Yeme & İçme Gıda takviyesi kullanıyor musunuz? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her türlü vitamin, aminoasit, protein, karbonhidrat veya probiyotik? Ben bu aralar probiyotiğe önem veriyorum Gıda takviyesi kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Düzenli olmasa da ara sıra kullanıyorum 0 14 Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Ne kullanıyorsun? Yorumla AliceMixfield 1 yıl Folik asit, b12, multivitamin, c vitamini, b vitamini arada da d vitamini Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Baya bakıyorsun kendine 😇 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Yani dikkat etmeye çalışıyorum bir prensese bakmak kolay değil dkdkd Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Hamile misin? Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Öyle bodoz sordum ama kusura bakma öyle bir izlenim yarattı 😂 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Kendime bakıyorum be shsjd ne hamilesi aman aman Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Bir prenses olmak kolay degıl yerine öyle diyince 😂😂 Yorumla AliceMixfield 1 yıl Bir prenses olmak kolay değil diye düzeltiyorum o zaman 😅 Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Hmmm prensin var mı Yorumla AliceMixfield 1 yıl Prenses olmak için prense ihtiyaç duymadım Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Ben olmak ıcın ihtiyacın var demedim ki Yorumla AliceMixfield 1 yıl Olmadığını belirtmiştim Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Tamam kızma tamam Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Magnezyum ve çörek otu yağı kapsülü kullanıyorum 0 4 Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Magnezyumun bir kaç çeşiti var ve yanlış olanı alırsan magnezyum fazlası zararlı dikkat et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takip ettiğim Bi diyetisyenin tavsiyesiyle aldım ikinci kutu Bi zararı olmadı şimdiye kadar Yorumla VolrathTheFallen 1 yıl Hmm tamam magnezyumun insan vucutunda 8 çesiti var birisi eksik iken diğeri fazla olabilir ekstradan alırsan zararlı oluyor biliyordur herhalde diyetisyen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herhalde :))) Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 19b cevap paylaştı. Vitamn evet 0 0 Yorumla
Power_MAN Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 300 cevap paylaştı. O profil ne oğlum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Düzenli olmasa da ara sıra kullanıyorum
Ne kullanıyorsun?
Folik asit, b12, multivitamin, c vitamini, b vitamini arada da d vitamini
Baya bakıyorsun kendine 😇
Yani dikkat etmeye çalışıyorum bir prensese bakmak kolay değil dkdkd
Hamile misin?
Öyle bodoz sordum ama kusura bakma öyle bir izlenim yarattı 😂
Kendime bakıyorum be shsjd ne hamilesi aman aman
Bir prenses olmak kolay degıl yerine öyle diyince 😂😂
Bir prenses olmak kolay değil diye düzeltiyorum o zaman 😅
Hmmm prensin var mı
Prenses olmak için prense ihtiyaç duymadım
Ben olmak ıcın ihtiyacın var demedim ki
Olmadığını belirtmiştim
Tamam kızma tamam
Hayır şu anda sadece D vitamini
Hayır kullanmıyorum
Evet gelişim için şart
Magnezyum ve çörek otu yağı kapsülü kullanıyorum
Magnezyumun bir kaç çeşiti var ve yanlış olanı alırsan magnezyum fazlası zararlı dikkat et
Takip ettiğim Bi diyetisyenin tavsiyesiyle aldım ikinci kutu Bi zararı olmadı şimdiye kadar
Hmm tamam magnezyumun insan vucutunda 8 çesiti var birisi eksik iken diğeri fazla olabilir ekstradan alırsan zararlı oluyor biliyordur herhalde diyetisyen
Herhalde :)))
Vitamn evet
O profil ne oğlum
Hayırrr