Obsesif kompulsif bozukluk?

Merhaba arkadaslar oncelikle size yasadigim sıkıntılardan bahsedicegim ben bu zamana kadar hep erkeklerden hoşlandım ve erkeklere ilgi duydum cinsel istek olsun duygusal anlamda olsun hep karşı cinse ilgi duydum. Bir arkadas grubu konusmasinda aids sakasi gibi birsey konustular sacma sapan konusmalar gecti bende o ortamdaydim. Ben o zaman lgbt ne bok oldugunu bilmiyirdum bile sonrasinda o konu aklima takildi ya oyle olursa gibisinden korku kapladi icimi lgbt degilim oyle bir egilimim de olmadi cok sukur ama surekli icimi huzursuz eden birkonu misal disari ciksam sacma sapan dusunceler geliyor korkuyorum hemcinslerimle ayni ortamda kalmak istemiyirum gormek bile istemiyorum bu durumun psikolojik oldugunu biliyordum psikologa gittim okbsin dedi ilac verdi gonderdi ama hicbir bok etmedi. Kisacasi bu durumdan kurtulmak istiyorum. Mesela mst vs yaptigimda erkek atkadasimi dusunuyirum ve cok mutlu oluyorum erkek arkadasimlayken aklima bile gelmiyor bunlar gelse bile bu kadar sıkıntıya sokmuyor. Yani uzun lafin kisasi nasil atlatabilirim bunu yardim edin lutfen dalga amacli bir yorum yazicaksaniz yorumunuz kendinize kalsin gercekteb yardim bekliyirum
Obsesif kompulsif bozukluk?