Artık günümüzde takviye gıdalar beslenmemizin ve sağlığımızın vazgeçilmezi haline geldi. Bazıları ister kabul eder ister etmez ama artık takviye gıda normal besinlerden alamadığımız makro ve mikro besinleri almamıza büyük destek oluyor. Peki ama hangi firmaya güveneceğiz? Ne kadar nasıl tüketeceğiz kullanır şekilde nasıl temin edeceğiz? Sizin bu konuda yönteminiz ve izlediğiniz yol nedir?
Doktorum, tükettiğimiz gıdaların eskisi gibi vitamin içermediğini ve ihtiyacımız olan eksiklikleri tamamlayamadığımızı söyledi. Bu yüzden takviye almak şart. Demir eksikliiğim var ve ne tüketirsem tüketeyim yeterli gelmiyor. Serum takviyesi alıyorum arada bir. Bunun dışında d vitamini eksikliği için de düzenli ilaç kullanıyorum. Genel bir tahlil sonrası gereken her neyse kullanmamız gerekiyor.
o kadar çok sahte besin takviyesi var ki online satış flan fark etmiyor bunu doğal besinler ile karşılamak en doğrusu olur diyorum suplement marketlerde cacık
alakası yok gıda mühendisleri daha da dandik yapmak ve market zincirlerine kâr edindirmek için mezun oluyor işe alınıyor ala gvat da tam buğday ekmeği yeyin bilmem ne zihniyetine sohtumun memleketi
Danıştığım her doktor bunların bir işe yaramadığını olduğu gibi bağırsaktan dışarı atıldığını söylüyor. Bunlar yerine bol bol meyve sebze ve kuruyemiş tüketiyorum