Çok hızlı kilo verme. Çatlak oluşması durumunda bu seferde çatlaklara takılırsın. Uygun kaliteli sıkı korseler kullan mutlaka. Bol bol bölgesel egzersizler yap Sayılara alıştığında sayı ve tekrar ölçütünü arttır. Aktardan mısır püskülü al Demle ve bol bol iç. Harika ödem attırır ve idrar söktürücüdür. Egzersizleri atlama asla Lif yönünden zengin gıdalar tüket Ayrıca birkaç bitkisel yol daha mevcut👌🏼 İstikrarlı ol Başarılar👍🏼
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
korse zararli diyorlar ama dedigin diger seyleri denicem
Cerrahi personelim sağlıksız bir şey önermem. Sürekli takmak sağlıksız. Kalitesiz olanlar sağlıksız Korsenin zararı sürekli takılması durumunda kemiklere sirayet eder
Ne cevap gelmesini bekliyorsun. Zayıflatan sihirli iksir tarifi mi verecekler. Yediğinden çok harcayacaksın. Bu kadar. Şekerden uzak dur. Yapabilirsen protein ve sebze ağırlıklı beslen. Ekmeği azalt spor yap 😪
ben bazı nedenlerden dolayı günde tek öğüne düştüm ve deyim yerindeyse eriyorum. ama böyle bir yeme düzenine doktora sormadan geçmeyin herkesin bünyesi bir değil. kalori açığı bırakıp hareket edeceksiniz kilo vermenin başka bir yolu yok.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende oncedej gunde 3 ogun yerdim ve onun yaninda tatlida tuketiyordum 2ye dusurdum 1e dusurcrm 2ye alisinca
bire düşürmek iyi gelmeyebilir dediğim gibi bünyeden bünyeye değişiklik gösteren şeyler onun yerine aralıklı oruç deneyebilirsiniz. sizin sorununuz psikolojik gibi geldi bana tanı koymak gibi olmasın ama… aç olmadığınız halde yemek yiyorsunuz buna neden olan şeyi çözmediğiniz sürece verseniz bile geri alırsınız.
Ben erkekler gibi düşünemiyorum ama abartilcak bir şey yok gayet güzelsin. Göbeğin o kadar çok yok. Kilon tipli. Yani kalçadan vs almışsın. Kafana takma verirsin bence. Bı erkek için bunu kafana takmaya degmez
Asko benim düşüncem yani banane bı erkek için niye güzel olmaya çalışayım begenmiyosa daha güzelini bulsun ama kendini bu şekilde görmek istemiyosan o zaman ver tabi
Bende 155 boy 54 kiloyum. Yani fizigimiz benziyor bende alsam senin gibi olurum aynı. Sen bol bol su iç yeşillik bol tuket hamur işi ekmek yeme. Ablam ekmek yemeyerek kilo veriyor
ya son 2 ayda asiri tatli yemeye basladim suanda tatliyi biraktim yavas yavas duzeltmeye calisiyorum ama gece gec saatlere kadar oturdugum icin acikiyorum corba iciuorum nerdeyse her geve
Süreklilik kazanmalı bu durum ölçüsüz beslenme aşırı yağ kilo yapar belli bi düzende git minimal beslenme ile göreceksin faydasını. Abur cubur olmadan tabi
Çok kötü degilsin. Ama biraz diyet biraz mekik ve egzeersiz yürüyüşle iyi olursun. Birazda squat. Mekik ve diyetle göbeğini incelt. Egzersizlerle bacaklarını squatla kalcani 👍
Nasil bu kadar kolay kilo alabiliyorsunuz ki. Yani ozellikle bir sey mi yaptin ya da neler yedin. Benim vucut tamamen kilitli kilo almaya sanki olmuyor yani kafayi yiyorum.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
cok fazla tatli yemeye basladim son zamanlarda bir gunde 20 dilim baklava yedigimi hatirliyorum
Yani çok fazlada kendini kasma yemeği azalt ve düzenli ye yeterli bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende tam tersi zayıf sevmiyorum çünkü uzun boylu geniş omuzlu biriyim yanıma hiç gitmiyor
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu ara da yağ yakımı için spor salonu ya da koşu parkurunda yürüyüş yap sonra tempoyu biraz arttır ya da bisiklet sür ve sağlıklı beslenmeye özen göster yağsız lif oranı yüksek besinler tüket