Obsesif kompulsif bozukluk?

Merhaba arkadaşlar
Benim için önemli ve sıkıntı yaşadığım sorunlarımı içimi ata ata patlamamak için buradan anlatmak istiyorum.2 sene önce Okb tanısı kondu ama tedavim yarıda kaldı yıllar önce çekirdek yüzük vs yutma isteği vardı, eşcinsel olma korkusu, durmadan el yıkama vs kendini yeni takıntılara bıraktı. Simdi ise evliyim ve eşim olsun başkaları tarafından yanlış anlaşılma korkusu başladı. Acaba kötü biri olarak mı göründüm. Acaba eşim beni seviyor mu onu çok sevdiğimi bilmeme rağmen acaba gerçekten onu seviyor muyum diye kendime saçma sapan sorular soruyorum. Veya bir muhabbette başka bir erkek ismini mi geçirdim eski sevgilim veya başkası. Hakkimda konuşurlar korkusu. Ve artık asosyellestim nerdeyse yanlış anlaşılmaktan korktuğum için insanlarla iletişime bile geçmek istemiyorum tek olduğumda ise düşünceler beyninden gitmiyor. Mesela başka sorunum;Bir oğlum var acaba dışarda tam ilgilenemedim mi veya onu ihmal mi ettim dışardakiler ne düşünmüştür. İhmalkar bir annemiyim diye beynimi yiyorum. Resmen hayatım altüst olmaya başladı. Bazi şeyler kullanmak beni rahatlatıyor. Fakat kafası geçtiğinde ise yeniden başlıyor bu takıntı ve vesveseler. Benimle aynı durumda veya benzer olan var mı?

Obsesif kompulsif bozukluk?