Sağlık & Diyet Aralıklı oruç sizce yararlı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 55 kiloyum ve 45 kilo olmak istiyorum sizce yarar mı evde hafif egzersizler yapmaya da çalışıyorum Aralıklı oruç sizce yararlı mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Zeeyneep06 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 11 ay Boyun kaç? 45 kilonun iyi olduğunu düşünmüyorum kilo vermenin de en sağlıklı yolu spordud 0 2 Yorumla Soran 11 ay 1.52 yim ama hiç 55 gibi durmuyorum boyum kısa olduğu için kilolu gözüküyorum Yorumla Zeeyneep06 11 ay Anladım diyetisyene başvurman en iyisi çünkü bünyen orucu kaldırmayabilir daha kötü sonuç alabilirsin Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 11 ay 45 Kilo sağlıklı bir kilo değil 1 1 Yorumla Soran 11 ay kime göre neye göre belki benim için en uygun kilo odur yani Yorumla
Arnold-Amca Takip Et Xper 4 Yaş: 27 11 ay Niye bu kadar zayiflamak istiyosun ablacım 0 1 Yorumla Soran 11 ay sağlık açısından hemde görünüş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Boyun kaç? 45 kilonun iyi olduğunu düşünmüyorum kilo vermenin de en sağlıklı yolu spordud
1.52 yim ama hiç 55 gibi durmuyorum boyum kısa olduğu için kilolu gözüküyorum
Anladım diyetisyene başvurman en iyisi çünkü bünyen orucu kaldırmayabilir daha kötü sonuç alabilirsin
45 Kilo sağlıklı bir kilo değil
kime göre neye göre belki benim için en uygun kilo odur yani
Yaramaz aksine daha çok aldırır
Niye bu kadar zayiflamak istiyosun ablacım
sağlık açısından hemde görünüş
Yariuor
Çok zayıf olursun
Yarar evet