Selamlar çok fazla uyku sinir ve stres problemim var dün gece 12 de yattım sabah 13 gibi kalktım ve kalktıkan 1 2 saat sonra tekrar uykum geldi şu an ise uyuyamıyorum bunlar haricinde uykudan bağımsız gereksiz yere sinirlenip strese girebiliyorum neden olur bu ve çözümü nedir bir gün delirip birinin kalbini kırmaktan korkuyorum artık sinirdenmi başka bir şey den mi bilmiyorum en ufak şeye bile alınıyorum konuşmuyorum çocuk gibi davranıyorum gibi geliyor sanki bana
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence acilen psikiyatriye gitmeniz gerekiyor benim eşim de aynı böyle artık bende delirmek üzereyim hem kendine hem etrafındakilere zarar verirsin ama sen ne güzel farkına varmışsın yol yakın iken yardım al önce kendin için sonra etrafındakiler için
Peki sizce sebebi nedir bunun gereksiz yere bazen etrafa saldırıyorum yanlış şeyler yapıyorum ve bunu yaptıktan sonra farkedip pişmanlık duyuyorum üzülüyorum ve çok gereksiz fazla detay düşünüyorum mesela araba kullanırken bir kaza atlatıyorum acaba kaza yapsam ne olurdu 120 lik yer de ya 130 ile gitsem ne olurdu diye düşünüyorum ya da bir arabanın yanından geçerken acaba sürttümü diyorum hatta bazen acaba bir yayaya çarptımmı diye saçma sapan düşünceler geliyor aklıma
Psikolog değilim ama psikoloji ile ilgili biraz bilgim var anksiyete olabilir insanın hayatını maf eder aynı yaşadıklarınızı yaşatır bende böyleydim inanın kendinizi düzelmezseniz benim gibi duygusuz ruhsuz birine dönüşürsünüz ruh gibi dolaşıyorum etrafta sonra da fiziki olarak zarar görürülür kendine zarar verirsin stres ile başa çıkmazsan organların da etkilenir kalbimde hiçbir şey yol sağlıklı ama bazen öyle bir kalp ağrısı çarpıntısı yaşıyorum ki nefes alamadığım zamanlar oluyor kaç defa ölümden döndüm beni dinle ve bi destek al geleceğin için sağlığın için
Haklısınız şu an bile sanki çarpıntı var gibi hissediyorum gereksiz yere endişeleniyorum en kısa zamanda gitmem lazım aslında
Sakin ol çarpıntın olduğunda derin nefes alıp ver hemen pencereye çık güzel şeyler düşünmeye çalış başka bir şey ile ilgilenmeye çalış unutmaya çalış ilerlemesin
Şu an iyiyim pek sorun yok genel olarak kendimi kontrol edebildiğimi düşünüyorum
Ben çarpıntım olduğunda kendimi sürekli sıktım ve şu an ufak birşeyde krizlerim oluyor geçici birkaç dakikalığına hafıza kaybım oluyor
Kendini kontrol edebiliyorken önlem al 🙏
O unutma ben de de oluyor yaa tam bir şey yapacam şak diye anında siliniyor direkt ve çok sık yaşıyorum çarpıntı olmadığı halde
Bu da ilerler biliyorsun değil mi annemi unuttum tanıyamadım o kadar kötü bir durum ki seni çok iyi anlıyorum
Haklısınız en kısa zamanda bir psikoloğa gitmeye çalışacam
Yaşın kaç peki
19 yaşındayım
Aynı yaştayız
Sende daha gençsin umarım atlatabilirsin benim gibi duygusuzlaşmazsın
Bilmiyorum ama bakıcaz zaman göstericek artık bu kadar erken yaşta bu durum bence zorlayıcı
Çok zor çoook
Cok sıkıntı çok baya hemde uyku zayıflatıyor birde stres bitiriyor
Evet yavaş yiyor insanı