Arkadaşlar ben 2 sene önce yaklaşık 20 kilo vermiştim uzun bir süredirde kilomu koruyordum gel gelelim şöyle bir sıkıntım var 1 aydır nedenini bilmediğim şekilde 4-5 kilo kilomda artış oldu
Normalde yememe içmeme özellikle dikkat eden biriyim günlük almam gereken kalori miktarındanda az alıyorum kalori açığı bırakıyorum hatta ona rağmen kilomda gün geçtikçe artış olmaya devam ediyor
Acaba sporu azalttığımdan kaynaklı olabilir mi? düzenli pilates yapan biriyim normalde ama 1 buçuk aydır düzeni bozdum dedem vefat etti onun etkisi 1 hafta diyelim 3-4 gün pilates yapsam 10 gün ara veriyorum
Birde bu sıraları pek düzenli suda içmiyorum normalde en azından 1 buçuk litreye yakın bilemediniz 1 buçuk litre tüketirdim
vücut ödem tutmuş olabilir mi?
Bu durumu nasıl düzeltebilirim ben normalde çok rahat kilo veren biriyim birde polikistik over var onuda belirtmemde fayda var
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gluten ve şekeri kesebilir misin? Bu şekilde pcosdan da kurtulanlar varmış, instagram Dr melek vuslat ozdogan öne çıkan storylere bak
denesem ki teşekkür ederimm
boy fizigin kaç
160 şu an 65 kiloyum
dert edilecek
gibi değilsin
şimdi size şöyle diyim polikistik over hastalığını hiç duydunuz mu? kadınsal bir hastalık
ve bunun kilo ile ilişkisi var ben kilo aldığım an
regl düzensizliği, kıllanma, ruhsal etkenler ve gebe kalma sıkıntısı diyabete yatkınlık baş ediyor
doktor bunla sadece ideal kilona yakın ya da ideal kilonda kalırsan bir şey olmaz dedi
İdeal kiloma düşmek için baya çaba sarf ediyorum açıkcası ama bir şeyler oldu sebebini bilemiyorum kilo alıyorum git gide
bana sorsan kilon çok normal
hiç faslan yokk
infecik te olunmaz
en azından 10 bilemediniz 15 kilo vermem lazım sağlığım için doktorun dediğini diyorum aslında dışarıdan normal sağlıklı gözüküyorum ama vücut 1-2 kilo alsa direk sağlıksal olarak tepki veriyor
az dirileş
çokkk fazlan yokki
azıcık var :) birde benim yaşım daha genç düşünün bunun birde ilerisi var yaş geçtikçe dahada zaten kilo alıyoruz
ben veririm bir şekilde genede şu kilo alımımı durdurmam lazım
sporu artırmam belki gerekebilir
e ama boyuna göre maşallah
ne eksik ne dazla
naber
Yağlı şeyler tüketiyor musun
yok tüketmiyorum
o tarz şeyler yıllardır dikkat ederim zaten vücut kilo almaya yatkın diye özellikle dikkat ediyorum
Eee makarnanın kalori değeri de baya fazla hee onu tüketiyor musun peki
durum şöyle mesela günlük almam gereken kalori 1700 diyelim boy kiloma göre eğer o kalori açığı varsa yerim ölçülü şekilde yoksa yemem
artık vücut alıştığı için hangi yemek kaç kalori otomatik olarak hesaplayabiliyorum kafadan
ama bu sıraları bir aksilik var çözemedim
O zaman bi hekime görün derim
hiç diyetisyene gitmedim bakalım bir gitmem gerek sanırım nerede yanlış yapıyorum
Bende sağlıkçıyım ama yani görün derim muhakkak
:) hemşir felan mısınız?
kesinlikle görünmem lazım
birde bir şey sorucam sağlıkçısınız diyi bilirsiniz bu insanlara günde 3-4 litre su için olayı doğru mu
ben çok su içebilen biri değilim normalde de sormak istedim
Evet hemşirim aaa bak su konusunda öyle baya su iç kilo almamana yardımcı olur hem böbrekler için de baya iyi
İstek atın ordan sorun bildirim gelmiyor geç yazıyorum
Naptınız