Daha önce zayıflamak için yulaf tüketen biri olarak bildiklerimi söylemek istiyorum. :)
Yulaf kilo verdirir mi? Yulaf ezmesi ile zayıflayanlar var mı?

yulaf diyeti yorumları Günümüzde spor yapan, kilo vermek isteyen ya da kas yapmak isteyen pek çok kişi birçok farklı yönteme başvurur. Bunların birçoğu yavaş etki yapsa da zararsız ama pek azı da ani etkilere sahip zararlı yöntemlerdir. Özellikle kilo vermek isteyen bireyler kilo vermek için öncelikle iştahlarını kapatmanın yöntemlerini ararlar. Bazıları kusma diyeti gibi zararlı yöntemlerle iştahlarını kapatırlar ki bu kendini kandırmaktan başka bir şey değildir. Yulaf ise içerdiği birçok lif, enzim ve vitamin ile sağlıklı zayıflamak isteyen bireylerin sıkça başvurduğu bir yiyecektir. Yulaf kilo verilmesine yardımcı olur. İçerisinde yer alan mineraller, vitamin ve diğer tüm besinler yulaf tüketmek için bir nedendir.
Yulaf diyeti nedir, nasıl yapılır?

yulaf ezmesi ile zayıflayanlar var mı? Sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenlerin ilk aradığı yöntemlerin başında gelen yulaf diyeti, hem kolayca temini hem de içerdiği güçlü lifler sayesinde uzun süreli tokluk hissi yaratması sebebiyle günümüzde oldukça gözde bir durumda. Bahsettiğimiz gibi içinde ki lifler sayesinde kan şekeriniz de dengeleniyor ve gün içinde kendinizi enerjik hissetmemeniz için hiçbir sebep bulunmuyor.
Yulaf diyetinin faydaları neler?

yulaf ezmesi kilo verdirir mi? Yulaf ezmesinin içerdiği enzimler sayesinde kabızlık, şişkinlik gibi sindirim ve boşaltım sistemi sorunlarına birebir. Yulaf diyeti denildiğinde aslında bakarsanız tek bir yulaf diyeti yok. Yulaf ezmesinin pek çok bireyin zevklerine göre içerisine farklı şeyler kattığı ve kendine bir öğün oluşturduğu diyetlerin hepsine yulaf diyetleri deniyor. Bu diyetlerde ise özellikle tokluk hissinde ki başarısı ile bilinen kuru üzüm çerezlerde sıkça öneriliyor. Üstelik yaban mersini gibi meyvelerle de kendi yulaf ezmenize egzotik bir hava katabilirsiniz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yulaf ezmesi, insanın göbeğini 1 haftada eritebilecek güce sahip, diyet yaparların kullanmasının sevap olduğunu muhteşem bir yiyecektir.
Birkaç yıl önce Fransız iki arkadaşım bize kalmaya geldiler. Hep birlikte bol yumurtalı sucuklu kahvaltı yapıyoruz. Bunlar, buzdolabından soğuk süt çıkarıp bir kaseye döktükleri yulafın üstüne eklediler.
Ağzımda beyaz ekmek kalakaldım öyle. Fit fiziklerinin iki nedeni vardı birincisi yulaf ikincisi düzenli spor.
Yulaf ezmesi, tok tutar..
Ben bir öğünümde mutlaka kullanırım yulaf ezmesini. Yulaf ezmeli milkshake, yulaf ezmeli omlet...
Yulaf ezmesini bir kaseye döküp üstüne çilek veya muz dilimleri ekleyerek afiyetle yiyebilirsin tercihen light süt de kullanırsan senin için güzel ve sağlıklı bir öğün olur.39 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim de sabah yemiyorum ben. Akşam 5 buçukta yiyorum.
Sabah ince bir dilin çavdar ekmeği yiyorum. Sabah mı yesem?- +1 yıl
En küçük markette bile bulursun eti'nin var mesela
Istersen omlt yap istersen süt dok istersen yogurtla karistir damak zevkine kalmış. @tubabruno - +1 yıl
@tubabruno tatsiz tuzsuz talas gibi bir sey
Meyvelerle tatlandirmak zorundasın ben seviyorum
Soran+1 yılLight süt yazmışsınız ama ben çilekli süt ile tüketiyorum bunu. Yanlış mı yapıyorum.
+1 yıl1- Tok tutar.
2- Kabizligi onler.
Sabah kahvaltisinda tuketmek diyet yaparken vucuduna iyi gelecektir. Aclik hissi azalir ve diyet nedeniyle olusabilecek kabizlik riski kalmaz.174 Yorumla
Soran+1 yılSabah midem almaz ki onu.
Akşam yemeği niyetine yiyorum. Beş buçukta.- +1 yıl
Sabah probiyotik yogurt , mevsim meyveleri ve ucer findik-ceviz ile harika bir diyet kahvaltisidir.
Aksamustu yiyorsanda ardindan hafif bir seylerle gecistir aksam yemegini.
Yulaf gercekten iyi bir diyet dostu.
Faydasi bol.
Endiselenmeden tuketebilirsin.
Ayrica bir gunluk kereviz ve limon detoksuda oneririm bu mevsimde.
İnanilmaz etkili.
Soran+1 yılYok akşam yemeği niyetine bunu yiyorum demek istedim :)
Kereviz limon detoksu nasıl oluyor?- +1 yıl
Aynen..
Ama dikkatli ye soran fazlası kiloya dönüşür
+1 yılyulaf ezmesi zayıflatabilir ya da kilo aldırabilir. Bu sorunun cevabı yulaf ezmesini nasıl tüketeceğinle ilgilidir.
örneğin günde 5 öğün yiyorsan ve bir öğün de yulaf ezmesi yiyeceksen kilo aldırır...
ancak günde iki öğün yiyorsan ve bir öğünün de sadece bunu yiyorsan o zaman da zayıflatır...
muz eklemen iyi... kilo almak istiyorsan şunları da yap... Kilo almak istiyorsanız öncelikle dahiliye uzmanına görünmeniz gerekir. Bu çok önemli bir aşama. Kilo alamamanın nedenleri tespit edilmeli. Eğer parazit varsa önce bunlardan kurtulmanız gerekir. Tahlil sonunda parazit çıkmaması bile parazitiniz olmadığı anlamına gelmiyor. Zira bu tahlillerin en az 8-9 kez tekrar edilmesi sonucunda kesin bir sonuç alabilirsiniz. Bu nedenle parazit dökücü ilaçlardan bir kez kullanabilirsiniz. Eğer başka bir sağlık sorununuz yoksa şu önerileri mutlaka dikkate almalısın.
1. Öğün sayını en az 5 yapmalısın. 1,5-2 saatte bir vücudunun beslemelisin.
2. Ginseng kullanabilirsin, vücudu genel anlamda iyileştirir.
Ancak daha ayrıntılı bir yorum yapmak istiyorum sana.
Öncelikle ideal kilonu idealkilox. com da hesaplat.
Ancak nasıl yiyeceğini iyi bilmen gerek bunun için şunları mutlaka oku.
Ayrıca yeme bozukluğun olup olmadığını öğrenmek için
Bu nedenle boyuna ve kilona göre sana en uygun olan fitness programını ve bu programı nasıl yapacağını öğrenmek için :
Ya da
ordan kilo alma sayfasını oku. https://02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılgerçekten çok teşekkür ediyorum çok işime yaradı..
- +1 yıl
önemli değil umarım istediğin kiloya kavuşursun
+1 yılşimdi okudum aşağıda bir çok saçma yazı var. kimi protein demiş, karbonhidrat demiş kalori demiş.. evet yulaf lif kaynağı olması sebebiyle sindirimi hızlandırır. bunun yanında kesinlikle şeker ve hamur olmayacaksa tabi. bir de vücut kitleni bilmiyorum fakat kesinlikle günde tempolu 6 km yürümen ve toplam da 13 km hareketli olman şartıyla. yani vucut kalori yakmayı bırakmıcak.. ilk 3 hafta stres yapma kilo veremiyorum ya da az veriyorum diye. unutma ki ideal kilo verme süresi için 2 ay diyet yapılmalı ve programa ayak uydurmalısın..
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılYulaf ezmesi kalorisi ekmeğe göre düşük fakat besin kalitesi olarak yüksek bir besindir. Yulaf ezmesi insanı tok tutar gün içerisinde vücudun ihtiyacı olan lifin %12 sini karşılar. Yulafı tercih etme sebebimiz içerisinde komleks yani kaliteli karbonhidrat bulunması bu karbonhidrat bizim gün boyu enerji ihtiyacımızın bir bölümünü karşılaması ve içerisindeki yüksek protein miktarından dolayıdır kardeşim. Lif bağırsakları çalıştırır ve sindirimi hızlandırır bu yüzden yulaf öneriyorlar. Yulaf ezmesi yiyecekseniz sade öneririm çünkü meyveli olanın kalorisi çok yüksek.
13 Yorumla- +1 yıl
peki kilo alırmıyım ya da kaybedermiyim
- +1 yıl
Günlük harcadığın kaloriden fazla alırsan kilo alırssın az alırsan kilo verirsin yulaf ile alakası yok
- +1 yıl
anladım
ben hareketli bir işte çalışıyorum,8 saat hareket halindeyim ve işe bisikletle gitmeye çalışırdım ve diyet yaparken haftada 1 gün koşmam gerekir benim vücudum böyle hallerini biliyorum nasıl zayıflarım neler yemem gerekiyor ne kadar yemem gerekiyor bunu bir yaştan sonra farketmiş olman gerekir sadece yulaf yiyerek zayıflayamazsın, 1 armut dilimleyip yulaf+sütle karıştırıp yerdim bu sizi 10 saate yakın tok tutar lakin metobolizma yavaşladığı için aradığın etkiyi bulamazsın o yüzden saatlerinde canın istemese de belli şeyler yiyeceksin yoksa neden kilo veremiyorum der strese girersin :)
30 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMeyveli sütler ve yoğurtlar şekerlidir. Bence iyi değil.
Yulaf ezmesi iyi bir şey. Fakat her gün aynı şeyi yersen metabolizman yavaşlar, yani kilo vermen zorlaşır. İlla kahvaltıda gevrek yemek istiyorum diyorsan 2 çeşit gevrek al.1) yulaf ezmesi, 2) tam tahıllı gevrek. Bir gün onu, bir gün diğerini yersin. Ayrıca içeriğine meyve ekleyebilirsin kuru ya da taze. Kuruyemişler falan da ekleyebilirsin. Bence en iyi yulaf gevreğini Form üretiyor. İçeriğinde keten tohumu, ayçekirdeği vb. var. Alman gereken tüm yararlı yağları almış oluyorsun yani. Fındık, kayısı çekirdeği içi bile var :) Ben genelde spordan 15-20 dk önce yerim. Spordan sonra da proteinli bir kahvaltı yapmak lazım ki kasların kendini yeniden onarabilsin..10 Yorumla
+1 yılAbi bunlar kaldımı hala ya yulaf ezmesi yiyip 1,5 adana götürürsen hiç bir yararı olmaz dengeli ve yeterli beslendikten , spor yaptıktan , psikolojini düzğün tuttuktan sonra kilo vermen için bir sebep yok yulaf ezmesiyle olacak şeyler değil bunlar yeterli proteini , karbonhidratı , vitaminleri alman lazım fazlasını alırsan metabolizma depo etmek için yağa dönüştürüp depo eder buda fazla kilolarındır.
30 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 934 cevap paylaştı.
1 yılZayıfladın mı? Ben ilk defa denemek istiyorum
Yarın yulsf alacsm a101 ya da bime bakacam hangisi mantıklıysa ordan alacsm fiyat konusu markası
Ben gğnde 2 kere acıkınca bundan yesem 1 kere yemek yesem olur mu
Suda başlayıp yoğurt karıştırıp yemek istiyorum zayıflatır mı ve tok tutuyor mu iş yerinde 3 tane poaca alıyorum zar zor yetiyor poaca almasam bundan götürsem aç kalır pişman olur muyum yedek alayım mı posca simit00 Yorumla
+1 yılhem besin değeri yüksek hemde kalorisi az. tüketilmesinin sağlık için faydalı olduğunu biliyorum. zannımca kalorisinin az olmasından dolayı zayıflamaya veya formunu korumaya yardımcı oluyordur. meyveli sütün pek doğal olmadığını düşünüyorum ama bilgim yok yanıltmak istemem.
00 Yorumlayanlış yulaf ezmesi öğün degıl ara ögünndür onu aralarda 200 ml yoğurt ya da süte light olacak ama 3 kaşık koyup o sekılde arada bağırsak calıssın dıye tuketmelısın ben diyetisyene gidiyorum 72 den 66 ya düştüm diyet konusunu arastr sadece yulafla olmazz
20 YorumlaYulaf ezmesi nedir ya bir kere denedim bir daha da denemem tövbe ettim onun yerine marketlerin diet bölümünde bulunan wasa lardan ve süzme peynirlerden al bir tane wasa bir tane süzme peynir bir kat daha wasa bir kat daha süzme peynir gibi sandiviç yapıp ara öğün olarak tüket üzerine de bol su iç lifli yapısından dolayı hem tok tutar hemde sağlıklı beslenirsin tadı da süzme peynirler gayet güzel :)
00 Yorumla
+1 yılNormal sağlıklı bir yiyecek sana direk kilo verdirmez. ama sen diyet yaparken normal ekmeği cikaricam hayatimdan yulaf kepegiyle krep yapicam dersen karbonhidrat yerine protein ve vitamin seçtiğinden dolaylı olarak kilo verirsin.
Kullanmış biri olarak ben oneririm ama dikkatli kullanmak lazım.02 Yorumla
Soran+1 yılEkmek çok az. O da çavdar ekmeği yani ve ince bir dilim. Onu da yemesem bayılırım.
- +1 yıl
O zaman bu yulaf kepeği kullan icinde bir sürüvitamin protein var
+1 yılDolaylı yoldan evet , tokluk hissini arttır. Daha az gıda tüketmeni sağlar. Daha az tükettiğin için vücudun ; mevcut potansiyeli eritme yoluna gidecektir. Spor yapmayı ihmal etme , protein ağırlıklı beslen.
24 Yorumla
Soran+1 yılGünde bir saat yürüyorum. Yoğurt süt ve meyve tüketiyorum bol bol. Nasıl?
- +1 yıl
Yoğurt içerisine taze meyve dilimleri ekleyerek , meyveli yoğurt yapabilirsin. Güzel bir aroma katıyor tavsiye ederim. Spor süresi kişiye göre ayarlanır. Kendine yeterli görüyorsan sıkıntı yok demektir. Önemli bir tüyo veriyim , yoğurt ve sütü spordan önce tüketme. Kasların , laktik asit sentezler ve ciddi yorgunluk hissedersin. Spordan önce muz ve ya haşlanmış yumurta tavsiyemdir.
Soran+1 yılYeterli görmüyorum da vaktim az. Bir de ara verdim bir hafta o yüzden zorlaniyorum. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
- +1 yıl
Rica ederim. Spor , hayat yörüngenizin güneşi olsun ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an yanımda yogurtlu yulaf ezmem vardı bu soruyu açtım bende sporcuyum :D lif oranı yüksektir kaslarını destekler bir yiyecektir bu kilo vermeye dolaylı olarak katkısı vardır fakat diğer öğünlerin bol proteinli olursa ağırlık çalışmaların fazla olursa o zaman kilo verdirmez eğer sen gidipte diyet gibi az yiyerek ara öğünde de sadece yulaf ezmesi tüketirsen o zaman kilo verdirir işte
18 Yorumla- +1 yıl
hmm anladım galiba , ya benim kilo vermeye hiç ihtiyacım yokda fotoğraftada göründüğü üzere :) o yüzden korktum bian
Cevap sahibi+1 yılbende kilo almaya çalışıyorum ama yulaf ezmesi tüketiyorum işte :D kullanım amacına göre değişebiliyor
Cevap sahibi+1 yılsen kızmısın
- +1 yıl
aynı amacı güdüyoruz o zmn :) hyr değilim maviyim
Cevap sahibi+1 yılee profil foton?
- +1 yıl
ne olmuş?
Cevap sahibi+1 yılkız fotoğrafı :d
- +1 yıl
bunu iltifat olarak alabilirim :) ama hyr benim
+1 yılyohurtla tüketirsen daha güzel sonuç alırsın. birde sabahları uyanınca ılık bir bardak suya bir tatlı kaşıgı bal ve sirke koy karıstır iç en az yarım saat sonra kahvaltı yap ama bunu dene sana çok iyi geldigini görüceksin
00 Yorumlasade yediğinde kendini at gibi hissedebilirsin. kuru meyveler ekle, yabanmersini , kuru üzüm gibi şekerli meyveler koyarsan ya da tarçın koyarsan tatlandırır. hem şeker ihtiyacını bastırır hemde doğal yöntemlerle. ve yoğurtla da ye bunların hepsini.
00 YorumlaTok tutar seni. 100-150 kaloridir genelde. Normalde kahvaltı yapsan daha fazla kalori alırsın. Alacağın kalori az olacağı için kilo vermende yardımcı olur. Tabi spor yapmak ve gün içerisinde yediğine içtiğine dikkat etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılYulaf ezmesi yerine yulaf kepeği dene derim , su yardımı ile günde 1 en fazla 2 kaşık Yemen yeterli suyla yapamıyorum dersen yoğurtla karıştır , kilo verdirir mi dersen de yulaf midende şiştiği için tok tutma özelliğine sahip
00 Yorumlanormal süt içmekle kimse şişman olmaz, light süt tüketmekle de ince olunmaz. o light ürünlerin içinde çok fazla katkı maddesi var.
diyet listeni iyi hazırlarsan kilo verebilirsin. tek bir besin ile zayıflama olmaz.00 Yorumla
+1 yılAz yagli sade yogurt ve meyveyle tüketiyorum ben genelde bögürtlen veya orman meyveleri gibi meyveler tercihim hem renk veriyor hemde güzeller. Yogurtla denemelisin kesinlikle
00 YorumlaErkek arkadaşım sporla çok ilgilidir yani ilgiliydi. sağlıklı beslenir sporunu yapardı. Sabahları sütle yulaf ezmesi yerdi mesela, kilo verdiriyor diye biliyorum yani ama meyveli süt konusunda birşey söyleyemiycem. Bence riske atma ve light sütle denemeye devam et
00 YorumlaEti lif a lif denedim bir ara.. Ama o da tek başına gitmiyor ve onun yerine kahvaltılık gevrek ya da müsli daha mantıklı bence
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet tadı çok değişik.
Soran+1 yılBenim çok kilo vermem lazım ya. 6 kilo kesmez beni. 13 kilo verdim de zaten ama daha kilom cok :(
+1 yılşekersiz tukettigin sürece sorun olmaz sütü yağsız almaya özen göster. lifli yiyecekler kesinlikle kilo aldırmaz
10 Yorumla
+1 yılCanım kardeşim Yulaf Kompleks karbonhidrat içeren , protein miktarı yüksek , mineral ve vitaminler içeren lif oranı yüksek bir besindir.
10 YorumlaYemek değil açlık kilo verdirir kardeş. Düzenli az Yemeğe alışırsan verdiğin kiloları da almazsın. Acı ama gerçek.
20 YorumlaYulaf bir tahıldır tatsız tuzsuzdur sütle karıştırarak mısır gevreği gibi. yenir besin değeri güçlü liflidir
00 YorumlaRuslar yulaf çok kullanır suda pişir şekeri katma güzel bir besin, ayrıca kahvaltılık olarak da faydalı. Bol lif içeriyor
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYulaf lapası güzel oluyor bitek:))
Gizli Soran+1 yılRusları bilmiyodum ben en çok ingilizleri duydum eskiden at besiniymiş sadece:))
+1 yılBEN SANA ÖĞRENDİĞİMİ YAZIYORUM : 3 ÖĞÜN YEMEKTEN ÖNCE 1 ÇAY BARDAĞI ELMA SİRKESİ İÇ... METABOLİZMAYI GÜ. LENDİRİR... DEĞİŞİMİ GÖRÜRSÜN
00 YorumlaTek başına kilo verdirmez ama iyi bir diyet yemeğidir. Yalnız sabahları yesen daha iyi ve haşlayıp yemen gerekiyor biliyorsun değil mi?
00 Yorumlabol lifli oldugu için tok tutar ve sindirime yardımcı diye duymuştum
10 Yorumla
+1 yılEvet biara teyzem o seklde kilo vrmisti.. yulaf ezmesi kuru uzum cok az ceviz incir kuru kaysi vln karstrmisti.. sabahlari aksamlarida yuruyuse gidiyordu baya zayiflamisti yah..
00 YorumlaSpor yaparken hergün kesinlikle sabah 1 kase etilifalif ve sütle beraber yerdim vücutta tokluk yaptığı için zayıflamanda yardımcı olacaktır sabah yersen daha iyi olur öğleye kadar acıktırmaz :)
11 Yorumla- +1 yıl
Peki öğlen de yesem olur mu yanında yogurt
hayır tabikide sabahları ye sadece.. diğer ögünler protein beslen. low carb diyetine başla
00 Yorumla
+1 yılSadece diyetle zayıflama sağlıklı değildir. Vücudunun belli bir forma girmesi için spor yapmalısın
00 Yorumla
+1 yılsabahlari sade yogurtla ye.. metabolizmayi calistiriyor ve tok tutuyor.
00 Yorumla
+1 yılArkadaslar bu etinin yulaf ezmesini filan alsak etkili olurmu yoksa aktardan %100 dogalmi almaliyiz
00 Yorumla
+1 yılTok tutuyor ayrıca, gerekli karbonhidratı da alıyorsun gün içinde. Zayıflarsın ben sahurlarda bile yarın kase yiyordum tok tutsun diye.
00 YorumlaYulaflı besinlerin öğütülmesi kolay olduğundan verdirir
11 Yorumla- +1 yıl
kesin veririm yani
tok tutuyor yalnız tek kullanma yoğurtlu ballı falan yiyebilirsin aksi taktirde tadı berbat...
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum internetten araştırabılırsın ancak geceleri çok acıktısan tuzlu birşeyler ya da yulaflı kraker yiyerek kilo alma sorununu engel olabılırsın
00 Yorumla
+1 yılTabiki ya mesela icine suzme yogurt light bide meyve yulaf harika bir parfe olur.
Sonra sutle tuketebilirsin ben cok kullanirddim diyet yaparken00 Yorumla
+1 yılYulaf kepegi kilo verdirir ezmesinde bolca karbonhidrat var aksine kilo alirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi :(
- +1 yıl
Paketin arkasinda besin degeri olmasi lazim 100 gr da kac karbonhidrat var?
Soran+1 yıl323 gibi birşey
- +1 yıl
Bakarak soyle imkansiz o kadar olmasi
Soran+1 yılBen yanlis anlamisim. :) 76,3 karbonhidrat kalorisi
- +1 yıl
Cok fazla... yanlis bilgi yuzunden dahada kilo alicaksin onu kullanmyi birak yulaf ezmesi al.. eger karbonhidrat 20 gr dan fzlaysa kilo vermeyi bekleme mutlaka besin degerindeki yag ve karbonhidrat degerine bak ve ezmeyi at yulaf kepegi al
Spor yaptığım için haftada 1 kilo kadar yiyorum. Yüksek değerde protein içerdiğinden kilo yapmaz. Belirli ölçüde yerse lif kaynağından dolayı sindirimini de kolaylaştırır.
00 YorumlaBen diyetislenle gorustugum zaman bir donem bana 3 gun biyunca sabah ohlen aksam yulaf yedirdibu 3 gun icinde 3 kilo vermisdim kilo vermemin durdugu bie donemde bunu yaptirdi bana sondasinda hemen normal baska bi haftalik liste vermisdi
00 Yorumla
+1 yılkalorisi az olduğundan yağlanma yapmadan lif alımını sağlar kilo verdirmez ama kilo da aldırmaz
10 Yorumla
+1 yılyulaf ezmesini bilmiyorumda yulaf kepegi tok tutar yogurda karıstır yi
00 Yorumla
+1 yılYanına sağlıksız bişey yemezsen tabii ki kilo verdirir. Gida dersinden biliyorum :)
00 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 2,2b cevap paylaştı. atmısın sen ne yulafı ne ezmesi :D oldu olcak arpa kırması filanda ye :D:D:D
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsağlıklı bslenmek için buda gerekli herkezin düşüncesi farklı saygı duyuyorum.
+1 yılkilo verdiren mucizevi bir besin yok bebişim. kararında yicen bu kadar basit ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanan hocanın dediklerini yap, hatta kitabını al.
böyle şeylerle kendini yorma. yazık acıkırsın. daha düzgün şekilde kilo verebilirsin.00 YorumlaYulaf kepeği aldım kullanıyorum uzun süre tok tutuyor birçok faydasıda var
00 Yorumlalifli olduğundan tok tutuyor bu yüzden daha az yiyorsun hem yağ oranı düşük belli bir pdofein niktarı olan kaliteli karbonhidrat
00 Yorumlayulaf özünde iyi birisi sende o karşı iyi olursan çok iyi anlaşacağınızı ümid ediyorum ben
10 YorumlaYulaf ezmesi çok iyi bir lif kaynağı ama tadı hc gzl değil :)
00 YorumlaKilo aldirir ne zayiflatmasi. ben fitness yapiyorum yiyorum kili icin protrin deposu ;)
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbende kilo almak istiyorum zaten ama sağlıklı bir şekilde ve aşırı zayıfımm
Hayır, kilo vermek demeyelim de tok tutar.
Kilo almazsınız yani.00 Yorumla
+1 yılKesinlikle faydası var yağ ORANI düşük belli protein miktarı olan Artı tok tutan Artı kaliteli karbonidrat.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYulaf kepeğine de bir bak derim Dukan Diyetin ana maddesi gibi :)
00 YorumlaSporla birlestir onu. Lif kaynagidir yulaf spordan 1,2 saat once 3,4 kasik yemen yeterli olur. Normal sutle olsa daha iyi ama sutu bol katma bir de yogurtla da tuketebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKilo verdirmez ama tok tutar diye biliyorum zaten neredeyse aynı şey oluyor eğer kilo vermek istiyorsan sadece su tavsiye ederim hem çok sağlıklı hem de zayiflatiyor bol bol iç
00 Yorumla
+1 yılakşamları spor yap şimdi ölçülerin nasıl ve yaş kaç
00 YorumlaDuymuştum evet. İyi geliyor. Bİraz sabret ama hemen 1 haftada olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim vaktim olmadigi icin yemek yiyemiyorum yulaf gibi bisey var onu yiyorum artik alistigim icin ac oldugumu bile hissetmiyorum bu cok kötu ama kiloluda deilim bigun dusup bayilicam diye korkuyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat