Sağlık Düzenli olarak kullandığınız bir gıda takviyesi var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Faydasını gördüğünüz, düzenli olarak kullandığınız takviyeler nelerdir? Düzenli olarak kullandığınız bir gıda takviyesi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. D vitamini ve omega 3 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Hayır kullanmıyorum anca doktor önerirse kullanırım doktor vermediği sürece kullanmam 1 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Sağlık konusunda 589 cevap paylaştı. Hiç kullanmıyorum da ödem ve yağ için bişeyler bulmam gerek 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ödem atmak için detoks karışımlar var kanka. Yorumla
eleocharis Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl D vitamini. Eskiden balık yağıydı ama o balık yağını artık var ya cümle alem gelse bir metre yakınıma alamam. 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Doğal sebze meyve dogal olan her şey ilaç kullanmıyorum 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Sağlık konusunda 356 cevap paylaştı. Qenzmy Q10 araştır kullanmalısın çok faydalı. Vitamin deposu. 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Uzun vadeli kullanmıyorum. Ara ara kullanıyorum. Faydası var mı bilmiyorum. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sade kahve , kafein sayılır mı ki 🧐 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sayılmaz brom 👀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O zaman yok. Bir kere bcaa kullanmıştım turnuva dönemi o kadar Yorumla Soran +1 yıl Güç kazanmak için mi? Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Maksimum efor ve antrenman sonrası ağrılar için. 4 + 4 kullanmıştım Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Gıda takviyesi değil medikal bir ilaç var 1 0 Yorumla
Milneaf Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Supradyn 1000 lik C vitamini mükemmel bir şey 1 0 Yorumla
biryıkıkinsan Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yılda 1-2 defa hepsinide kullanıyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dcavit kullanıyorm 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı. Balık yağı kışın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
D vitamini ve omega 3
Hayır kullanmıyorum anca doktor önerirse kullanırım doktor vermediği sürece kullanmam
Hiç kullanmıyorum da ödem ve yağ için bişeyler bulmam gerek
Ödem atmak için detoks karışımlar var kanka.
D vitamini. Eskiden balık yağıydı ama o balık yağını artık var ya cümle alem gelse bir metre yakınıma alamam.
Doğal sebze meyve dogal olan her şey ilaç kullanmıyorum
Qenzmy Q10 araştır kullanmalısın çok faydalı. Vitamin deposu.
Uzun vadeli kullanmıyorum. Ara ara kullanıyorum. Faydası var mı bilmiyorum.
Sade kahve , kafein sayılır mı ki 🧐
Sayılmaz brom 👀
O zaman yok. Bir kere bcaa kullanmıştım turnuva dönemi o kadar
Güç kazanmak için mi?
Maksimum efor ve antrenman sonrası ağrılar için. 4 + 4 kullanmıştım
Var ek vitamin alırım
Gıda takviyesi değil medikal bir ilaç var
Supradyn 1000 lik C vitamini mükemmel bir şey
Yılda 1-2 defa hepsinide kullanıyorum
Yok ama kullanmak gerek 🙄
hayır
Hayır kullanmıyorum.