Bundan muzdaribim oda güneşte olan d vitamini eksikliğim varmış nerdeyse doktorun gördüğüm en düşük değer dediği Utanmasan wampir misin sen ln diyecek kadar düşük olması yüzüden
tüm parmak uçlarım 10 parmağım sanki çekiçle ezilmiş gibi kan topladı bazılarından tırnak dibine kıymış batmış gibi kanadı
Peçeteyi bile alamayacak kadar tutamaz hale gelmişim wolverinin tırnaklarından çıkan pençeleri gibi ellerimi bükemiyor acıdan kıvranırken tüm bunlara vitaminsizlik üstelik beleş bir vitaminin olmayışından dolayı olduğundan haberim yok
meğerse aldığım takviye edici içerisinde d vitamini yokmuş zaten sürekli perdeler kapalı evde depresyon hali ile yaşar haldeyim ne yapsam karanlıkta ışık yakarak yaptığım için bu hale gelmişim bu yorumu yazarken güneşe oturmuş yazıyorum bir ton ilaç verdi doktor
bazı parmaklarım tırnağım hala kalıcı oje sürülmüş gibi mor siyah onları kullanamıyorum başımı kaşısam acıyor halbuki en önemli parmaklar işaret parmaklarım gelde kullanma offf umarım toparlarım.
Demir ve C. Kirmizi kan. Hucresi yapar kirmizi kan hucreleri oksijen. ve havariler tasir beyne ve vucuda Buda enerji verir.. bunkaslara enerji icindi. Kesinlikle Sabah ac karnina alinmasi gerekir 15 gun sonra farkedersiniz enerji ve gucu.. BU KASLAR ICINDI. Kemiklerin gucu ve kalin. olmasi. icin. Kalsium sart.. Ama. D vitamini olmadan vucut o kalsiyumu kemiklere veremez.. D vitaminini en iyi ogle saatlerinde. Guessing direk geldigi saatlerde cildinizle 20 dakika temas ettirerek alabilirsiniz... Ama.. kis, sa Gunes yoksa D vitamini tabletleri alin. 500lU. Yeterlidir. Calsiyum ve D vitaminini magnesium ile birlikte aksani yatmadan . Alin.. kesinlikle. Sabah aldiginiz demirle yakin olmasin. Kalsiyumu demir alimini engeller.. Yani sizin. Tedaviniz.. 1- Kemiklere icin.. Aksamlari.. Kalsiyum. Magnezyum. Ve D. Tabletleri uyumadan once. 2- Sabah kalktiginizda. Ac karnina. Bir bardak su demir. Ve C tableti. almak ilk isiniz olsun.. bu size. Gun icindi enerji ve oksijen. Saglayacak enerji dolu olacaksiniz..( aksamdan. Kemiklere guclendirmeyi yaptiginiz icin. Buda Sabahtan kaslara enerji icin butun gun boyunca..) unutmadan Sabah aldiginiz. 50. Mg lik. Demir. Yardim kilo kirmizi ette anca var Yani sizin bagirsaklara yuk bindirmeden yardim kilo eti Sabahtan almis. Gucunuze guc katmis olursunuz... Bu Sabah ve aksam alimlarini duzgunce yapin yalnizca Sabah demir ve C alirken kesinlikle ac. olmaniz lazimdir.. kahvaltiyi yardim saat sonra yapin.. Kobra. Kuralidir.. Bu..
Benim telefon. ingilizceye dondermeye calisiyor yukarida cok hatali cumleler olmus Ozur.. Not.. demir ve C. Ac karnina sabahti demistim bu kas enerjisi ICINDI Eger B12 vitaminine eklerseniz. Tam olur.. Yukarida demir ve C, nin Yanina yazmayi unutmusum..( demir kirmizi kan hucresi yapar Buda kaslara oksijen ve enerji tasir demistik.. Buda Kas gucudur. Bunun Yanina. B12 vitamini eklerseniz.. demir beyne oksijen gotururken B 12, de dusunmek gucunu arttirir beyinde.. bunu aklinizdan cikarmayin.. Sabahlari. Demir.. C ve B 12 ( onemli demir, I 50 mg, den. Fazla kesinlikle almayin!!!)