Diyetisyen hekiminizin kilolu olması sizde ön yargı oluşturur mu?

#inci🌸
Diyetisyen hekiminizin kilolu olması sizde ön yargı oluşturur mu?

#inci🌸
Ben diyetisyenlere inanmıyorum ya zaten okul bitirip diploma alıp o mevkiye geliyorlar. Tamam bu işin uzmanı ünvanı alıyorlar ama boğazını tutabilse o kişi sana gelmezdi değil mi 😅 her şey iradeden geçiyor insan kendini bilmeli gerçekten diyetisyene gidecek kadar dirayetsiz biri ditete de uyamaz 🤷♀️
Yani biraz ama yine de ön yargı ile yaklaşmak istemem. Sonuç olarak o bana öneri ve tavsiyelerde bulunacak bu yüzden fazla kilolu olmasını istemezdim.
Belki balık etli seviyor jdndjd Güven vermezdi sanırım gittiklerim hep zayıftı jxbxjdn
😂belki
Bence değil ideal kilosunda olmalı
Cevap
19Cevap
İllaki oluşturur. Dediğimi yap, yaptığımı yapma modunda olan insanları pek sevemem. İnsanların yaptığı ile dediği uyuşmali.
Ama bir sağlık problemi yaşıyorsa önyargım kırılır.
Yani bilemiyorum belki hastalığından dolayı kiloludur ya da aşırı kilolu değilse kendini öyle seviyor da olabilir
Bence normal değil, olmamalı. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer falan demeyin, olmalı insanın kendi ilacı kendine de. Örnek olmalılar hastalarına
İnsan için sağlıklı bir kilo aralığındaysa biraz tombul ya da göbekli olması bence sorunlu bir durum değil.
Normaldir heralde, bi tane ateist imam vardı. Bu benim mesleğim parası için yapıyorum diyordu :D
Hayır bazı insanların yapısından da kaynaklanıyor. Su içse yarıyor derler ya onun gibi düşünmek gerekir.
Kilolu olması sağlıksız beslenme ile alakalı olmayabilir belki. Ama gönül ister ki zayıf olsun :)
%100 bir önyargı olurşturmaz çünkü estetik doktoru olup estetik olmayan doktorda var misal ya da dişleri çok düzgün olmayan diş doktoru
Kendine hayrı olmayanın bana olacagini dusunemem acikcasi
Bana sözden ziyade lisan-ı hâl tesir ettiği için etkili olmazdı.
Olabilir, dediğimi yap yaptığımı yapma mentalitesi
Bence çok normal değil. İnsanlarda ''bana bir yararı olmayabilir'' düşüncesi oluşabilir.
42 yaşındaki bekar hocamın 20 yaşındaki bu çıtıra çok geçmeden evlen demesi gibi
Olabilir kilolu diyetisyen gördüm
Spor ögretmenimiz vardi o kadinda baya kiloluydu.
Çok normal ne demişler terzi kendi sokugunu dikemez jsjss
Kilolu diyetisyene güvenemeyebilirim. Söyledikleri işe yarar olsa kendinde uygulardı diye düşünürüm.
Bu şey gibi kel adamın kellik ilacı satması, yağ tulumu insanın spor salonu açması gibi. Absürt şeyler
Anormal bir şey mi ki?
Ama kendine çare olamamış bana nasıl olacak
Ön yargıdan başka bir şey değil bu
Bencede
Herhalde kilolu diyetistene gittin? :D
Ben hic diyetisyen gitmedim kendimi hallediyorum diyet spor işlerini
Bana biraz garip geldi 😃
İşte kendisine doktor olamamış bir kere gördüm kadın baya kilosu vardi
İşte gelen danışanlari gorunce olumsuz etkilenir
Bana demiyorsun dimi konu doktor jdjs
He şöyle ok bana döndü kdjsjs bilemeyiz oda baska diyetisyen hekime gitsin
Bir düşünürüm yani kendine faydası olmayanın bana nasıl olacak diye
Normal. Önyargıda oluşturmazdı açıkcası daha da ciddiye alırdım onu
Kelin ilacı olsa önce Kendi başına sürerdi demişler. Diyetisyen ilişki uzmanları göz doktoeu vs buna benzer mesleklerin hcbirinin kendine hayrı yk dikkat edersen. Haliyle evet olur 😄
Kelin ilacı misali
Önyargı oluşturmaz bana göre.
Belki öyle mutlu hissediyordur kendini 😅
Önce kendisi kilo versin 😂🤣
Kilolu diyetisyene gitmem
Ön yargı oluşturur
Dediklerini yap yaptıklarını yapma.
Garip karşılanabilir.
Evet önyargı oluşturur
E tabi oluşturur.
Oluşturmaz
Evet😃😃