalmak istedik diye cimrliğinden dövdü arabada kaldırıyodu tamam dedim arabada uyuyamadan da 2 saat bekledim kardeşim bana oturacak yer bırakmayınca ona koltuğu Çek dememle canavar adam ormandan sopayla gelip beni dövdü bu olayda bile beni suçlayanlara ezan okunurken dua ediyorum Allah ceza versin
Güncellemeler
+1 yıl
Şu aşağıdaki 2 iğrenç erkekten başkaları yorum yapsın lütfen arkadaşlar🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genç bir kiz sokak ortasında dövülmez. Bir babayi da bir koca ya da abiyide hiç bir gerekçe hakli göstermez..
Baban hakli sende damarina damarina basiyorsun adamin
Türkiye’deki cahil insanların elçisi bu arkadaştır.
Adam seni yurda gonderiyor bogazindan kesip para yolluyor hala babami polise vericem diyorsun, Ne nankorsun arkadas. Aparta gidiyorsun 3 erkekle mi yaticaksin bu ne zihniyyet sonrada cahil olan biziz
Lan onu diyen babamın iğrenç zihniyeti ne kadar kötü bir insan olduğunu burdan anlarsınız diye düşünmüştüm ama mal olunca onu bile tersten anlamışsın cahil pezeevnk gibi kızına iftira atıyor apart kız apartı ve 2 kız kalıyor bir odada.
Baban nerden bilsin orasi kiz aparti? Hem yurtta kal apartta bozuk kizlar olur senide yoldan cikarirlar. Babanda tek suc goruyorum oda senin gibi bir evlaat yetistirmesi nankor
Lan sen nasıl bi malsın apart zaten kız apartı o cahil iğrenç adam iftira atıyor anlasana pslik yapmak iÇin oraya erkek mi atacakmış diyor Allah senin başına da bu benim yaşadığım sıkıntıları anlayacağın şeyler verirse görürsün
Ne beddua okuyorsun? Babana ben hak veriyorum kusura bakma, senden duzgun kiz ol baban ne derse onu yap yoksa sen daha cok sopa yersin sonra da evlendiginde sahsen benim karim olsan seni dovmekten beter ederdim
Mal ne yapmışım ben? Senin gibi eziğin kimse karışı olarak kalmaz
Baban zaten seni benim gibi bir delikanliya verir merak etme ozamana kadar duzelmezsen sen daha cok sopa yersin
Sen delikanlı değilsin ki sana normal bir kız varmaz
Agzimi bozma benim nasil delikanli degilim? Su lafini yuzume soylesen Şu an seni ayagimin altina alir kemiklerini kirardim iyi olmus sana baban ne yapmissa cok iyi yapmis!
Delikanlı adam kadına el kaldıracak kadar aciz değildir. Erkek olan erkekle kavga eder.
Senin yasin kac bu arada? Baban herhalde 18den buyuk kizini sokakda dovmez
20 yaşımda dövdü o yüzden çok yaraladı bu benim ruhumu gururumu
Babanda sinir kontrolu yok herhalde, 20 yasinda bir kiz dovulur mu, sen en iyisi kendine bir Sevgili bul sonrada evlen kurtul bu babadan uzuldum senin icin😞
Kuzum sen yorumdan çıkar mısın ne ahlaksiz bir yazisma bu karşında ki daha çocuk. Sen ona sevkatle yaklasip sacini okşayıp kuzum sorunu büyütme. Bizde cocuktuk genctik neler yaşadik babamiz bizi bile dovdu. anlayisli ol demek yerine ya da susmak yerine uzatıyorsun. Erkek adama bu yakisirmi.. bence susmaniz sizi insan yapar karşında hamim kizimiz var daha 18 18 unda bir kiz çocuğu. Gaz vermeye gerek yok. assagi alip gururnu kirmaya hic gerek yok.. saygilar abilik yap🌷🙏🏼
@SanaNeDerGibi 20 yasinda dovulmus ne cocugu? Ayrica ne gaz veriyorum? 20 yasinda bir kizi babasi doverse bunu normal nasil karsilaya biliriz?
Yani haklisin 20 yasinda bana gore cocuk zihniyet önemli . sende kotu dememis sin yani babasi hatali boş ver belki cok kızgın Şu an . Bir kiz erkek kadar hizli olgunlaşmaz bunu anlarsin. Biz disarda hizli yasar piseriz. bayanin ki sinirli o yuzden bir bayan 30 undan once bayan olmaz hala cocuktur. sen gerken abiligi yao arkadasim. erkeksin gizliye gerek yok ac yaz abi kardes senden öğreneceği cok sey var saygilar🙏🏼
@SanaNeDerGibi eyvallah ama ben gizliyi acsam bile kizin benle konusmasi iyi olmaz ailesi gorur kiz icin daha kotu olur o yuzden gizli gormesi daha iyi😞
Eyw saygilar genclik iste kizdi gidiyor napalim sakin dicez aman ha dicez gerekirse haziriz gönder gelsin diyerek sineye cekicez napalim. Tsk yardimin icin anlayislisin🌷🙏🏼
Ona buna verip kötü yola düşmeni istemedi. Babnın yerinde olsam seni asardım
Sen ne diyosun mal o gün ailecek bizi Antalya’ya götürdü mal oğlu mal ailecek otelde kalıcaktın güya sonra cimrilikten küçücük arabada 6 kişi kalmamızı istedi ve arabamın ön koltuğunu erkke kardeşim arkaya doğru yatırdı ben de öne Çek dediğim anda babam ormandan sopayla gelip dövdü
*arabanın
Varya ben olacaktım önce dilini koparıp yedirirdim sonra sopayla gebertene kadar döverdim o pis canın çıkmadan da bırakmazdim
Allah cezanı versin ne alaka benim dediklerimle bu ezik
Senin arkana varya kurek sapı çakılmalı hemde çekiçle kanırta kanırta bagırta bagırta yırta yırda
İroni yapıyosun demi çünkü benim hiçbir suçum yok küçücük arabada 6 kişi uyuyup bir de dövülmüşüm Allah büyük
Genç bir kizi sokak ortasında dovmek hic hos bir durum değil. Bence ayiplamali kizi kotu birsey yapmamış