Sivilcelere karşı olarak yağlanmayı önleyebilecek sabunlar var mı arkadaşlar önerebilceğiniz cildi temiz tutabilecek?
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYağlı ve hassas bir cildin varsa jel temizleyiciler kullanmalısın. Sivilcelere karşı olan jeller var. Ben Loreal Pure Zone kullanıyorum ve tavsiye ederim.
ildim çok da hassas değil diyorsan, Dove, Nivea vb. temizleyici sabunlardan faydalanabilirsin.
Ama siyah nokta problemin varsa haftasa 1-2 kez peeling jel ile temizle. Garnier 3in1 tavsiye ederim.
Cildinin hassas olduğunu nasıl anlarsın? Cildini temizledikten hemen sonra kuruyorsa, hemen nemlendirici sürmen gerekiyorsa. Traş sonrası kızarıklık ve yanma çok uzun sürüyorsa, soğukta ya da sıcakta hemen kızarıyorsa, yanma hissediyorsan cildin hassastır..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kardeşim onu bunu geç denendi ve bir ćok kişi faydasini gördü annem kardeşim babam akraba vs. Sen şimdi sabuncu buluyosun dove mis oymuş buymuş degil doğal sabunlar var rengarenk garip bir kokusu oluyo saf doğal sabun diyosun ki abocim veya ablacim benim şu sorunum var bana hangi sabun iyi gelirse verir misin :)
Ya anneme kanser teşisi koymuşlardi yara flan var diye bir sürü ilaç flan kadın sabunla iyileşti ya :)) sen böyle dediğimi yap kardeşim sabunu aldiktan sonrada haftada 1 defa degil 4 defa yıka en az bak nasil duzeliyon :))00 Yorumla
+1 yıl3-4 kişiye anlattim cilt konusunda deneyimini 1 kişi bile donup tsk etmedi.. neyse sanada anlatayim. yagli yemekten uzak dur. yemeğin yagini süz.. bu 1. İkincisi kükürtlü ve iyotlu sabunlar var onlar iyi geliyor kuruyor asiri ama. ben kullandim biraktim onlari çok kuruttugundan. dermotolaga gittim benzamisin diye sivilce karisimi verdi. Çok iyi geldi.1 de yüz temizleyicisi tamamdir..
110 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi kardeşim bnim cildim çok kötü öncelikle akne öldürdü beni yüzüm bakılmıcak halde bazen aynada bile kendime acır oldum o derece dermatolojiye gidicem hatta geçen ay gittim devlete gittim roaccutane diye ilaç verdi yan etkilerini ögrendıkten sonra kullanmak istemedim. birde özelde denicem şansımı baska bır ılac verıceklermı acaba diye kimiside diyor takma geçer onlar ama moralim bozuluyor izler falan var
- +1 yıl
Kardesim. akne için benzamisin var çok iyi. birde nemlendirici kremini veriyor. yuz temizleme içinde bir JEL. al. bunları yap tamamdir. ben şu an deniyorum. önceden de kullandim. bitmişti tekrar cikiyo bu akneler. devam etttim ilaca
Soran+1 yılsaolasın kardeşim denicem söylediklerini inanki ama ondan önce dermatolojiye gitmem gerek ondan sonra yapıcam bizzat. bakalım bana ne ilaç verecekler ne kullanıcaz
- +1 yıl
Git dermotolojije. benim söylediğim ilaci sor söyler zaten.. sende netten arasitir istersen. geçmiş olsun tekrar
Soran+1 yılBir gidelimde hayırlısıyla o zaman cıkar zaten neyın ne olacağı saolasın tekrar teşekkürler.
@chaelle ya kime gitsem roaccutane diye bir ilaç var onu verip duruyorlar hep ya istemiyorum onu yan etkileri çok büyük onun zaten sinirli sert bir adamım birde onun depresyonunu çekemem iyice beter olurum yoksa son çare özel kaldı özelede gideyim bakalım onlar nediyecekler :)- +1 yıl
Ben her gittiğimde benzamisini istiyorum. yaninda nemlendirici sinide istiyorum. doktorlar veriyo sorun etmiyo. tecrübeli yim.. Kuruluk olacak ki akne gitsin.@chaelle uyarin için saol. zaten doktora. sorsun istesin verir o ilaci.. omur boyu olmuyor.2. kutuyu kullanıyorum. ekstradan 1 tane daha aldim. hatta oldukça suruyorum..
Soran+1 yılAynen kardeşim valla saol dicem ya önericem sorup soruşturayım onuda bir onu uygun görürse onu kullancaz yapcak bişi yok zaten o ilaç izleride yok ediyormu peki? iz sorunumda var malesef benim :(
- +1 yıl
Su ara o ilac populer oldu zaten.. yan etkisi cok ancak ciddi sivilce problemlerinde de etkili bir ilac. Doktor buyuk ihtimalle yarar zarar oranini gozeterek vermistir. Bir sure katlanip kullanirsan etkili bir sonuc alabilirsin. Bu ilaci kullananlarin blog sayfalarına bir goz at derim. Roaccutane blogger yazip ara bakalim bir goz at kimlerde nasil yan etkileri olmus. Diger doktor da roaccutane derse kullan artik demek ki o ise yarayacak..
- +1 yıl
Maalesef kardeşim izi gidermiyor. sadece akneleri kurutuyor. lekeler varsa eğer garnierin 3 etkili biseyi vardi. o iyi gelebilir.
Sabun değilde maske kullanıyorum ben haftada bir kez.:-D Şu salyangoz veya yosunlu olanlarindan. Sivilcelerim az ve kuru bir cilde sahibim ama olanlarda kurutmuştur sanki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
9Cevap
Sabun içinde yağ olan bir madde ve içinde yağ olan bir maddeyle yüzünü yıkayarak yağlanmadan kurtulamazsın sebamed in temizleme köpüğü var onu kullan hem yağlanmayı önlüyor hemde doğal ve garnier 3&1 kullanabilirsin ben her akşam duştan sonra sürüyorum baya etki ediyor hem sivilce ve siyah noktalar için hemde yağlanma için bire bir :)
00 YorumlaYagli ciltler icin aslinda sabunu dikkatli kullanmak gerekir. Yüzünüzü sadece sabunla yikayinca cildinizdeki yagi aliyorsunuz ve cildiniz daha cok yag üretmeye basliyor bu yüzden yüzünüzü yikamadan önce dogal bir yag ile ovalayip ardindan sabunla yikamaniz cok daha iyi olacaktir. Sabun olarak Loorbeer halep sabununu tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılben tam bir sabun delisiyim ne sabun varsa deli gibi coptede sabun gorsem onu alirim o denli her sabunla yikarim elimi yuzumu vucuduma vurmamaya calisiymda olmuyo ya oyleki kucuk kucuk oluyor sabun atmiyorum biriktirip onuda sabun yapiyorum kesinlikle sabun denince duruyom oldugum yerde
00 YorumlaNıvea nın jeli var sabun gibi hatta yanında tonikte veriyolar her sabah ve akşam sabun gibi yüzüne sürüp uyguluyosun ardından tonikle cildini temizliyosun sivilce ve akneler için çok güzel bir ürün varolan sivilcelerini geçirmez ama yüzünü temizler ve yeni sivilce oluşmasını önler
00 Yorumla
+1 yılSabun kesinlikle kullanma cunku ciltte olması gereken Yağı da götürüp cildin daha fazla yag üretmesine sebep olur. Onun yerine cildi kurutmadan temizleyen bir ürün kullanabilirsin. La Roche ürünleri cok iyi mesela sivilce icin
05 Yorumla
Soran+1 yılherkes birşey önermiş vallahi ne yapacağımı şaşırdım :)
- +1 yıl
Istiyorsan herhangi bir cilt doktoruna sor. Hic biri sabun önermez :)
Soran+1 yıl15 inde medicanaya gideceğim zaten özelde tedavi görelim en iyisi alışmışlar gelen geçen roaccutane diye ilaç öneriyor devlette bakalım doktor nediyecek :)
- +1 yıl
O ilacı cok mecbur kalmadığın sürece kullanma bence. Fatih Sultan Mehmet hastanesi bu konuda iyi diyolar ben de gidicem oraya bakalım ne olcak
Soran+1 yılyok yahu daha önceden kullandım çocukken onu 15 16 yaşlarında 5 ay kullandımda intihar edecektim stresten az kalsın kımseye onermıyorum zaten. ankaradayım ben bakalım artık gidicem 3.5 hastaneye :) araştıracm hep
+1 yılFarmasi kükürt ve ardıç sabunu kullanıyorum gayet memnunum siyah nokta ve yağlanmaya iyi geldiği gibi saç diplerine uyguladığın zaman kepeğede iyi geliyor.
00 YorumlaSebamed sabun. kukurtlu sabun. imex sabun bunlar cok iui ama kurutuo cildi ben argan sabunu yikiyorum
00 YorumlaKeçi süt sabunu kullanıyorum sivilceler icin sarı katron yağını oneririm kesinlikle geciriyor ama orjinalini al aktardan gecme garantisini veriyorum
00 Yorumlaben kullanmıyorum ama erkek arkadaşım Dove kullanıyor. iyice kopurterek yogun bir sekilde surup bekletiyor hatta maske gibi, çok etkili bence
00 Yorumla
+1 yılSivilceyi bilmem de yagli cilt icin kahveli sabunlar oluyor. Hem organik hem de peeling etkisi yapiyor. Ben cok uzun sure kullandim tavsiye ederim. Bide kil maskesinin iyi oldugunu duydum.
00 Yorumla
+1 yılKayisi özlü sabun kullanıyorum kuruluk veriyor sivilceler yaralar daha cabuk iyileşiyor ama kullandiktan sonra nemlendirici krem şart
00 Yorumla
+1 yılCildini sabunla yıkama öncelikle sabun gözenekleri tıkar fazla kurutur. Yaglanmayi önleyecek jel yapıdaki yüz temizleyicileri kullan.
00 Yorumla
+1 yılBelli bir yaşa kadar geçmiyor o sivilceler malesef, sen yüzün sıklıkla yıka yağlanmasına izin verme markası çokta mühim değil diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılsebamed kullanabilirsin, bir ara kullandım memnundum
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler denicemm
Gozehek sorunum oldugundan Garnierin salisalik asitli yuz yikama jellerini kullaniyorum. Sonrada kendi yaptigim dogal elma sirkesiyle siliyorum.
00 Yorumla
+1 yılnilera okyanus sabunukullanıyorum yumuşacık ve yağsız yapıyo denemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes birşeyler yazmış ne kullanacağımı şaşırdım :D
ımex syndet, keçi sütü sabunu kullandım iyi geldi ama en önemlisi vichy derinlemesine temizleme jeli yaglı ciltler için bana iyi geldi
00 Yorumladove iyidir salatalik özlü olanı. erkek kardeşimin cildi yağlı ve sivilceli idi. günde iki kere onunla yıka ve tertemiz havlu ile kurut. temiz havlu olması önemli dikkat et.
00 YorumlaYüzünü duru suyla gunde 5 6 kere yikasan kafi. Yiyemedigin hic bir seyi cildine surme. Abdest almanin bir faydasidir aslinda. 5 vakit alsan Tertemiz kalirsin ruhunla bedeninle.
00 Yorumla
+1 yılgreyfurtlu bir şey vardı adını hatırlamıyorum onunla + döve la yarışıcak yüz sabunu yok piyasada
00 Yorumlakükürtlü sabun almanı öneririm ben kullanıyorum çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılFarmasi çay ağacı sabunu çok iyi geliyor fiyatı da uygun
00 Yorumla
+1 yılCildin yağlı sanırım.. Tonik kullan. Sabah akşam temizle. Sabun olarak cildini kurutan bir sabun olacak. Dove olmasın çünkü dove cildi nemlendiriyor
00 YorumlaAsla sabun kullanmam. Wichy yüz temizleme jeli kullanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben doktora gittim sonunda. çünkü hiçbir şey fayda etmiyordu. antibiyotik hap ve antibiyotik krem verdi. bugün üçüncü gün. bakalım iki haftanın sonunda ne olacak...
00 Yorumlasebamed sabun öneriyolar ben bir ara ondan alıcam
00 Yorumla
+1 yılDove sabunları güzel temizliyor basarililar deneyebilirsin istersen
00 Yorumlaciddi sıvılcelenme sorunun varsa eczanelerde onunla ılgılı sabunlar bulabılırsın
00 Yorumla
+1 yılDove - şu salatalıklı olan. Yiyesin geliyo ya mis gibi kokuyo kerata
00 YorumlaKullandım bir ara mavi bir sabundu ama acaba adı neydi 😂
00 Yorumla
+1 yılKukurt kullanma kesinlikle biberiye sabunu iyi geliyor.
00 YorumlaDuru dove sabunlariyla ya da garnier yuz temizleme jeliyle :)
00 YorumlaKantaron yağlı sabun kullanıyorum yüzüm çok hassas kırmızı lekelere çok meilli yağlı da biraz.. Ayrıca hemen kızaran yanaklarım var. biraz iyi geldi.
00 YorumlaKullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var Oriflame de sivilce için sabunlar var memnun arkadaşlar bakinin derim
00 Yorumla
+1 yılNormal sabunlar cildin yağ dengesini bozuyor bu yüzden tavsiye etmem :) Bioderma vs dermokozmetik ürünler genelde güzel oluyor hiç olmadı bebek şampuanlarıda cildi güzel temizliyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLa roche posay ın köpükgel ini kullaniyorum, eczane de satılan birşey Türkiyede olup olmadıgıni bilmiyorum benim yaşadıgım ülkede 1numara
00 Yorumla
+1 yılDalin le sivilce sorunum yok ama gerçek gül suyu iyi geliyormuş^^
00 Yorumla
+1 yılSebamed sabunu sivilcelere iyi geliyor ve bu sabunun yanında cleocin T alırsan sivilcelerin yok olur
00 YorumlaKükürtlü sabun gerçekten herseye ii gelio ama kokusu fazla iyi digil
00 YorumlaSabun kullanma yüz Yıkama jelleri ile temizle, haftada bir kere Kil maskesi ve haftada bir kere kahve telvesiyle peeling yap miss gibi oluyor.
00 YorumlaZeytinyağlı ya da kıl sabunu
12 Yorumla
Soran+1 yılKızların bu kadar çok cevap vereceği tahmın etmıyordum :D:D hazır veriyim herkese +1 :D
Hiçbir kimyasal ürünü kullanmamanı öneririm. Aktarlarda satılan özel sabunlar var onlardan alabilirsin ayriyetten zeytinyağlı sabunda iyi geliyor diye duydum
00 Yorumlahande polati takip et instagramda yararli seyleri soyluyo
00 Yorumla
+1 yılgül suyuyla temizliyorum ama gerçeği olacak. faydasını gördüm :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPirinç sabunu kullanıyorum ben o baya fayda ediyo yaglanmayaa karşı. bide Dove sabunlar da iyi temizliyo
00 YorumlaKardeşim yağlanmayı durdurabildin mi? Aynı sorundan müzdaripim cildim parlıyor
00 Yorumla
+1 yılyüzü sabunla yıkamak gözenekleri tıkar o yüzden dermatologlar tarafından önerilmez jel daha etkilidir La roche posay ürünleri kullan.
00 Yorumlasivilcelerin varsa hiç vakit kaybetmeden dermatolojiye git derim. sabunlar hiçbir işe yaramıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz yıkama jelleri var sabun diil de diadermine kullanabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılbebek pudrasi , gül suyu
00 Yorumla
+1 yılDove kullanıyom ben ^^
00 Yorumla
+1 yılYüzüne kullanacaksan dove en iyisi :)
00 Yorumla
+1 yılGarnier 3 un 1 sabuna hayir
00 YorumlaSabun degil de guzel bir krem var
00 YorumlaKükürtlü sabunla yıkıyorum.
00 Yorumla
+1 yıltemizleme jeli kullanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece suyla yıkıyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl18 yıldır yıkıyorum :D yaramaz mı
Hacı Şakir ile yıkıyorum tabii ki
00 Yorumla