- 1 yıl
Evet yapar , baş dönmesi, bulanık görme, kollarda parmaklarda uyuşma güçsüzlük yapar.
04 Yorumla- 1 yıl
Nasıl gecer pekı hangi bölüme gitmem gerekiyor kulak çınlaması da. Var
- 1 yıl
Fizik tedaviye gitmen gerekli , öncelikle sıkışmış kaslarını güçlendirmen lazım. Fizyotetapistim yardımcı olacağım bir şey olursa yazabilirsin.
- 1 yıl
Fizik tedaviye gıdıyorum yarın inşallah hafıfler teşekkür ederim
- 1 yıl
Fizyoterapistseniz size danışmam gereken 3-5 sorunum var bende aynı durumdayım 4 küçük fıtık rahatsız etmeyecek düzeyde hiçbi baskısı yok ve boyun düzleşmesi var, omuzum sırtım kollarım el parmaklarım sürekli çıtlat kütler bu boyun düzleşmesinden sonra olan bişey bunu nasıl geçirebilirim korkudan hareketsiz oturuyorum genelde ve neyi yaparsam boyun düzleşmesine iyi gelebilir ne geçirebilir?, boyun düzleşmesi geçerse de fıtıklarımın ilerlememesi için nelere dikkat etmeliyim?, cevaplarınıza ihtiyacım var umarım görürsünüz 18 yaşındayım
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
ağrı neredeyse can oradadır derler her yere tesir edebilir yani.
06 Yorumla- 1 yıl
Agrıyı nasıl hafıfletebilirm evde
- 1 yıl
yani bence fıtığını bir şeyler tetiklemiş. muhtemelen bir yerden soğuk vurmuş. belkide baharın gelmeye başlamasıyla rehaveye kapılıp bir an da terleyip üzerindeki şeyi çıkarmışsındır oradan bir soğuk yemişsindir. birkaç güne geçer muhtemelen. ağrı kesici de kullanabilirsin mesela arveles ya da majezik gibi
- 1 yıl
Evet öyle oldu galıba bugun dıkkat etmedım terledim dıye normalde hep bogazlı veya boynumu sarılı duruyorum ama bugun öyle degıldı o etkı etmıs olabilir o zamn:/
- 1 yıl
öyle olmuştur sanırım çok dikkat etmelisin o bölgelerini korumalısın soğuk almamalı yani havalara aldanma tam hasta yapan havalar bunlar açılmak için biraz daha beklemelisin.
- 1 yıl
Hareket ettıkce kütlüyor boyun kaslarım aynen cok teşekkür ederim düşünceniz için
- 1 yıl
ben teşekkür ederim çok geçmiş olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde bu durum kulak bilyelerinin oynamasından kaynaklanıyor diye biliyorum
05 Yorumla- 1 yıl
Hangi bölüme gitmem gerekiyor
- 1 yıl
Nörolojiye gıttım beyın emarı istediler bişey çıkmadı magnezyum ve d3 vitamını verdi kullandım gecmiş ti ama beyın ve sınıre mı gıtsem fıtık teshısını o koymustu ya da kulaktan mı
- 1 yıl
Peki teşekkürler
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Yapar. Bende boyun düzleşmesi var. Bu bile yapmıştı.
00 Yorumla - 1 yıl
Uykudan baş dönmesi ile mi uuandın?
06 Yorumla- 1 yıl
Evet bıraz sersem gıbı oldum oturdum sonra agrı da basladı
- 1 yıl
Vertigon varmıydı?
- 1 yıl
Hayır
- 1 yıl
İyi misin
- 1 yıl
Evet gectı sabahları oluyor