Panik atak geçiriyorum yardım edin?

Merhaba 27 ocak tarihin'de el bileğimden (üstü) kedi tırmaladı damarın oradan ve baya kan aktı, kedi bana ait sahiplendim 1.5 aydır bende, sadece iç dış parazit aşıları var diğerleri yok. saldırma huyu vesaire de yok

27 Ocakta tırmaladı fakat önemsemedim, ertesi gün 28 ocakta korkmaya endişelenmeye başladım acile gittim kuduz aşısına başlandı, ilk dozu oldum aradan 20 saat sonra falan. o gün doktor gördü bir şey yok dedi

fakat bu akşam iyice panik yaptım akşam saatleriydi hafif ateşim vardı bu durumdan endişe edip acile gittim kan aldılar enfeksiyona yönlendirdi, şöyle ki zaten enfeksiyona çağırmışlardı tarihleri belirlemek için sanırım,
monosit kan değerim
14 ocakta 7.1
ısırılma günü 27 ocak 8.1
29 ocak yani bugün 11.8 değerler bunları görünce iyice panik yaptım, önemli bir şey olsa doktor salar mıydı acilden beni? ağrı kesici iğne yaptı o kadar, fakat ağrım da yoktu.
ve şu an çok endişeliyim korkudan kalbim ağrıyor panik yapıyorum uyuyamıyorum yerimde duramıyorum ne olur yardımcı olun.
Ve rica ediyorum ciddi kişiler yazarsa sevinirim çünkü yaşadığım durum gerçekten zor, panik atak olmayan anlayamaz kaldı ki şöyle bir şey var kuduz olanlar da anksiyeyeye kapılıyormuş, acaba ondan mı böyleyim yoksa panik miyim bilmiyorum kafayı yemek üzereyim
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu sağlık personeli
Güncellemeler
+1 yıl
Up
Panik atak geçiriyorum yardım edin?