73 kiloyum sıkı diyete başladım. 2 gün oldu haftada 3 gün pilates yapıyorum ama inanılmaz zor iş şu diyet. Spor yapmaktan daha zor :(

73 kiloyum sıkı diyete başladım. 2 gün oldu haftada 3 gün pilates yapıyorum ama inanılmaz zor iş şu diyet. Spor yapmaktan daha zor :(

Ben 64 veya 65 kiloyum da Yav o ne biçim bi yemek öyle yemek mi olur daha çok acıkıp daha çok yersin diyetin bile bir kuralı vardır yemeğe oturursun saldırmazsın yavaş yavaş yersin az yemiş olup doyarsın bunu dene ve ekmek hiç yeme yesen de çok az ye ekmeğin köşesini ekmek arası için yogurudn kaymağı "lvisne veya kiraz reçeli üstüne çilek reçeli üstüne bal koy ye evde de ekstradan da spor yaparsın mekik şınav plates neyse yağ yakacak hareketler yaparsın zaten toksun acıkmazsın hem de zayıflamış olursun biraz git google dan bak ne var ne yok diye iki lokma yemek yiyorsun yemek bile değil senin bu oyunun benim dişimin kovuğuna bile sığmaz atıştırmalık bile olmaz
Bu yemek değil ki akşam aperatifi bundan önce yemek yedim 4 köfte patates salata yoğurt çok doyurmadı bunlarında yarısını yedim
O ne öyle günde kaç defa yemek yiyorsun günde 2 defa yemek ye saçmalıkları bırak aperatifmiş bilmem neymiş bırak böyle şeyleri böyle yapma günde iki defa ye sabah az ve öz akşam çok ye mümkünse 5 6 dan önce akşam yemeğini yemiş ol olmaz diyorsan 7 8 son daha yersen sorun buyum olur
Sorun büyük olur
Ben öyle yapamam elim ayağım titriyor az ve sık yemeye çalışıyorum aç kalmaya çalışıyorum zaten tatlıyı bırakınca kilo kaybetmeye başlıyorum 2 gün oldu bakalım
İki elin ayağın titredi diye kendin içi endişelenme vücudun buna alışık olmadığı için oluyor tatlıyı bırak o zaman ya da çok azalt sık sık yemek sağlığa zararlı günde ikiden fazla yemek vücuda zararlı ayrıca kim sana söyledi sık sık ama az ye diye bunun kadar yanlış bir bilgi yok bunu unut dediğimi yap büyük faydasını görürsün ve böyle devam edersin
Daha 2 gün oldu yavas yavas olur onlar günde bir waffle bir sütlaç yiyen birinden şeker kullanmayan birine düştüm ayrıca kadınlarda durum biraz farklı regl döneminde bayılacak gibi oluyorsun şeker tüketmeyince
Yine iyi düşmüşsün böyle devam et Regl dönemini bilmem ama şekere karşı bir bağımlılığın varsa şekeri bırakman gerekir youtube da şeker bağımlılığı yaz kurtulmanın yoluna bak
Bağımlı sayılırdım ama iradem güçlü biriyim zaten 1 hafta şeker almayım midem bulanıyor şekerden birde kanser beni çok korkutuyor şekerde kanseri tetkileyen bir numaralı şey ondan bıraktım bakalım Şu an gayet iyi gidiyorum canım çekince meyve yiyorum 👍🏻
En güzelini yapıyorsun aynen devm et şeker konusunda meyve yemeye devam et
Öyle yapıyorum normalde meyve seven biri değilim ama gün içinde arada yiyince şeker istemiyor vucudum onu fark ettim.
Akdeniz diyeti yapıyorum bir sürü ara öğün veriyor diyet bana saçma geldi o kadar ara öğün. Benimde günde 2 gibi sayılır öğlenleri sadece çorba içiyorum kahvaltı ve akşam yemeğini iyi yapıyorum
Aynen öyle yap kahvaltı ve akşam yemeğini iyi yap şeker krizi gelince de meyve ye öğlen yediğin çorbaya gerek bile kalmaz
90 ım ben. Kilo almak da vermek de çok kolay aslında. Sağlıklı besleneceksin ve alışkanlıklarını değiştireceksin sadece. Ekstra bir şeye gerek yok insanlar çok abartıyor. Günde 3-4 öğün yiyorsan 2 ye düşür mesela ve normal yemeğini ye zamanla vereceksin zaten kiloyu.
Valla siz ne yiyorsunuz arkadaş ben anlamıyorum. Ciddi soruyorum ne yiyorsunuz siz veya şöyle sorayım oturup yemek yiyecek zaman nasıl buluyorsunuz? Yıllardır 45 kiloyum 50 ye çıktım 50 den yukarı asla çıkamadım. 50 ye çıktım iki günde yine 45 oldum. Lisede 40 kiloydum. Tam tamına 40. Millet nasıl beceriyor kilo almayı.
Ben de öyleydim 170 boy 50 kiloydum. Zevk için yemek ye ayrıca hormonlar çok etkiliyor eskiden bunun iki katını ve gece yemek yerdim kilo alamama problemim vardı şimdi su içsem yarıyor modundayım
Zayıflık hiç güzel değil ki. Hemde hiç güzel değil.
Zayıflığa özenmeyin giydikleriniz yakışmıyor hiç
En iyisi balik etli olmak
Evet bende 22 yaşıma kadar inanılmaz zayıf biriydim ve kendimi hiç sevmezdim şu an fazla kilom olsa bilr kendimi daha cok seviyorum daha güçlü ve sağlıklı hissediyorum ama tutmazsam obeze doğru gidecek o yüzden başladım diyete sana da önerim bol meyve ve kavrulmamış çiğ fındık ye ben öyle kilo aldım.
Ben zaten zayıf olmak istemiyorum 55 - 60 arası olup kilomu koruyacağım 2 haftada bir istdiğim tatlıyı yiyebileceğim isteğim bu
Evet zayıf olma ya. Valla ben yazın bile uzun kol giyiyorum hep ceket hırka giyiyorum ki biraz kilolu durayım kötü durmasın o badi tişört. Gerçekten zayıflık başa bela
Çok çirkin gösteriyor insanı. Sen 55 olsan iyi
55 ol stabil kal 55 kiloda
Özellikle ince bacak hiç sevmiyorum şu bacaklarım kalın olsa iyi olcak
Ne güzel 55 -56 kiloydum inanılmaz sağlıklıydım doktora tahlil verince doktor şok olmuştu ne ile besleniyorsun demişti. Kesinlikle her gün bir avuç çiğ fındık ye hem sağlıklı hem de güzel kilo alıyorsun
Başka ne yesem
Böyle hızlıca kilo aldırabilecek
Geceleri meyve ye. Ama çiğ fındık ye inanılmaz hızlı kilo alırsın kardeşimin genetik hastalığı ve tiroidi var asla kilo alamayan bir çocuktu kendimle ona da yedirmiştim ve 1 ayda yanakları filan toparlanmaya basladı o bile hastalığına rağmen kilo aldı
@minimicki zor yaa :( inşallah alırız
Sütü kaseye koy cici bebe at içine ye. Bide soruyu soran tatlı kızın dediğin gibi çig fındık ye
Muz ye
İnşallah alıcaz
@Minimicki Karbonhidratlı yiyecekler yiyin ama fındık ideal kiloya getiriyor fazla kilo varsa zayıflıyorsun az kilom varsa kilo alıyorsun ilginç bir yiyecek sağlıklı yağı inanılmaz artırıyor ondsn sanırım. Ama kavurlmuş değil çiğ olan
@Minimicki Zevkine yemek yiyin yavaş yiyin mesela bir şeyler izleyerek uzun uzun yemek ye bu da aldırıyor 😅 eğer sağlıksız da olsa kilo alayım diyorsan her gün bir tabak tatlı ye
@ladycurio Beyaz ekmek yiyorsna bırak ekşi mayali ekmek ye beyaz ekmeğin tadına on basar özellikle zerdeçallı ekşi mayalı ekmek ama biraz pahalı tabi 37 tl iki gün gidiyor ama
Ay valla senin yanına gelmek gerek
Bi 10 kilo aldır bana
56 falanım sanırım, bu aralar daha da düştü kilom, hiç diyet yapmadım hayatımda lakin az ve sık sık yemenizi öneririm, sofradan doymadan kalkmak gerekli.
Görsel sizinse eğer o portakal niye doğranmış öyle😞 mis gibi dilimlemiş yüce rabbim soyup dilimleseniz yemeside kolay olur djdj
Portakal yemeyi çok sevmiyorum böyle kesince daha motive olup yiyorum. Görsellik önemli benim için bu arada benimde hedefim 57 58 filan
Cevap
15Cevap
64 kg. Fakat minyon oldugum icin daha zayif olmam gerek. 55 olabilirsem her sey harika olacak gibi 😅 onerim ise hic bisey yememek gercekten.. ben surekli kilo alip veren biriyim mesela, 47 ye dustugum donemler de en sık tukettiklerim arasinda yulaf, yesil mercimek ve gold kahve vardi. Sporla aram pek yok ama o donem duzenli bi hayatim vardi. Yani uykudan kahvaltisina kadar her gun ayni saatti. Bunlara dikkat edebilirsin. Sistemi oturttugun zaman ara sira yediklerin zaten zararli olmuyo aksine vucut alistigi icin istesen de cok yiyemiyosun. Bir de kan sekerini dengelemek cok onemli. Acliga asla gelemeyen biriyim ben. Sen de boyleysen isin daha da zor.. ve asiri tatli cikolata severim, bunu tarcin-yogurtla gideriyodum o zaman. Herkese gore tavsiyeler degisir ama once inanmak ve istemek gerek.
Tuz seker ekmek bunlari tuketme
Ekmek olmadan yapamam diyorsan 2-3 dilim kepek veya tam tahıllı ekmek tuketebilirsin abartmadan ama.
Geceleri aciktiginda biberli yogurt, yesil cay veya meyve tabagi tuketebilirsin.
Ayrica genel olarak zayiflamak istersen koşmak veya yurumek iyi gelir.
Sıkılaşmak içinde az kili cok tekrar yapabilirsiniz.
Çok sağol bunların çoğunu yapıyorum. Şekrri yeni bıraktım yuzu da uzun zamandır kristal tuz kullanıyorum 👍🏻 Bir çok alışkanlığımı değiştirdim en zoru şeker ama onu da bıraktım sayılır
Şimdiden hafifledim bile biraz midem küçülse rahatlıcam 😅
Azaltıım ya aç yatıyorum 1 haftadır. Akşamları dışınds gün içinde çok yemek aramıyorum veya ufak şeylerle doyabiliyorum ama geceleri çok acıkıyorum özellikle uyku saatleri erken uyumaya calısıyorum o yğzden
Cidden 1 ayda 18 kilo mu verdin? Kaçtan kaça düştün benimde o civarlarda vermem lazıım
Kaç ögün yedin peki?
Hıım sahur yapıyor muydun peki
Karıştı şu an bi snn anladım tek ögün yiyormuşsun iyi vermişsin ama kilo vermen durmadı mı her gün mü tartılıyordun?
Sahurdada yediysen 2 ögün oluyor bu. İyi vermişsin ama
Olsun o da ögün neticede. Ve az virşey degil bence
Anladım sagol iyi vermişsin bende veririm 1 ayda inşallah o kilolarda 🤲🏻🤲🏻
Bence plates değil fitness ağırlıklı yapmak gerekiyor. Bir spor antrenörü bul bulamazsan bana özelden yaz hemen adamın numarasını atayım. Hem aç kalmıyorsun hem antrenman yapıyorsun 1 ay sonra sonuçlara bayılacaksın
73 acele diyet yapacak kadar , kendini üzecek kadar fazla kilolu değil ki sen balık etlisin zayıf olmak istiyorsan da az ye dikkat et
Çok değil ama 55 kilodan bu kiloya 1 yılda geldim inanılmaz bir artış var ve tutmazsam gidecek
85 civarıyım ve eritemediğim devamlı bir göbeğim var ama kendimi eksiklerimle ve hatalarımla seviyorum. 😊 Diyetim yok ama sadık bir gobişim var. 😊
Benimde biraz var ama çok korkutuyor beni iç yağlanma sebebi o göbek ve bir sürü hastalığa davetiye cokarıyor görüntüsü umrumda değilde hastalık yaptığı için gitsin istiyorum
Ben eritemedim ama umarım sen eritirsin. 😊
Hala vaktin var bnce
Çok çabalıyorum da ev içinde egzersizle bir yere kadar... Salon malon ortamında da boyuma tipime laf eden oluyor o can sıkıyor...
Niye ediyorlar ya fırsat verme insanlar boş boğaz ben çok zayıfken zayıfsın diyolardı şimdi de kiloluyum kilolusun diyolar sizene ben kendimi seviyorum deyince susuyor hepsi
Haklısın bazılarına ne yapsan yaranamıyorsun ben de kendi çapımda olduğu kadar yalnız başıma spor yapıyorum. 😊
İnsanları boş ver ya çok canım insan var. Kilo alırsın ds verirsin de önemli olan sağlık mesela ben sağlıklı olup bu kilomda olsam sallamam ama benim iç yağlanmam çok çıktı ondan kasıyorum
İçinin yağı geçer dilinin balı kalır. Kiloları vereceksin fit fit gezeceksin. Hayatta diyette ve sporda sana sonsuz başarılar...
Çoook teşekkürler sanafa başarıları diliyorum
Ben de senden 3-5kg fazlayım. Tam hatırlamıyorum. Ama diyet gerçekten zor bir şey. Yani kalori hesabını iyi yapmak gerek.
Uygulama üzerinden hesaplıyorım birebir aynı olmasa da genelde çok yazarım bugün mesela 1650 kalori aldım sadece uygulamaya göre günlük 2100ü geçmemem lazımdı baya eksideyim
Lif bakımından yüksek gıdalar tüketmeni tavsiye ederim. Bol bol su iç. Başka yapacak bir şey yok kolay gelsin☹️
Valla limonlu su içmeye başladım. Ekmeği azalttım zaten çavdar tam buğday ekşi mayalı dışında ekmek kullanmıyordummonu da azalttım. Aslında her gn tatlı yiyordım ondsn bu kilolar hatta her gün bir tam waffle + sütlaç yiyordum 😅 bakalım vereceğimi düşünüyorım şekersiz 2. günüm
Aşkım maşallah sjsjs. Ekmeği kesmeden sadece tatlıları iptal edersen zaten kilo verirsin devam et böyle. Geceleri çok atıştırmak istediğin bir şey olursa az yağlı mısır patlatabilirsin
Ben eskiden yani 2 yıl önce 50 kiloydum o zamanda çok yerdim tatlı yemezdim ama geceleri yemek yerdim ama çok haraket ederdm yürürdüm şimdi tuvalete bile arabayla gidiyorum 😅
Bence dolgun kadın gibi güzel bişey yok yumuşacık sımsıcacık sarılıp öpüşüp sevişeceksin 😊😃😘🌹😍🥰
O meyvelerin hepsini yiyeceksen zor gerçekten. 6 ayda 32 kilo verdim 17:00 dan sonra bir şey yeme ve kardio yap plates sadece vücudunu şekillendirir önceliğin yağ kaybı olsun
Hepsini yemedim tabiki ama masallah benim o kadar kilom yok o yüzden kasmama gerek yok bence ya bu tempoda verebilirim sana tebrşk ama iradene hayran kaldım
82 kiloydum boyum 180 idi
şimdi iki çikolata olsa da gömsen ne güzel olur :D :D
Knl ili çikolata ne waffle sütlaç aynı anda yiyedebilirim ama yemicem zaten 2-3 gün yemeyim şekerden midem bulanmaya baslıyor
Diyetin sıkı ve sert olmasına karşıyım aslında ben. Birden sert diyetle hızlı kilo vermek kalıcı olmuyor. Yediklerini %15 %20 oranında azaltarak uzun vadede spor yaparak kilo vermek hem daha uygulanabilir oluyor hem de vücut bu durumda yavaş geçiş yaptığı için kilo çatlağı ve sarkma olmuyor.
Evet haklısın bende zaten uzun zamandır uğrasıyorum bunun için önce ekmeği değiştirdim günde 1 beyaz ekmek yiyip doymuyordum önce ekşi mayaliye geçtim yarım yiyordım ve doyuyordm şimdi yarımı da dilime düşürdüm. Tuzumu değiştirdim en son şekerdeyim şu an şekeri tamamen bırakalı 2 gün oldu. Yediğime dikkat etmezsem istediğim kadar spor yapayım bir işe yaramıyor 6 aydır pilates yapıyorum sadece kilomu koruyabiliyorum kilo veremiyorum arada şekeri bırskınca 1 haftada 2 kilo verdim ama geri başladım şimdi kararlıyım başlamıcam
1 beyaz ekmek çok fazlaymış. Zaten sadece o tek başına 500 kalori. Spor koçu değilim ama pilates kilo vermek için en iyi spor gibi gelmedi bana. 1 saat pilates 250- 300 kalori civarı anca yaktırtır. Sağlık sorunun yoksa biraz tempolu yürüyüş hatta hafif tempo koşu veya bisiklet daha faydalı olabilir gibi geldi. Tempolu yürüyüşle 350 400 kalori hafif tempo koşuyla km de yaklaşık 70 kalori verirsin. 1 saatte 7 km koşsan 500 kalori civarı eder. Tabi ki bunlar sana sıkıcı veya itici geliyorsa pilatesle devam etmek hiç olmamasından daha iyi.
Pilates çok yaktırmıyor ama bana esneklik ve bölgesel incelme sağlıyor o yüxden seviyorum birde keyifli. Zaten şekeri bırakınca sporsuz bile kilo veriyorum. Şimdi birde dansa başladım oda 20 dk 150 kalori yaktırıyor. Yeterli bence bana çok da fazlam yok zaten veririm bu tempoda
Güzel motivasyon ama ben almayım sağol 😅 buranın yarısından çoğunun garip garip fetisleri var
Ben 130 kilodan 85 kiloys düştüm zordu ama başardım üstüne fizik yaptım :)
Diyet zor gerçekten bende şu an acıktım mesela sade kahveyle geçiştiriyorum
54 kiloyum
Günde 2 öğün beslenmeden çok memnunum
Reformer haftada iki gün giderim
Afiyet olsun kilomu hatırlamıyorum diyet yapmamda bozuyorum hep.
Sabah erken kalk koş az ye akşam tekrar koş sonra yüzme ve bol bol seks
175cm 90 kg diyet irade işidir en iyi spor yap çokça ye bende yemeği sevdiğim için olmadı hiç zayıf olamadım 😕
Ben eskiden çoook zayıftım hastalık derecesinde hatta son 2-3 yıldır böyleyim
Zayıflamak isterken spor yapmayı ihmal etmeyin yoksa vücudunuzu düzeltmek için bu sefer uğraşırsınız
Evet zaten haftada 3 gün pilatesteyim yakınds yüzmeye de başlıcam işimde de aktif sayılırım. Kilodan çok sağlıklı olmak istiyorum
Ben de 70 falanim ama spor yapiyorum ve balik etli gorunuyorum ama baya kas kutlem var. Yani hic az diil hehe
Kalori hesaplıyorum hem tatlı da yiyorum hem de zayıflıyorum
Ben onu beceremiyorum bir kere başladım mı durduramam ayrıca şeker inanılmaz zararlı o yüzdende bırakmak istiyorum
Valla kolay degil istedigin kiloya inene kadar sabretceksin
15 kilom var :) aslında cok sayılmaz tatlıyı bırakınca gidiyor
45 kiloyum ve kilo almak istiyorum bu kadar minyon olmak cansıkıcı
192 ye 125 im memnunum
masallah
Eyvallah
1 60 boyum var 65 60 Arası kilom var 😂
Aynıyız bende 170 73
Aslında kolay ya 😐
Allah kolaylık versin canım
Alalh razı olsun
53 kiloyum
masadan doymadan kalk
60 kg önerim homini gırtlak yemeyin
51 kiloyum
Karbonhidratı kesmek direk bence
Pes etmekkk yookkkkkk
80 kg ama 90 kilodan iri gosteriyorum
Boydan kaynaklı olabikir bende zayıf duruyorum
Benimde kas oranım yüksek çıktı zaten bu kiloya taş gibiyim ahsksk Kol Kasım filan çok spordan kaynaklı
64 kiloyum.
Sen ye gülüm snmsms senin yerinde oldam şu an bir tantuni bir waffle patlatırdım
Tamam gidip yiyeyim madem.🤦
benim yerimede ye
43 kg 😌
94 ten 74 oldum
Diyet gerçekten zor
87 ydım en son
59 kiloyum
ben 45 kılıyım kilo almaya çalışıyorum:D
46-47 değişiyor.
Ben 54 kiloyum
75 kilo
Erkek için az ya yiyin siz