obsesif kompulsif bozukluk rahatsızlığım var şizofreniye döner diye korkuyorum beyni gereğinden fazla çalıştırmak yapıyomuş korkuyorum ilaç kullanıyorum bir tanıdığım olduğundan beri böyleyim ilaç yeterince uyuşturmuyor beynimi şizofeni olmamak için psikiyatrise bile gittim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiç böyle bir şey duymadım. Takıntıların bir korkuya dönüşebilir, halüsinasyon görebilirsin ama bu demek değil ki şizofrenisin.
Aşkım yorumlarıma baksana bi orada biri var okbsi şizofreniye dönmüş
Şizofreni olmak kolay bir şey değil. Şizofreni olmaya yaklaştıysan bunun geri dönüsü yok zaten.
Korkuyorum psikolojim her gün biraz daha bozuluyo ilaç kullanıyorum olmam dimi
Psikolojin bozulduğu için hastalıkların artabilir. Strese bağlı mesela.
Takıntılarım mı artabilir
Artabilir de azalabilir de. Zor bir hastalık maalesef. Ben de hâlâ kurtulamadım.
İlaç kullanıyo musun
Bu aralar kullanmıyorum.
Kullan kız kafan rahatlar kaç yılfır var sende
Kullanınca da geçmiyor.
Şöyle söylim sana ilaç kullanırken kendine telkin yaptığında geçiyo ben bunu denedim gerçektende geçiyo daha kolay algılayabiliyosun mantıklı düşünebiliyosun yani hangi ilaçları kullandın kaç yıllık hastasın
Uzun yıllar kullandın. Sektör'de en etkili olarak bilinen Chlomipiramin. Farklı ilaçlar da kullandım. Hiçbiri işe yaramadı. Demek ki olay ilaçlar da değil. İyi bir terapi almakta.
İlaçlar+terapi kendinize telkinde bulunun düşüncen gelmesine izin verin gelme sıklığı azalacaktır mutlaka zamanla sonra yok olcak
Uzun yıllar derken yaşınız kaç
26 yaşındayım. Kendime telkinde bulunuyorum ama aşması zor. İnsan kendine zor adım atıyor. Öyle düşünceleri, hisleri bir anda aşamıyorsun.
Zaten zamanla aşacaksınız başta anksiyeteniz artabilir ama sonra geçiyo
Anksiyetem yok. Hastalıkları karıştırıyorsun galiba.
Anksiyeteniz yok mu sizin bende var yoğun bir şekilde hemde yoo bir tanıdığımda da var benle aynı o da
Bana böyle bir teşhis konulmadı. Takıntı hastalığı ve anksiyete ayrı şeylerdir.
Ben depresyona girdim ondan şu an yoğun aksiyetem var ve düşünme gelmesi çok kötü ediyo beni
Kötü düşünce gelince düşünüyo musun sen
Kötü düşünceleri tekrar tekrar düşünmek takıntı hastalığıyla ilgili zaten. İstemsizce oluyor.
Evet biliyorum depresyonla başladı bu bende zaten
Benimki döndü
Gerçekten döndüm ya bende sürekli tekrardan düşünceler var ve çok takıntılıyım
@boşişlermüdüri Yanlış yere yazdın
Pardon
Ciddi misin ya
İlaç kullanıyo muydun
Yok kullanmıyodum. Hala da kullanmıyorum ama beynimi durduracak bişeyler içmek istiyorum artık
Halisülasyon görüyo musun hiç kullanmadın mı ilaç
Eskiden görüyodum son yıllarda yok
Kullanmadım
Okb olduğunu nerden biliyosun içki içme dopamin seviyesini yükseltiyo
Takıntılarım ve bunlara bağlı tekrarladığım bazı davranışlar var çünkü
Şizoofsesif olabilir misin şizofenin okbyle başlamış olabilir belkide bipolardırsın aynı anda görülebir mesela bipolarlı biri depresif dönemde halisülasyon görebilir şimdi görmüyosan
Yok. Araştırdığım kadarıyla paranoid, şizoid, şizotipal, antisosyal, narsistik, çekingen ve obsesif kompulsif kişilik bozukluğu var bende
Yuh kardeşim sen sana ne oldu başından neler geçti
Feleğin çemberinden geçtim :D
Şizofren olsan hergün görürdün halisülasyon ama okbn ne kadar sürdüde şizofren oldun
Bilmiyorum ki. Hala devam ediyo ama okb
Ne kadar gördün halisülasyon
Sanrı falan beyninden ses gelmesi