Bu bir kaç aydın ayağımda mantar var. Tedavi için ön görüşmeye gittim 5 bin tl istiyorlar.
yok mu bir çaresi?
Bu bir kaç aydın ayağımda mantar var. Tedavi için ön görüşmeye gittim 5 bin tl istiyorlar.
yok mu bir çaresi?
Kardeş sana en temiz masrafsız tedavi yöntemi onereyim. Ayağını sabah ve akşam olmak üzere bir kova sıcak su (sıcaklık dayanbilecegin kadar Max sıcak olsun) ya sok ve ayağının derisi resimdeki gibi olana kadar beklet bir kaç gün sonra ayağındaki mantar kendiliğinden dokulucek
Sen yaptın mı?
Ondan kolayı ne yukarda arkadaşta pudra demiş yamar kurutur pudralarım inşallah geçer
Eyvallah teşekkür ederim
Keşke foto atsaydin... benim çıktı ayağımda ben düzenli şekilde sıcak suda tutup yumusatip alabildiğimi aldım her duşta ayak törpüsü ile törpüledim düzenli Travozol kullandım nemlendirdim çorapsız gezmedim şükür geçti mantarlı deri kalmadı..
Çok şükür tırnaklarda bir şey yok ama sağ ayağın tabanında ve yanlarında çok yoğun var. Bazen çatlayıp kanıyor. Ayak maskesi yaptım ilk bir hafta çok güzel deri soydu sonra Nasır gibi sertleşti gratisten ayak bakım setiyle törpü bile aldım kullanıyorum daha iyi yumuşatıyor ama gece kaşıntısını önlemiyor. Travazol hiç bir şeye yaramıyor.
Doktora git araştırmaya
Sağlık ocağı hastane travazol veriyor özel yerlerde çok gereksiz ilaç parasıdır muaynesidir tedavisidir çok istiyor. 5 bin ilk seansa muayene + ilaç parası istiyor. Diğer muayeneler ayağın durumuna göre fiyat değişiyor
Mantar bu.. kanser olmadin şükür.. aktara git
Gittim ama kına falan verdi sabun verdi kullandım sanki daha çok yaydı bende buraya yazdık en azından bir şeyler kullanıp tedavi olanlardan bilgi almak için
Yokmu özel hastane dermatoloji falan gitmedin mi
Cevap
4Cevap
Bebek pudrası var ya Ayağına hergün dök ayakkabının içine dök 2-3 haftada toparlıyor kendini kardeş
Deneyelim bakalım inşallah fayda eder. Birde çalışıyoruz hep ayakkabıda bazen çıkartıp etini kazıyana kadar kaşıyasım geliyor çok zor ya
Askerde bendede olmuştu pişik bebe pudrası kullandım geçti doktor demişti banada
Bende bir kaç güne bedelli gidiyorum daha kötü olacak galiba
Postala pudra dök düzelir
Öyle yapılan artık eyvallah👐🏻
Yuh attara git doğal kullan İbrahim Saraçoğlu yaz YouTube bak yeterlidir
Kanka bu benim aklıma nasıl gelmedi yavv
Çünkü ben yoktum 😂
Sıcak suda kuru Maya erit ayaklarını şok yarık saat beklet ovala iyi gelir.👍
Aslında yumuşatıp sonra derileri tırnak markasıyla alabilirsiniz
Yaş maya ile ılık suda masaj iyi gelir...
Travazol krem
Elma sirkesi kullan
Kınaya karıştırıp yapmıştım ama bir faydasını görmedim
Yalniz elma sirkesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?