Neden kilo aliyorum?

doner disinda fast food cok nadir yerim yedigimde de kfcden tavuk alirim. Ama en son gecen sene temmuzda yedim onuda. Doneri 2 3 ayda bir yerim, evde genelde saglikli yemekler piser bende herkes gibi 1 tabak yer kalkarim. Yedigim tek et tavuk eti bu arada onun disinda et kokusuna bile dayanamiyorum. Hamur islerini de seven biri degilim sadece manti ve hacapuri yerim duydunuz mu bilmiyorum. Cips ayda bi yerim gunde, bu aralar cok dondurma yiyorum ama onunla alakasi yok. en az 5000 adim atarim hasta oldugum zamanlar tabii 1000e kadar dusuyor. Ama genelde 11k adim atiyorum. Buna ragmen 95 kgyim ve boyum 165. Genetik olarak kilo almaya yatkinizdir orasida var ama kilo vermek benim icin cok zor. 1 ay diyet ve sporla sadece 8kg vermistim. Sonrada vazgectim. Diyet yapabilecek biri de degilim ama kendimi zorlamistim. tek carem spor ama artik hevesim kalmadi. Kilolu olmak benim icin kotu bir sey degil kendi halime kalsa ben boylede kalirim ama istedigim croplarin sortlarin, jeanlarin bedenini bulamiyorum sirf bu yuzden kilo vermek istiyorum

Neden kilo aliyorum?