Sıkı diyet + sıkı spor ile 4 ayda 18 kilo verilir mi çok sıkı diyet ve spor ile?
Verilir
Verilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Verilir ama bunu diyetisyen kontrolünde yapmanı öneririm. Kiloyu yağdan vermek önemli kas kaybı yaşamamalısın. E spor yapacağım diyorsun spor öncesi sonrası ne yenir ne içilir bunlar hep önemli detaylar
Diyetisyen listelerine asla uyamıyorum kendimce yapıyorum
Kendine su soruyu sor: ben bu 18 kiloyu 4 ayda mi aldım da bedenimden 4 ayda vermesini istiyorum 😅
Vermesine verirsin de yazık vücuduna, yüklenme. Hem kısa sürede kilo vermek sarkmaya yol acabiliyormus. Bence yavaş yavaş dengeli vermeye çalış 🤗
Vermem şart bir çok zayıflama hikayesi okudum 2.5 ayda 10 kilo veren var
Ama o kişiden kişiye değişiyor. Mesela senin vermen gereken çok kilo varsa başta çok kilo verirsin. Ama sonlara doğru kilo verisin yavaşlar. Ben de spor ve diyetle bir dönem kilo verdim. Ama bir süre sonra yavaşladı ve su an kilo veremiyorum. Yani herkesin kilo verme-alma hikayesi kendine özgü.
Verebilen iki kişi tanıyorum. 6 ayda 35 kilo ve 5 ayda 27 kilo şeklinde ama iradenin dibinin dibinde yaşadılar.
Nasıl yaşadılar mesela?
İkisi de aralıklı oruç..
Günde tek öğün, saat 17:00'den sonra sudan başka bir şey sürmediler ağızlarına. Hiç aksatmadan da her gün 5+ km yürüyüş.
Cevap
11Cevap
20 kilo verirsin ama proteinli beslen, suyuna ve uykuna dikkat et sıkı spor yap... 20 veremesende 15 verirsin aynada 20 vermiş gibi gözükürsün
Kalori saymaya başla, sıkı spor yap.. akşam 6 dan sonra uzun açlıklar yap yani akşam 6 dan başla ertesi sabah 10 a kadar yemek yemek yasak
Tavsiyelerini dinliycem
100 küsür kiloysan evet verebilirsin ama sonra yemek atakları geçirebilirsin veya kan şekerin düşebilir
100 kilo değilim 88.35 kiloyum
165
18 verirsin ama söyliyim bu hiç sağlıklı olmaz daha dengeli vermeni öneririm
Yapacak bir şey yok yeter ki vereyim
Ayda 4.5 kg yapar ki bünyenizi çok zorluyorsunzu derim.
Yani verilmez diye düşünüyorum oyle bi azik cok zor ve sagliksizda olabilir ama bu imkansiz demek degil bunu da unutma 4 ay pek kisa degik
Rahatlıkla verilir bence diyete uyduğun zaman
İnşallah
şu an kaç kilosun ve boyun kaç
Kesinlikle verirsin fazlası bile gider
25 kilo verirsin sağlam spor yapıp beslenirsen
Diyet ve sporla 5 kğ verdim
Verilir ama zorlar
Azimli s. can duvari deler
Çok rahat verilir.
On on iki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?