Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 yılHangisi ucuzsa onu
214 Yorumla- 1 yıl
kanka öyle diyonda sabun önemli aslında he
- 1 yıl
Nesi önemli üzerinde kokusu bile kalmıyor
- 1 yıl
koku değil ki olay mesela organik olduğu zaman zeytinyağlı vs cildini kurutur besler sivilce yapmaz sürekli yüzüne sürdüğün bişey sonuçta
- 1 yıl
Sabunu niye yüzüme süreyim😑
- 1 yıl
nasıl sen yüzüne sabun kullanmıyonmu
- 1 yıl
duştayken
- 1 yıl
Kullanmıyorum yüzüm için ayrı bir cilt bakımım var benim
- 1 yıl
aa ee o daha pahalıya denk geliyodur 😂
- 1 yıl
Onlarında ucuzunu alıyorum 😂
- 1 yıl
vay be 😅 yüze sabun daha iyi ama bence hem daha iyi temizler
- 1 yıl
Sabun yüzü berbat ediyor uygun değil gözenek tıkıyor
- 1 yıl
işte saçma sabun kullanılırsa öyle ama bitkiseli çok iyi
- 1 yıl
Sabunların hepsi öyle bitkiseli falan fark etmiyor
- 1 yıl
annemde senin kafada oda öyle ama o haftaa 3 vücut dinlendirme duşu da yapıyor dnnd
1 yılvar.
14 Yorumla- 1 yıl
zeytinyağlı organik aldım işe yayarmı ki
- 1 yıl
ben saf olanı tercih ederim. içine bişiler katılmışlar bana göre değil.
alıntıdır:
Sabun cesitleri nelerdir?
Doğal sabun çeşitleri, kullanım alanlarına göre birçok yarar sağlamaktadır. Cilde en iyi gelen doğal sabunlar; zeytinyağlı sabun, lavanta sabun, keçi sütlü sabun, eşek sütü sabun, kükürtlü sabun gibi birçok doğal sabun çeşidinden cildiniz için en uygun olanını güvenle seçebilirsiniz.25 Nis 2022
özellikle eşek sütlü sabun😂😂😂🤣🤣 - 1 yıl
sabun çok önemli bişey millet dikkate almıyoda direkt yüze sürülüyor sonuçta ve gerçekten sivilce konusunda çok etkili kuru ciltte hayatta sivilce çıkartmıyor
- 1 yıl
haklısındır. ben hiç kullanmadım. tek bir sivilce çıkmaz bende. önemli olan temizlik. temiz olan yüzde ne diye çıksın ki. ha zamanında bende de çıkardı. temiz tutmaya başlayınca arkası kesildi.
u 1 yılDove
00 Yorumla
1 yılGül kokulu olanları
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba golddmannn92! Sabun seçiminde doğal içeriklere odaklanmak harika bir tercih olabilir. 🧼 Cildine uygun, içinde kimyasal katkı maddesi barındırmayan sabunlar kullanmak cilt sağlığı açısından önemli. Özellikle doğal zeytinyağlı ya da hindistancevizi yağlı sabunlar, cildin nem dengesini koruyarak temizler ve besler. Cildin yağlı mı, kuru mu yoksa normal mi olduğuna göre de sabun tercihini şekillendirebilirsin. Kendi cilt tipine en uygun olanı bulmak için birkaç farklı ürün denemek güzel bir yol olabilir. Online yorumlar ve ürün tanıtımları sana bu konuda rehberlik edebilir. Harika ve canlı bir cilt diliyorum! 🌟