Erkekten de imza istemiyormuş üstelik. Kadinin bedeni üzerinde bile hak iddiasında bulunuyorlar.

Erkekten de imza istemiyormuş üstelik. Kadinin bedeni üzerinde bile hak iddiasında bulunuyorlar.

Cahil ve yobazlar çünkü, tutturmuslar çocuk rızkıyla gelir diye, kendileri de rezil oluyor çocukları da , eğitim desen sıfır imkanlar desen sıfır, kendileri gibi boş beleş insanlar yetişiyor sonra
Kesinlikle.
Cevap
7Cevap
Çünkü dini yönden günahı var gadası
Tecavüz sonucu olduysa, ya da baba sorumsuz bir tipse?
Her ne olursa olsun dini hükümler kesin günah olan şeyler bellidir sevap olan şeyler bellidir
Allah her kulunun başına dert musibet verip onu sinar
Katılmıyorum
Senin düşüncen saygı duyuyorum
çünkü yanlış olduğunu düşünüyorlar
Yani şöyle bir şey var çiftleşirken bunun sorumluluğunu alıyorsun üstelik karşı tarafın o çocuk üzerinde hakkı var
Kadın cinselliği verirken bu durumu göze almalı. Hiç değilse hap falan almalıydı
Erkek içine bosalmamaliydi! Yine kadınlar suçlu oldu bak
@_Katherina prezervatif kullanmasını isteyebilirdi ve cinselliği veren kadındır bunu göze almalıydı
Ne saçma 😂 sizin aklınız yok mu? Kadının aklı mi var bı? Dusenemiyomusunuz?
Hassasiyetini anlıyorum da bu akılla ilgili değil cinsel seçilimle ilgili. Cinselliği kadın seçer ve bunu yaparken bilinçli olması gerekir
Aynen tecavüze uğrayan kadınlarda zaten kuyruk falan sallamıştır, ne de olsa kadın cinselliği secer!
Yani bunu kastetmedin o dediğin o***pu çocukluğu sadece çiftler arası cinsellikten bahsediyorum. Tek gecelik ilişki sonucu olan çocuğa devletin karışması bence de saçma.
Çocuğu yaparken aynısını düşünmüyorsunuz çünkü ne zaman bebek oluştu bebeğe kıyıyorsunuz.
Evet öyle yapıyoruz. Kürtaj bir doğum kontrolü değildir yanlis anlaşılıyor galiba.
orada bişey olmasa kürtaj olmazsın herhalde.
Ağır konuşturmayın beni şimdi. Bir cana sen karar veremezsin kusura bakma. Madem yapıyorsun o zaman gerçekten önlemini alacaksın sen kimsin de bir canın yaşamasına karar veriyorsun?
Benim vücudum, ister aldiririm ister doğururum. 3. Kişilerin hakki yoktur buna. Size b*k yemek düşer afedersin
Sen de babanın spermlerinden bu dünyaya geldin dimi? Eğer ki o gün korunsalar olmayacaktın veya aldırsalar aynı şekilde. O zaman sen ne hadle yaşıyorsun? Bu zihniyette biri zaten bir zahmet çocuk sahibi olmasın duyarsızlar
Peki tecavüze uğramışşa kadın? Veya baba sorumsuz, evine bakmayan, madde bağımlısı diyelim? Kadın nasıl bakicak tek başına?
Kız boş ver uğraşma şunla ya anlamaz bu , bunun baktığı çocukta kendi gibi olur @_Katherina
Elbette onunda bir çaresi bulunur ama sen kimsin de birini öldürme hakkına sahip olduğunu düşünüyorsun? Cinayete karşıyım sonuna kadar
Fetüsün ruhu yoktur, bir birey değildir. İnsan bile değildir henüz tıpta. Cinayet değil. Yasal süresi sonunda cinayet sayılıyor
Tabi yaa tabii aynen siz böyle böyle kandırın kendinizi bir gidin yav
Olumsuz bakılması zerre umrumda değil eğer ben önlemimi aldığım halde olduysa aldırırım
Deneyelim önemli şekilde
Dini gereklerden dolayı cana kıymak gibi geldiği için.
Ne hakkı la? Böyle bir hak olamaz
Kürtaj cinayet olarak görülüyor
Yazık bebeğe vicdanı olan yapmaz!
Bir cana kıyıyorsun çünkü
Olumlu hiçbir tarafı olmadığı için
Cana kıymak gibi cinayet gibi düşünüyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?