• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Sağlık

Cildinizi hangi sabunla yıkıyorsunuz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Sivilcelere karşı olarak yağlanmayı önleyebilecek sabunlar var mı arkadaşlar önerebilceğiniz cildi temiz tutabilecek?
Cildinizi hangi sabunla yıkıyorsunuz?
Sivilce Soruları Öneri Soruları Sabun Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• TaşPrenses
    TaşPrenses Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 44%
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Yağlı ve hassas bir cildin varsa jel temizleyiciler kullanmalısın. Sivilcelere karşı olan jeller var. Ben Loreal Pure Zone kullanıyorum ve tavsiye ederim.
    ildim çok da hassas değil diyorsan, Dove, Nivea vb. temizleyici sabunlardan faydalanabilirsin.
    Ama siyah nokta problemin varsa haftasa 1-2 kez peeling jel ile temizle. Garnier 3in1 tavsiye ederim.
    Cildinin hassas olduğunu nasıl anlarsın? Cildini temizledikten hemen sonra kuruyorsa, hemen nemlendirici sürmen gerekiyorsa. Traş sonrası kızarıklık ve yanma çok uzun sürüyorsa, soğukta ya da sıcakta hemen kızarıyorsa, yanma hissediyorsan cildin hassastır..

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• gözlerrr
    gözlerrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Kardeşim onu bunu geç denendi ve bir ćok kişi faydasini gördü annem kardeşim babam akraba vs. Sen şimdi sabuncu buluyosun dove mis oymuş buymuş degil doğal sabunlar var rengarenk garip bir kokusu oluyo saf doğal sabun diyosun ki abocim veya ablacim benim şu sorunum var bana hangi sabun iyi gelirse verir misin :)
    Ya anneme kanser teşisi koymuşlardi yara flan var diye bir sürü ilaç flan kadın sabunla iyileşti ya :)) sen böyle dediğimi yap kardeşim sabunu aldiktan sonrada haftada 1 defa degil 4 defa yıka en az bak nasil duzeliyon :))

0
    0 Yorumla
  • KemalSönmez
    KemalSönmez Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

3-4 kişiye anlattim cilt konusunda deneyimini 1 kişi bile donup tsk etmedi.. neyse sanada anlatayim. yagli yemekten uzak dur. yemeğin yagini süz.. bu 1. İkincisi kükürtlü ve iyotlu sabunlar var onlar iyi geliyor kuruyor asiri ama. ben kullandim biraktim onlari çok kuruttugundan. dermotolaga gittim benzamisin diye sivilce karisimi verdi. Çok iyi geldi.1 de yüz temizleyicisi tamamdir..

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdi kardeşim bnim cildim çok kötü öncelikle akne öldürdü beni yüzüm bakılmıcak halde bazen aynada bile kendime acır oldum o derece dermatolojiye gidicem hatta geçen ay gittim devlete gittim roaccutane diye ilaç verdi yan etkilerini ögrendıkten sonra kullanmak istemedim. birde özelde denicem şansımı baska bır ılac verıceklermı acaba diye kimiside diyor takma geçer onlar ama moralim bozuluyor izler falan var

Yorumla
    • KemalSönmez
      KemalSönmez
      +1 yıl

Kardesim. akne için benzamisin var çok iyi. birde nemlendirici kremini veriyor. yuz temizleme içinde bir JEL. al. bunları yap tamamdir. ben şu an deniyorum. önceden de kullandim. bitmişti tekrar cikiyo bu akneler. devam etttim ilaca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

saolasın kardeşim denicem söylediklerini inanki ama ondan önce dermatolojiye gitmem gerek ondan sonra yapıcam bizzat. bakalım bana ne ilaç verecekler ne kullanıcaz

Yorumla
    • KemalSönmez
      KemalSönmez
      +1 yıl

Git dermotolojije. benim söylediğim ilaci sor söyler zaten.. sende netten arasitir istersen. geçmiş olsun tekrar

Yorumla
    • chaelle
      chaelle
      +1 yıl

Benzamycin uzun sureli kullanimda cildinizi kurutuyor. yagli veya normal bir cilt yerine hayatiniz boyunca kuru ciltle bas etmek zorunda kalabilirsiniz. Lutfen ilac paylasimi yapmayin doktor onermeden kullanmayin:(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir gidelimde hayırlısıyla o zaman cıkar zaten neyın ne olacağı saolasın tekrar teşekkürler.
      @chaelle ya kime gitsem roaccutane diye bir ilaç var onu verip duruyorlar hep ya istemiyorum onu yan etkileri çok büyük onun zaten sinirli sert bir adamım birde onun depresyonunu çekemem iyice beter olurum yoksa son çare özel kaldı özelede gideyim bakalım onlar nediyecekler :)

Yorumla
    • KemalSönmez
      KemalSönmez
      +1 yıl

Ben her gittiğimde benzamisini istiyorum. yaninda nemlendirici sinide istiyorum. doktorlar veriyo sorun etmiyo. tecrübeli yim.. Kuruluk olacak ki akne gitsin.@chaelle uyarin için saol. zaten doktora. sorsun istesin verir o ilaci.. omur boyu olmuyor.2. kutuyu kullanıyorum. ekstradan 1 tane daha aldim. hatta oldukça suruyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen kardeşim valla saol dicem ya önericem sorup soruşturayım onuda bir onu uygun görürse onu kullancaz yapcak bişi yok zaten o ilaç izleride yok ediyormu peki? iz sorunumda var malesef benim :(

Yorumla
    • chaelle
      chaelle
      +1 yıl

Su ara o ilac populer oldu zaten.. yan etkisi cok ancak ciddi sivilce problemlerinde de etkili bir ilac. Doktor buyuk ihtimalle yarar zarar oranini gozeterek vermistir. Bir sure katlanip kullanirsan etkili bir sonuc alabilirsin. Bu ilaci kullananlarin blog sayfalarına bir goz at derim. Roaccutane blogger yazip ara bakalim bir goz at kimlerde nasil yan etkileri olmus. Diger doktor da roaccutane derse kullan artik demek ki o ise yarayacak..

Yorumla
    • KemalSönmez
      KemalSönmez
      +1 yıl

Maalesef kardeşim izi gidermiyor. sadece akneleri kurutuyor. lekeler varsa eğer garnierin 3 etkili biseyi vardi. o iyi gelebilir.

Yorumla
  • Wowowo
    Wowowo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 70%
    +1 yıl

Sabun değilde maske kullanıyorum ben haftada bir kez.:-D Şu salyangoz veya yosunlu olanlarindan. Sivilcelerim az ve kuru bir cilde sahibim ama olanlarda kurutmuştur sanki.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

79

Cevap

9

Cevap

• yabmabee
    yabmabee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 49%
    +1 yıl

Sabun içinde yağ olan bir madde ve içinde yağ olan bir maddeyle yüzünü yıkayarak yağlanmadan kurtulamazsın sebamed in temizleme köpüğü var onu kullan hem yağlanmayı önlüyor hemde doğal ve garnier 3&1 kullanabilirsin ben her akşam duştan sonra sürüyorum baya etki ediyor hem sivilce ve siyah noktalar için hemde yağlanma için bire bir :)

0
    0 Yorumla
  • Nupelda00
    Nupelda00 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 42%
    +1 yıl

Yagli ciltler icin aslinda sabunu dikkatli kullanmak gerekir. Yüzünüzü sadece sabunla yikayinca cildinizdeki yagi aliyorsunuz ve cildiniz daha cok yag üretmeye basliyor bu yüzden yüzünüzü yikamadan önce dogal bir yag ile ovalayip ardindan sabunla yikamaniz cok daha iyi olacaktir. Sabun olarak Loorbeer halep sabununu tavsiye ederim.

0
    0 Yorumla
  • gizem_ayse
    gizem_ayse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

ben tam bir sabun delisiyim ne sabun varsa deli gibi coptede sabun gorsem onu alirim o denli her sabunla yikarim elimi yuzumu vucuduma vurmamaya calisiymda olmuyo ya oyleki kucuk kucuk oluyor sabun atmiyorum biriktirip onuda sabun yapiyorum kesinlikle sabun denince duruyom oldugum yerde

0
    0 Yorumla
  • pofişşş
    pofişşş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Nıvea nın jeli var sabun gibi hatta yanında tonikte veriyolar her sabah ve akşam sabun gibi yüzüne sürüp uyguluyosun ardından tonikle cildini temizliyosun sivilce ve akneler için çok güzel bir ürün varolan sivilcelerini geçirmez ama yüzünü temizler ve yeni sivilce oluşmasını önler

0
    0 Yorumla
  • liebestrank
    liebestrank Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Sabun kesinlikle kullanma cunku ciltte olması gereken Yağı da götürüp cildin daha fazla yag üretmesine sebep olur. Onun yerine cildi kurutmadan temizleyen bir ürün kullanabilirsin. La Roche ürünleri cok iyi mesela sivilce icin

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

herkes birşey önermiş vallahi ne yapacağımı şaşırdım :)

Yorumla
    • liebestrank
      liebestrank
      +1 yıl

Istiyorsan herhangi bir cilt doktoruna sor. Hic biri sabun önermez :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

15 inde medicanaya gideceğim zaten özelde tedavi görelim en iyisi alışmışlar gelen geçen roaccutane diye ilaç öneriyor devlette bakalım doktor nediyecek :)

Yorumla
    • liebestrank
      liebestrank
      +1 yıl

O ilacı cok mecbur kalmadığın sürece kullanma bence. Fatih Sultan Mehmet hastanesi bu konuda iyi diyolar ben de gidicem oraya bakalım ne olcak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

yok yahu daha önceden kullandım çocukken onu 15 16 yaşlarında 5 ay kullandımda intihar edecektim stresten az kalsın kımseye onermıyorum zaten. ankaradayım ben bakalım artık gidicem 3.5 hastaneye :) araştıracm hep

Yorumla
  • dünyalıııı
    dünyalıııı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 42%
    +1 yıl

Farmasi kükürt ve ardıç sabunu kullanıyorum gayet memnunum siyah nokta ve yağlanmaya iyi geldiği gibi saç diplerine uyguladığın zaman kepeğede iyi geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Asya24
    Asya24 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 41%
    +1 yıl

Sebamed sabun. kukurtlu sabun. imex sabun bunlar cok iui ama kurutuo cildi ben argan sabunu yikiyorum

0
    0 Yorumla
  • -Dila-
    -Dila- Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

Keçi süt sabunu kullanıyorum sivilceler icin sarı katron yağını oneririm kesinlikle geciriyor ama orjinalini al aktardan gecme garantisini veriyorum

0
    0 Yorumla
  • sea__life
    sea__life Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl

ben kullanmıyorum ama erkek arkadaşım Dove kullanıyor. iyice kopurterek yogun bir sekilde surup bekletiyor hatta maske gibi, çok etkili bence

0
    0 Yorumla
  • güneşinkızı
    güneşinkızı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Sivilceyi bilmem de yagli cilt icin kahveli sabunlar oluyor. Hem organik hem de peeling etkisi yapiyor. Ben cok uzun sure kullandim tavsiye ederim. Bide kil maskesinin iyi oldugunu duydum.

0
    0 Yorumla
  • Sedasntrkk
    Sedasntrkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl

Kayisi özlü sabun kullanıyorum kuruluk veriyor sivilceler yaralar daha cabuk iyileşiyor ama kullandiktan sonra nemlendirici krem şart

0
    0 Yorumla
  • HüzünGiyinenKadın
    HüzünGiyinenKadın Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

Cildini sabunla yıkama öncelikle sabun gözenekleri tıkar fazla kurutur. Yaglanmayi önleyecek jel yapıdaki yüz temizleyicileri kullan.

0
    0 Yorumla
  • MaviRenkliBirCanavar
    MaviRenkliBirCanavar Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 37%
    +1 yıl

Belli bir yaşa kadar geçmiyor o sivilceler malesef, sen yüzün sıklıkla yıka yağlanmasına izin verme markası çokta mühim değil diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • xxxibgdrgn
    xxxibgdrgn Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl

sebamed kullanabilirsin, bir ara kullandım memnundum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

teşekkürler denicemm

Yorumla
  • destine
    destine Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

Gozehek sorunum oldugundan Garnierin salisalik asitli yuz yikama jellerini kullaniyorum. Sonrada kendi yaptigim dogal elma sirkesiyle siliyorum.

0
    0 Yorumla
  • muştasızolmaz
    muştasızolmaz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

nilera okyanus sabunukullanıyorum yumuşacık ve yağsız yapıyo denemelisin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

herkes birşeyler yazmış ne kullanacağımı şaşırdım :D

Yorumla
  • Ozlleem
    Ozlleem Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

ımex syndet, keçi sütü sabunu kullandım iyi geldi ama en önemlisi vichy derinlemesine temizleme jeli yaglı ciltler için bana iyi geldi

0
    0 Yorumla
  • zelalgl
    zelalgl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

dove iyidir salatalik özlü olanı. erkek kardeşimin cildi yağlı ve sivilceli idi. günde iki kere onunla yıka ve tertemiz havlu ile kurut. temiz havlu olması önemli dikkat et.

0
    0 Yorumla
  • EtiPufff
    EtiPufff Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Yüzünü duru suyla gunde 5 6 kere yikasan kafi. Yiyemedigin hic bir seyi cildine surme. Abdest almanin bir faydasidir aslinda. 5 vakit alsan Tertemiz kalirsin ruhunla bedeninle.

0
    0 Yorumla
  • Neo-Nazizm
    Neo-Nazizm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

greyfurtlu bir şey vardı adını hatırlamıyorum onunla + döve la yarışıcak yüz sabunu yok piyasada

0
    0 Yorumla
  • ela1511
    ela1511 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 50%
    +1 yıl

kükürtlü sabun almanı öneririm ben kullanıyorum çok memnunum

0
    0 Yorumla
  • ruhumdüğüm
    ruhumdüğüm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Farmasi çay ağacı sabunu çok iyi geliyor fiyatı da uygun

0
    0 Yorumla
  • SiyahhBeyaaz
    SiyahhBeyaaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Cildin yağlı sanırım.. Tonik kullan. Sabah akşam temizle. Sabun olarak cildini kurutan bir sabun olacak. Dove olmasın çünkü dove cildi nemlendiriyor

0
    0 Yorumla
  • Dajsy
    Dajsy Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

Asla sabun kullanmam. Wichy yüz temizleme jeli kullanıyorum.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben doktora gittim sonunda. çünkü hiçbir şey fayda etmiyordu. antibiyotik hap ve antibiyotik krem verdi. bugün üçüncü gün. bakalım iki haftanın sonunda ne olacak...

0
    0 Yorumla
  • armeria_
    armeria_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

sebamed sabun öneriyolar ben bir ara ondan alıcam

0
    0 Yorumla
  • yarenyaren1
    yarenyaren1 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 59%
    +1 yıl

Dove sabunları güzel temizliyor basarililar deneyebilirsin istersen

0
    0 Yorumla
  • F1Eolo
    F1Eolo Takip Et
    +1 yıl

ciddi sıvılcelenme sorunun varsa eczanelerde onunla ılgılı sabunlar bulabılırsın

0
    0 Yorumla
  • kittypurry
    kittypurry Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Dove - şu salatalıklı olan. Yiyesin geliyo ya mis gibi kokuyo kerata

0
    0 Yorumla
  • Haspa
    Haspa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Kullandım bir ara mavi bir sabundu ama acaba adı neydi 😂

0
    0 Yorumla
  • pejmürdekadın
    pejmürdekadın Takip Et
    +1 yıl

Kukurt kullanma kesinlikle biberiye sabunu iyi geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Çalıkuşu2
    Çalıkuşu2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Duru dove sabunlariyla ya da garnier yuz temizleme jeliyle :)

0
    0 Yorumla
  • Elaaa35
    Elaaa35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Kantaron yağlı sabun kullanıyorum yüzüm çok hassas kırmızı lekelere çok meilli yağlı da biraz.. Ayrıca hemen kızaran yanaklarım var. biraz iyi geldi.

0
    0 Yorumla
  • naturall
    naturall Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var Oriflame de sivilce için sabunlar var memnun arkadaşlar bakinin derim

0
    0 Yorumla
  • Melisaltın
    Melisaltın Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Normal sabunlar cildin yağ dengesini bozuyor bu yüzden tavsiye etmem :) Bioderma vs dermokozmetik ürünler genelde güzel oluyor hiç olmadı bebek şampuanlarıda cildi güzel temizliyor :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

La roche posay ın köpükgel ini kullaniyorum, eczane de satılan birşey Türkiyede olup olmadıgıni bilmiyorum benim yaşadıgım ülkede 1numara

0
    0 Yorumla
  • Türkkkahvesi
    Türkkkahvesi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Dalin le sivilce sorunum yok ama gerçek gül suyu iyi geliyormuş^^

0
    0 Yorumla
  • Mutlulukkelebeği
    Mutlulukkelebeği Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Sebamed sabunu sivilcelere iyi geliyor ve bu sabunun yanında cleocin T alırsan sivilcelerin yok olur

0
    0 Yorumla
  • şuleduman
    şuleduman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Kükürtlü sabun gerçekten herseye ii gelio ama kokusu fazla iyi digil

0
    0 Yorumla
  • BRSNS
    BRSNS Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Sabun kullanma yüz Yıkama jelleri ile temizle, haftada bir kere Kil maskesi ve haftada bir kere kahve telvesiyle peeling yap miss gibi oluyor.

0
    0 Yorumla
  • busrabyn
    busrabyn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Zeytinyağlı ya da kıl sabunu

1
    2 Yorumla
    • busrabyn
      busrabyn
      +1 yıl

Kil yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızların bu kadar çok cevap vereceği tahmın etmıyordum :D:D hazır veriyim herkese +1 :D

Yorumla
  • zeyyz
    zeyyz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Hiçbir kimyasal ürünü kullanmamanı öneririm. Aktarlarda satılan özel sabunlar var onlardan alabilirsin ayriyetten zeytinyağlı sabunda iyi geliyor diye duydum

0
    0 Yorumla
  • ceylin91
    ceylin91 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

hande polati takip et instagramda yararli seyleri soyluyo

0
    0 Yorumla
  • elagözlübayan
    elagözlübayan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

gül suyuyla temizliyorum ama gerçeği olacak. faydasını gördüm :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Pirinç sabunu kullanıyorum ben o baya fayda ediyo yaglanmayaa karşı. bide Dove sabunlar da iyi temizliyo

0
    0 Yorumla
  • aloszyrk
    aloszyrk Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Kardeşim yağlanmayı durdurabildin mi? Aynı sorundan müzdaripim cildim parlıyor

0
    0 Yorumla
  • anothersky59
    anothersky59 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

yüzü sabunla yıkamak gözenekleri tıkar o yüzden dermatologlar tarafından önerilmez jel daha etkilidir La roche posay ürünleri kullan.

0
    0 Yorumla
  • smyrna_T
    smyrna_T Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

sivilcelerin varsa hiç vakit kaybetmeden dermatolojiye git derim. sabunlar hiçbir işe yaramıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yüz yıkama jelleri var sabun diil de diadermine kullanabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • _Katarina_
    _Katarina_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

bebek pudrasi , gül suyu

0
    0 Yorumla
  • masum-ve-guzel
    masum-ve-guzel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

Dove kullanıyom ben ^^

0
    0 Yorumla
  • HatununDibii
    HatununDibii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Yüzüne kullanacaksan dove en iyisi :)

0
    0 Yorumla
  • Katrekatre
    Katrekatre Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Garnier 3 un 1 sabuna hayir

0
    0 Yorumla
  • Sibumi61
    Sibumi61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Sabun degil de guzel bir krem var

0
    0 Yorumla
  • Drejevic
    Drejevic Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Kükürtlü sabunla yıkıyorum.

0
    0 Yorumla
  • madamcurry
    madamcurry Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

temizleme jeli kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sadece suyla yıkıyorum

0
    2 Yorumla
    • finnat
      finnat
      +1 yıl

işe yarıyormu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

18 yıldır yıkıyorum :D yaramaz mı

Yorumla
  • twmert
    twmert Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Hacı Şakir ile yıkıyorum tabii ki

0
    0 Yorumla
  • ısldayanpparlaklık
    ısldayanpparlaklık Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Ben hiçbişi kullanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • lilyum0101
    lilyum0101 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

haci sakir :D en guzeli

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Cildinizi hangi sabunla yıkıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sabah cildinizi hangi sabunla yıkıyorsunuz? 44 cevap verildi
Hangi sabunu kullanıyosunuz? 5 cevap verildi
Hangi sabunu kullanıyorsunuz? 25 cevap verildi
Cilt bakımına hangi doğal sabunu kullanıyosun? 7 cevap verildi
Cilt temizliğinde hangi sabunu veya temizleyiciyi kullanıyorsun? 31 cevap verildi
Banyonuzda ne tür sabunlar kullanırsınız? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşurken göz teması kurar mısın?
  • Bu sitedekiler deli mi *?
  • Öfkenize yenilir misiniz?
  • Aşkın tarifi nedir?
  • Siroz geçer mi?
  • Küllükler boş mu, bugün mutluluk için mi efkar için mi izmaritler söndü?
  • İnsanların en çok takdir ettiği özelliğiniz ne?
  • Burcuna göre sana en yakışan kıyafeti söyleyim mi?
  • Sizce hayatımız ne zaman düzene girecek?
  • Örümcek'e "Arkadaş olalım mı?" diye sordum. "Tek bir şartla." dedi. Sizce ne isteyecek? Var mı bir tahmininiz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨