Güncellemeler
+1 yıl
Bugün idrarımdan taş çıktı. O çıktıktan sonra ağrım geçti.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mecbur katlanmalisin. Bol su tüketmelisin canın su istemese bile iç, ayaklarını ve karın bölgeni sıcak tut. Zaten ilaçta kullandığına göre daha iyi hissedersin.
İlaçlarını kullan düzenli bir şekilde, zamanla geçer
Bol bol su iç, mesanende uzun süre idrar biriktirme, sık sık tuvalete git, içerdeki mikroorganizmalar dışarı çıksın böylece. Atılması lazım idrarla birlikte. Ne kadar çok su içersen o kadar hızlı atılır
Çok teşekkür ederim
Rica ederiim
Maydonoz suyu içebilirsin antibiyotik tedavini aksatma intim jel kullan çamaşırını sık değiştir
İntim jel ne? İlk defa duydum onu
Özel bölge için yıkama jeli ph değeri uygun sebamed alabilirsin
Teşekkür ederim
Bol bol su içip , tuvalete çıkarak ! Antibiyotiklerin etkisini beklemek zorundasın
Bol su için ve doğal yoğurdun sarı suyu, maydanoz kaynatabilirsiniz. Çok iyi geliyor
Genellikle bol su içmek antibiyotikleri düzenli kullanmak ve idrar yolunu rahatlatıcı bitki çayları gibi şeyler içmek iyi gelir
Teşekkür ederim. Eskiden su içme alışkanlığım yoktu o yüzden yaşıyorum bunları sürekli
Bol boll su iç
Tamam öyle yapacağım😊 Teşekkürler
Yapar mısın bilmiyorum hiçte inanmam
🥹Niye yaaa 24 yıldır yapmamış olabilirim ama yapacağım. Böbreklerim çığlık atacak yoksa
Canım benin kiyamam sana Allah yardımcın olsun çok gecmis olsun.
Bana da doktor aktif mesane dedi :(
Aktif mesane ne? Aynı şikayetler mi? Acaba benim de mi öyle?
Bendeki sorunları Google amcaya yazınca sistit , aktif mesane , idrar yolu enfeksiyonu sonuçlarını verdi sistiti de arastirdim o yüzden üzüldüm
Sürekli idrar varmış hissi , sık tuvalete çıkma vs. Ama yendim sayılır dışarı bile cikamiyordum o yüzden psikologa gittim hem üroloji DR. Verdiği ilacı kullanıyorum hem terapi
Yaa 😕 çok zor gerçekten bir de benimki kronik. Tekrarlıyor yani birkaç ayda bir. İçim çıktı artık. Teşekkür ederim ☹️☹️🥺
Senin belirtilerin ne
Hep İdrar varmış hissi. İdrarım gelince hemen gitmezsem sıkışıyor ağrıyor. Özellikle uykudan uyandığımda bu sabah çok ağrımıştı. Tuvalete gidince de yanıyor. Bazen az az geliyor. Yaptıktan sonra da ağrı giriyor işte. Eskiden böbrek tarafıma da atıyordu ağrısı.
Hm seninki sağlık sorunu anlaşılan , benimki sadece psikolojik. Bolca su iç , mean kökü iç tadı iğrenç onun yerine maydanoz suyu içebilirsin. Şekeri bırak abr cubur bırak, acı ve baharatlı yiyecekleri bırak. Sıvıyı bol tut, tuvalette idrarını hizlandirma ve kasma. Kegel egzersizi yap. Kendine saat belirle sürekli lavaboya çıkma çıktıkça hep varmış gibi hissettiriyor. Günde 4-8 kez tuvalete çıkma aralığını arttırma en fazla beş kere kullan ve bedenini buna alıştır. Ayrıca ne olursa olsun terapiye git çünkü beden ve sağlık ruhun yansıması zihnin bazı sorunları böyle yansıtıyor da olabilir
Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldun🫶🌸
Taşı da alip hastaneye gitmelisin laboratuvar bolumune
maydonoz suyu iç iyi gelir
Tadı iğrençç 🥹
acın geçer
ilaçlar fayda etmiyor mu
Midemi bulandırdıları için düzenli kullanamıyorum
Kendini sıcak tut
Geçmez
bol su ic