Sağlık Gerinme hareketleri bel ağrısı yapar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Dün biraz gerineyim dedim belimde bir çekilme hissediyorum acayip tuhaf Güncellemeler+1 yıl Belim acayup ağrıyor, ağrı kesici attım Gerinme hareketleri bel ağrısı yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet. Esneme hareketinden ne olur ki deseniz de kasları zedeleyip belinizi zorlayabilir. Bir süre dinlenin ve bu hareketleri yapmayın. 0 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Normal sağlıklı bir insanda yapmaz ama hareketsiz bir yaşama sahip olunca yapıyor 0 0 Yorumla
SILENTSMILE Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl 30. 35 yaşlarından sonra vücüdü çok zorlarsam yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet. Esneme hareketinden ne olur ki deseniz de kasları zedeleyip belinizi zorlayabilir. Bir süre dinlenin ve bu hareketleri yapmayın.
Normal sağlıklı bir insanda yapmaz ama hareketsiz bir yaşama sahip olunca yapıyor
30. 35 yaşlarından sonra vücüdü çok zorlarsam yapar
Demekki biraz zorlamışsindir
Çok zorlamissan olur tabi
Evet yapabilir
Hayır yapmaz