Sağlık & Diyet Az yiyorum ama kilo alıyorum ne yapmalıyım? kızılsaçyeşilgözlu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 bir hastalık olabilir mi Az yiyorum ama kilo alıyorum ne yapmalıyım? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yediğinin şeker ve yag orani fazldir 0 1 Yorumla kızılsaçyeşilgözlu 1 yıl azalttım Yorumla
dlnkpln_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kalorisi az olan şeyler ye ama az yeme kendini aç bıraktıkça kilo almaya devam edersin 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Hareketsizlikten olur 0 2 Yorumla kızılsaçyeşilgözlu 1 yıl hareket ediyorum Yorumla BilenAbi 1 yıl Az mı_ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 29,6b cevap paylaştı. kalori düşür. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ekmek az yerse olur 0 0 Yorumla
hanifenurkaya Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl Valla ben de öyleyim tek çareyi aç gezmekte buldum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yediğinin şeker ve yag orani fazldir
azalttım
Kalorisi az olan şeyler ye ama az yeme kendini aç bıraktıkça kilo almaya devam edersin
Hareketsizlikten olur
hareket ediyorum
Az mı_
kalori düşür.
Ekmek az yerse olur
kansızlık var sanırım
Valla ben de öyleyim tek çareyi aç gezmekte buldum
Tiroidlerini ölçtür